Vandalen slopen Brabantse BMW 3 Serie met vuurwerkbom

Auteur: , 30 Reacties

Wat dikke Audi's zijn voor criminele bendes zijn BMW's voor vandalen. Je bent binnen de kortste keren namelijk je stuur kwijt. En dan kom je er nog goed vanaf.

Vandalen vernielen BMW met vuurwerk

Het schijnt namelijk bijzonder lollig te zijn om het eigendom van een ander compleet te slopen. We zagen het eerder vandaag bij de zoveelste gestolen Audi RS6, maar ook bovenstaande BMW 3 Serie heeft het weekend niet overleefd. De auto in kwestie is eigendom van Jeroen Bömer, pas vier maanden de bezitter van de gloednieuwe BMW.

Des te zuurder dat een stel vuurwerkvandalen het zondagochtend op zijn auto voorzien had, zo meldt Omroep Brabant. Bömer woont in het buitengebied van Oud Gastel en hoorde de knal zelf niet, maar zag ’s ochtends al snel dat zijn auto er slecht aan toe was. De beelden van een bewakingscamera lieten al snel zien wat er gebeurd was: de daders bevestigden een zwaar vuurwerk op de zijruit, gevolgd door een flinke klap en rondvliegende onderdelen.

Vandalen vernielen BMW met vuurwerk

Bömer vertelt tegen de regionale omroep dat het hem ongeveer 15.000 euro gaat kosten om de BMW weer op te laten lappen. Hij zegt ‘geen vijanden te hebben’ en heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie, dus laten we hopen dat zij de daders snel te pakken hebben…

Foto’s: Omroep Brabant/Jeroen Bömer30 reacties

http://i.imgur.com/h5tHrwd.png
@JvT:
Ik vermoed hier een wraakactie van een gefrustreerde Audi fan, die hebben het de laatste tijd erg zwaar met al die afgebrande RS-jes..
@JvT: no trial, no jury, straight to execution
via Android app
@JvT: aan hun ballen aan de wilgen.
Zou het misschien zo kunnen zijn dat deze man zelf geen lievertje is en dat een paar mensen hem iets duidelijk willen maken? Je weet het niet. Maar toch wel raar dat juist bij deze man op zijn auto zwaar vuurwerk bevestigen. Mijn mening is dat er opzet in het spel is. Maar het blijft speculeren. Gelukkig kan het weer gemaakt worden en is het geen bijzondere auto.
@gerjan:
Kom op zeg, iedereen weet toch dat er alleen “keurige” mensen in BMW’s rijden..
Het betreft hier geen X6..
via iPhone app
@tupperware: dankjewel! Deze 325 bestuurder voelde zich ernstig benadeeld ;-)
@gerjan: opzet in het spel? Hoe weet je dat. Wie weet is die zware vuurwerk bom ertegenaan gewaaid of zo
@gerjan: Ja want als je met vuurwerk een statement maakt, ben je wel echt een zware jongen waarvoor je moet oppassen.
via Android app
@gerjan: wat een onzin. Waar baseer jij op dat die man geen lieverdje is? Mensen in de onderwereld stappen niet naar de politie toe.
En dat het geen bijzondere auto is, een 3er is een prachtige bonk techniek en rijplezier. Al was het een golfje 3, van andermans spullen blijf je af!
En ik hoop ook een paar ledematen van de dader
Ziek in de kop dit soort gasten.

Dan ben je mooi zuur, zeker als je net een nieuwe aanwinst hebt. Mijn zus heeft een eigen bedrijf en werkt zich een slag in de rondte, en met bescheiden succes. Na de eerste vier jaar net quitte gespeeld te hebben draait ze een goed jaar en schaft ze een nieuwe BMW 1 aan. Tot vier keer toe flink bekrast. Enorm frustrerend, zeker omdat de dader nooit is opgepakt.
via Android app
@moveyourmind: ja in Nederland is de afgunst groot wanneer je je best doet om iets moois te bereiken in je leven, verkeerde mentaliteit
@moveyourmind: slechts een 1 serie? Wat een kut.
Sommige mensen verdienen het om lichamelijk aangetast te worden. Wat mij betreft ook gedeporteerd. Hoewel sommigen dat te 40/45 vinden is het bijzonder effectief. Gewoon uit de maatschappij en ook niet je best doen terug erin te krijgen… Waardeloze mensen heeft niemand wat aan.
Echt absurd dit!
Ik hoop voor de eigenaar dat ze de dader zullen vinden, maar vooral dat ze het nooit meer doen!
Handhaving………………………………..waar bent u dan????????????????????????????????
@Sracerr: verstopt achter al die vraagtekens van je
Dit keer is “gelukkig” slechts blik het slachtoffer. Ik heb het meer te doen met deze ontroostbare man die zijn hondje letterlijk opgeblazen ziet worden…

http://regio.thepostonline.nl/2014/12/07/video-baasje-van-door-vuurwerk-opgeblazen-hondje/

Dat je illegaal vuurwerk in je bezit hebt en afsteekt is één, maar ga er dan alsjeblieft een beetje fatsoenlijk en verstandig mee om. Maar goed, vuurwerk heeft nu eenmaal een enorme aantrekkingskracht op leeghoofden, met dit soort dingen als triest resultaat…
Ach, dat is toch voor de verzekering ? Of bestaan er écht mongolen die geen omnium nemen op hun splinternieuwe auto ?
@RazorHead: dit is serieus jouw antwoord? Dus als ik jouw bolide kom opblazen, haal jij je schouders nog eens op, pakt je telefoon en hebt de verzekeraar onder snelkeuze 1? Ik vind het een droeve houding, amice…
@dick1980: ja wat moet je anders? Huilen om een stuk blik, Dick!
Hoe je hier dan weer al die audi reacties kan bij verzinnen ? Nee ik ben geen Audi fan voordat ik word aangevallen door die rare mannetjes.
Vind de term vuurwerkbom ook wel erg overdreven hoor. Straks gaat de mooie Nederlandse vuurwerk traditie ook al verloren. Je geeft als iemand met zijn auto een andere auto kapot rijd toch ook de bestuurder en niet de auto de schuld?
@1audi1: De mooie Nederlande vuurwerktraditie is al een hele tijd naar de kl#$%en door al dat illegale buitenlandse (professionele) zware vuurwerk.
Daarmee is de lol er voor mensen die neutraal tegenover vuurwerk stonden er al een tijdje af.
Te veel schade door hersenloze (gewezen) pubers, het weegt gewoon niet meer op tegen de lol van een steeds grotere minderheid. Maar dat is een andere discussie.

Verder is het MI duidelijk anders als je met je auto bij een ongeluk betrokken raakt, of dat iemand zwaar vuurwerk tegen je zijruit plakt met de bedoeling schade te veroorzaken aan je auto.
Als je dat verschil niet begrijpt dan is er iets mis met je.
Bij mij op straat heb ik de laatste dagen een paar keer vuurwerk gehoord dat zelfs de kast binnen deed daveren en alle alarmsystemen van auto’s in de buurt deed afgaan. Kan me voorstellen dat als je zoiets onder een auto gooit je serieus schade hebt. Ben niet haatdragend maar ik zou het niet erg vinden als de personen die dat vuurwerk gooien hun vingers eraf blazen.
@osmo: Op zich wel wat voor te zeggen, maar dat betekent zéér waarschijnlijk dat ze vanaf dan door de staat / ziektekostenverzekeraars (dus uiteindelijk wij allen als burgers) onderhouden moeten worden. Dus als ze het doen, dan gelijk maar definitief.

Heb ooit in het ziekenhuis gelegen naast zo’n malloot die net voor het kerstdiner bij pa & ma zo nodig nog ff een kliko op moest blazen met een vuurwerkbom; gevolg was dat z’n rechterhand in de kliko verdween…. naderhand bleek dat ie niet meer kon werken in de horeca…. dus uitkering.
Wordt dit een trend ? In België piste ze tege de klink van de deur… Succes aan de Bmw rijders…
Dader(s) snoeihard straffen, er ongeveer hetzelfde uit laten zien als de bimmer.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).