Vergaap je aan de auto’s in deze immense droomvilla

Auteur: , 23 Reacties

High rollers only.

Ben je een echte baller met hele diepe zakken en de wens in Australië te wonen, en staat de stijl van deze mansion vol rode auto’s, of dit Batman-huis je niet zo aan, neem dan eens een kijkje in deze ‘Villa Blue Waters’, gesitueerd op The Sovereign Islands, aan de Australische Gold Coast.

OK, je moet een beetje kitsch kunnen verdragen (nepzwanen in je zwembad en tacky verlichting), maar het ziet er wel uit als een optrekje dat je een jaar lang kunt be- of uitwonen. Sowieso staat er een lekker mix van Mercedes, Aston Martin en klassiekers in de garage.

Autovilla

In de begeleidende video’s (1, 2) zien we alles voorbijkomen dat mensen zonder eigen creativiteit qua status najagen, inclusief een partij namedropping van jewelste. (Marmer! Designerspul! Italiaans! Vespa’s in je woonkamer! Siliconentieten!) Maakt verder niet uit, als je geld hebt kunnen andere mensen wel creatief voor je zijn.23 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Interieur is echt verschikkelijk
ik zou wel weten wat ik zou doen met die helikopter… alle plastic meuk eruit trekken en in zee dumpen… on-car-topic: leuke bakken hoor.
@gwnbmw:
Plastic in zee? Niet zo’n goed idee!
@9000cse: nee weet ik, best wel een dom bericht als ik t zo nalees… verbetering: en dump alle plastic meuk bij de buren, want die zitten veel te dichtbij.
Een vreselijke verzameling protserigheid. Als je hier woont moet je je toch enorm eenzaam gaan voelen. Altijd het grootste deel van je zitplaatsen onbezet… Nope, niets voor mij dit!
F*ck de auto’s, ik wil die bar!
Die nepzwanen zijn toch gewoon opblaasdingen voor het vertier? Zie daar geen probleem in…
Jammer, Australië is t voor mij niet, moet ik weer op zoek naar wat anders…
Cool, meubels gaan er toch uit voor mn eigen dus dat komt wel goed, lekker de ruimte voor een aantal dikke koetsen vind het kwa kitsch-heid nog wel meevallen eigenlijk…
@spykerboy: Volgens mij zijn die vaak Inc. bij dit soort objecten. Maar alles valt te regelen!
@meatpuppet: Dan verkoop je die rotzooi. Of als je echt veel geld hebt zet je het bij het grofvuil. Ik zou hoe dan ook nooit de meubels van de vorige bewoner laten staan als ik iets koop.
De eigenaar heeft zichzelf zeker van kant gemaakt? Wat een verschrikkelijk wanstaltig en vooral ongelooflijk depressief huis, echt zonde van de mooie locatie.
Tieten? Waar?!
Prachtig huis, paar dingen zou ik anders doen, maar overall zeker een geslaagde woning en ja niks voor de gemiddelde simpele hollander, die zijn meer van de rijtjeswoningen. Ik zou er wel graag wonen 😄
Bij het bekijken van de filmpjes en foto’s begon in mijn hoofd de theme van Miami Vice af te spelen…
Zou Frans Bauer een neef in Australie hebben?
Het is groots, maar wat een kille bedoeling…
Auto’s? Waar dan?
Wat is er mis met de inrichting dan?
Ik zie een rode Thunderbird. Is er toch nog iets fraais te zien op de foto’s.
Best een okey huisje. Maar voor dat geld heb ik liever dat me buren iets verder weg wonen. Zeker in een land als Australie zou dat toch wel moeten kunnen.
Brrrr wat een wansmaak , en idd de buren zitten veels te dicht bij.
Ook kwa auto’s niets bijzonders, de AM is nog wel leuk.
Dit huis heeft volgens mij in een film gezeten, kan alleen niet meer bedenken welke. Ook vriendje google kon me niet helpen… Iemand anders dit zelfde gevoel?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).