Verrek, het is de Pagani Huayra Roadster!

Auteur: , 19 Reacties

Dakloos dandyïsme in optima forma.

Verrek, het is de Pagani Huayra Roadster!

Pagani heeft rustig de tijd genomen voor de ontwikkeling van de Huayra Roadster, maar binnenkort is het zover! Op de aankomende beurs in Genève wordt de cabrio aan het grote publiek getoond. Tot die tijd (maart 2017) zul je het dus effe met bijgaande plaatjes moeten doen.

Onder de kap ligt natuurlijk die vette V12 van AMG. Vermogens weten we nog niet al kun je rustig uitgaan van een pk of 800. Wat ons betreft oogt de Roadster op bijgaande plaatjes wat vrouwelijker dan de coupé, met name aan de achterzijde. Over enkele maanden weten we zeker of dat inderdaad zo is.19 reacties

Voor m’n gevoel loopt de Huayra al heel lang mee. Ze zijn dus lekker laat met de cabrioversie. Maakt verder ook niet uit. De Zonda maakt vandaag de dag nog steeds veel meer indruk op mij. Dat ding blijft fenomenaal.
@viezefreddyw: voor het eerst in 2013. Bijna 4 jaar dus. Zo snel gaat dat.
@mercedesclk350: 2013? De Huayra loopt al mee sinds 2012 volgens mij. Redelijk lang al.
@viezefreddyw: had Lamborghini destijds ook niet pas laat de Roadster van de Diablo uitgebracht?
Ziet er goed uit.
Dit open dakje mag mijn haren wel eennkeer door de war heen blazen
Van mij hadden ze Zonda’s mogen blijven bouwen. De Huayra doet me helemaal niks. Het interieur is ordinair en kitscherig, het uiterlijk is veels te druk. Nee de Zonda, met zijn Group C uiterlijk spreekt me veel meer aan. En dan hebben het nog niet over het geluid gehad.
@baklava: het is een misvatting dat je geen Zonda’s meer kunt krijgen. De Huayra is ook geen opvolger van de Zonda , maar een model ernaast.
@simonmc: Bij mijn weten kan je geen zonda’s meer krijgen. Je kan wel een bestaande zonda kopen en deze laten upgraden, zelfs tot 760 spec. Omdat die auto’s daardoor nog meer waard zijn, laten veel eigenaars dat doet.
Het specifieke blok zoals het in de zonda lag zonder turbo’s, wordt door mercedes AMG officieel niet meer geleverd. Daarom moet je een bestaande zonda kopen eerst.
@baklava: want het interieur van de Zonda is niet kitscherig? ;)
@pexers:

Haha, minder kitsch in ieder geval dan de Huayra vind ik.
@baklava: haha ja das waar :)
Hoop dat hij mooier wordt dan op deze foto
De achterkant van de Roadster op de afbeelding lijkt veel lomper en hoekiger dan de sierlijke achterkant van de Coupe, maar alsnog mogen ze hem gerust op mijn oprit parkeren!
En toch zal hij het nooit halen bij de Zonda!
De bovenstaande foto bij het artikel laat de pagani er erg pauperig uit zien, een beetje de mac donalds tuning. Terwijl de pagani er ook heel chique uit kan zien
Dan kan ik binnenkort in stijl naar m’n yacht rijden : http://www.riva-yacht.com/en-us/models/photogallery.aspx?IdBr=2&IdBm=32&IdM=56 . . .
Ik heb er alle vertrouwen in dat het een ontzettend geile wagen wordt, maar op deze foto lijkt de achterkant toch wel érg lomp. Ik wacht dus nog wel even op de officiële foto’s.
Ben benieuwd of de Huayra Roadster de Zonda Cinque Roadster gaat benaderen, die vind ik namelijk een van de mooiste hypercars ooit gebouwd.
Haalt het voor mijn part toch niet bij de zonda

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).