Verschillende* Project One’s op de openbare weg gespot

Auteur: , 18 Reacties

*geloof niet alles wat op Instagram staat.

Mercedes-AMG Project One in het wild

Dat de meeste foto’s van celebs op media zoals Instagram niet spontaan gemaakt zijn en al helemaal niet onbewerkt zijn, is duidelijk. Nico Rosberg maakte het vandaag echter wel heel bont. Hij zette een foto van Casino Square in Monaco op zijn Instagram, waarop een AMG Project One op een bekende plaats voor autospotters staat.

Sociaal-auto-medium DriveTribe pikte de foto op en zowel de schrijver als de reaguurders waren terecht sceptisch. De foto heeft sowieso een lekkere filterbehandeling gekregen, maar er is meer. Er klopt iets niet aan de foto, bijvoorbeeld als je kijkt naar de lichtval, stance en schaduwen. Tevens zou het onmogelijk zijn om een dergelijke auto in Monaco te krijgen zonder tig lagen autospotters eromheen. Helemaal een Project One, die nog nooit op de openbare weg te zien is geweest.

Dat verhaal krijgt wellicht nog een staartje. Er was echter vorige week een kans om de hypercar toch in het echt te zien. Het Concours d’Elegance Amelia Island was gaande en daar was de Project One te aanschouwen in het daglicht. Tijdens een kleine verplaatsing is de auto echter al vastgelegd op beeld en daar is te merken hoeveel aandacht de hypercar uit Affalterbach trekt. Kijk Nico, onbewerkt beeldmateriaal van de auto. Wel een beetje vaag, maar dat vergeven we de spotters dan maar even.

Oké, eerlijk is eerlijk, Nico impliceerde nergens dat het zijn Project One was of dat het geen fotoshop was. Wel blijft het vreemd om zo’n neppe foto de wereld in te sturen.18 reacties

Daar kan @Jaapiyo een puntje aan zuigen
We lullen erover en daarmee heeft het zijn doel bereikt.
Ow wauw zo vet!!! En over vijf jaar is er geen zak meer aan. Dan zitten ze bij amg project 7. Die nog 0.2s sneller op de 100 zit en 490km/h kan.
Dat is zo leuk aan de exotics van de eind jaren 80 en de jaren 90. Die zullen altijd speciaal blijven. F1, F40, Countach, CLK GTR etc.
@loserboi932: kinderen van nu groeien op met deze auto’s als referentiekader. Die zullen in 2040 exact hetzelfde zeggen over de dan geldende norm in supercars. En zo gaat het altijd.
@720s: haha fully agree, ik word nou warm van een E46 M3
@720s: ik dacht precies hetzelfde :)
@720s: als ze tegen dan niet (verboden en) vernietigd worden natuurlijk… #milieuhoax
@loserboi932: ik denk dat iets modernere auto’s als de Lexus LFA, de 599 GTO en de Carrera GT ook wel hun mannetje blijven staan
@loserboi932: wat voor jou een F1 is, is voor mij een P1. Wat voor jou een F40 is, is voor mij een Laferrari.
Niet dat ik de F1 en de F40 niet gaaf vind hoor! Maar die zijn van voor mijn tijd en betekenen dan toch iets minder voor mij.
@banaan7: Een Ferrari 250 GTO wordt door heel erg veel mensen als de meest iconische sportwagen aller tijden gezien. En is voor heel veel mensen die dat wel erkennen ook van voor hun tijd. Je bent dus vrij om te onderzoeken of er voor jouw tijd niet al iets fantastisch gebeurd is. Dan kun je zomaar de oerknal, Jezus of The Who ontdekken.
Hij plaatste de foto gisteren al. Als we het toch over zaken die niet kloppen hebben…
Vette bak en vette foto…

En Nico is ook veel vetter dan Max…

https://wtf1.co.uk/wp-content/uploads/2012/02/1329594938067_r.jpg
Nico is ook nep
Tjonge wat is dat ding lelijk zeg.
@str8six: Inderdaad. Had hem al een tijdje niet meer gezien, maar dat is maar goed ook.
@berlinetta: ik had ook nog een soort van ijdele hoop dat ie er in “real-life” beter uit zou zien dan op de persplaten en kiekjes van beurzen. Helaas is niet minder waar..
Der Nico is “ambassadeur” van Mercedes, dus reken er maar op dat hij niet zelf het initiatief genomen heeft om deze fotoshop de wereld in te sturen.
Pure reclame. Das logisch.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).