Verse Pagani-pr0n, nu op te halen bij onze zuiderburen

Auteur: , 37 Reacties

Wie één van de meest begeerlijke stomp-in-je-rug-auto's van dit moment wilt aanschaffen komt bij Pagani op een wachtlijst van minstens een half jaar terecht. Als je ook genoegen neemt met een tweedehandsje en dit weekend al wilt rijden, check dan even deze 'occasiewagen' uit België.

Verse Pagani-pr0n, nu op te halen bij onze zuiderburen

De Pagani Huayra in kwestie staat geparkeerd bij het Brusselse CSDmotors, die claimen dat we hier naar het 13e exemplaar uit de Huayra-reeks kijken. Verder is het een Huayra zoals de meesten, met een glorieuze AMG V12 achter de sportzetels die je bij iedere gaspedaalbeweging trakteert op een kakofonie van turbogefluit en uitlaatplofjes. Het vermogen ligt op 730 pk, het koppel ligt op maximaal 1000 Nm, dat via een zeventraps sequentiële automaatbak naar de immense achterwielen wordt gemikt. Voldoende om dit 1.350 kg wegende juweeltje (qua techniek, niet qua uiterlijk) in 3 seconden op de honderd te krijgen.

Verse Pagani-pr0n, nu op te halen bij onze zuiderburen

Wat zo’n tweedehands Pagani Huayra moet opbrengen in Belgenland? Met slechts 300 kilometer op de tellerklok ligt de vraagprijs momenteel op €1.452.000. Of om dat in perspectief te zetten: voor de prijs van 167 Kia Picanto’s 1.0 CVVT heb je één gebruikte Huayra. Keuze gemaakt? Mooi. Advertentie HIER (carbonfiber zijspiegel).

Met dank aan Richard voor de tip!
37 reacties

Een teleurgestelde Belg die liever Nederlander was, of had hij toch liever een Zonda?

Vragen, vragen..
Verry exclusive car!

Dat is wel een goede openingszin als je er echt 1,5 miljoen voor wilt hebben…
Hm… Er staat bij Full Options, maar hij heeft niet de optionele Zonda R-wielen, en niet de optionele gloss carbon body…. Ik vraag me af wat er dan nog meer niet op zit. En voor 4 ton meer dan de basis-Huayra? Ik zou ‘m helemaal zelf samenstellen en lekker blijven wachten.
@Jochempie: Die ‘R’ wielen en compleet naakt carbon carosserie hoeft iemand niet mooi te vinden. Dus is dat een smaak kwestie en niet een optie. Meer een wedstrijdje ‘wie de meeste muntjes heeft om stuk te slaan op een auto’.
@dragspert: Ja uiteraard is dat een smaakkwestie. Maar er moet voor bijbetaald worden dus ik vraag me nog steeds af waarom er in de advertentie “full options” staat.
@Jochempie: Dus full options betekent dan ook gelijk alle lak kleuren die er te krijgen zijn.
@sjaakk: Nee, gewoon de duurste opties, indien er gekozen moet worden.
@Jochempie: Schei uit man. Als je er zo een last van hebt, bel ze op en breng het ter sprake.
@drugsrunner: Wat is er aan de hand met iedereen? Mag iemand niet eens meer een mening hebben of zo? Daar is het reactie-gedeelte toch voor?
@dragspert: maar dat Is wel full options
@Jochempie: Ik ook, afgezien dat deze handelaar uit lijkt te zijn op een snelle dikke winst is het toch ook half de fun zo’n auto zelf samenstellen naar de eigen wensen lijkt me. Plus het is ook een van de redenen dat je er in de eerste plaats zoveel geld voor betaalt, omdat je precies kan kiezen wat je zelf wilt en er niet een paar robots klaarstaan om een massaproduct in elkaar te schroeven op basis van een vaste menukaart. Een ‘tweedehandsje’ op de kop tikken defeats the purpose een beetje wat dat betreft.

Dan maar op die lange wachtlijst, als je zoveel geld hebt is er in de tussentijd nog wel iets leuks te vinden als stopgap.
Mooie auto, maar toch zou ik voor het geld een ‘gebruikte’ Zonda kopen!
Waarom verkoop je zoiets moois al na 300 km ‘rijden’? Als ik een Pagani zou hebben zou er na de eerste dag al minstens 1000km op staan.
En inderdaad liever een jaartje wachten en hem helemaal naar eigen smaak maken.
@trustmeiamanengineer: zulke mensen hebben geen tijd om er in te rijden. Ksn je zien met die veyrons van perridon. Zijn zoon rijdt er meer in. En doet alsof hij ze heeft betaald.
@rolov: dankjewel Rolov. Ook eindelijk iemand die het door heeft. Een over het paard getilde zoon die nog niks bereikt heeft en mijn inziens ook nooit hetzelfde bereikt als z’n vader. Bah. Desalniettemin wil ik er ook best eens in rijden
@trustmeiamanengineer: Omdat de eigenaar erachter kwam dat je in België geen zak hebt aan zo’n auto. Te druk, slecht wegdek en een jaloerse medemens. Maar het ziet er wel gaaf uit.
@trustmeiamanengineer: Omdat dit niet gekocht is door een rijder maar door een handelaar als handelswaar?
Goeie foto’s ook…
Wat zou meer indruk maken: met 100 identieke Picanto’s Monaco binnenrijden(allemaal chrome blauw), of hier mee…
via Android app
@guusboum: klinkt als de ergste nachtmerrie van een valet
Op foto 1 lijk ik wel een palmboom te ontwaren in de achtergrond. Lijkt me dus niet dat deze Pagani in België staat. Eerder in Dubai, waar deze auto (of zijn identieke tweelingbroer), waar jullie al eerder een artikel aan wijdden, voorheen bivakkeerde.
http://www.autoblog.nl/nieuws/gespot-twee-bugattis-parkeren-naast-een-pagani-63411
via Android app
Daar kun je twee keer een 918 van kopen, een absurd bedrag voor een auto die ik eigenlijk niet eens een natuurlijke schoonheid vind
Je zou bijna denken dat het hier om een fake advertentie gaat….
zo’n schoonheid op deze manier proberen te verkopen
@darkwolf: Dat was ik ook aan het denken. Als je naar de site gaat zou je echt niet zeggen dat de Huayra van hun is. Elke auto is op dezelfde manier gefotografeerd, behalve de Pagani.
Geld zat maar smaak….
Pakani Hwarra zoals mijn medeklasgenoten zouden zeggen, Aventador is nu ook een Efenteejdor blijkbaar en een Cayenne een Keejjen
maseratiferrari
Blijft een schoonheid de Huayra prachtig gewoon, Pagani een merk van uitersten een van de weinige jammer genoeg.
Ik zou toch voor de 167 Kia’s gaan, dan moet ik nog wel 166 vrienden/chauffeurs optrommellen om te gaan touren!
Qua uiterlijk vind ik dit ook een juweeltje, met name het uiterlijk van het interieur
Hier is simpelweg maar 1 verklaring voor, die opgepompte koffiemolen (qua geluid) achterin klinkt voor geen meter
Gelukkig is de btw aftrekbaar anders zou ik er toch nog eens een nachtje over moeten slapen.
Op foto 1 lijk ik wel een palmboom te ontwaren in de achtergrond. Lijkt me dus niet dat deze Pagani in België staat. Eerder in Dubai, waar deze auto (of zijn identieke tweelingbroer), waar jullie al eerder een artikel aan wijdden, voorheen bivakkeerde.
Eigenlijk is zon pagani juist goed voor het milieu want dan rijden er 167 kia-tjes minder rond
Goed te zien dat global warming resulteert in palmbomen in Brussel
jagmaseratiferrari
Een Pagani Huayra blijft gewoon extreem aantrekkelijk, zeer gekke vormgeving, heerlijke sound, oog voor detail.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).