Viano VIP Limousine is je eigen paleis op wielen [video]

Auteur: , 14 Reacties

Welkom in de wondere wereld der waarachtig weelderige wellnessbusjes. Hoewel de V-Klasse net gelanceerd is, vergrijpt veredelaar Klassen zich nog even aan een Mercedes Viano.

Klassen Excelence Viano

Met deze Benz-bus ben je de ster van de openbare weg, hoewel natuurlijk niemand door de gezichtsbelemmerende gordijnen ziet wie je bent. Eckte VIP’s dulden immers geen pottenkijkers.

Klassen Excelence Viano

Aan boord van de hevig verlengde Viano bevindt zich onder andere een minibar met espressoswag, automatisch in- en uitklappende tafeltjes, en volledig neerklapbare zetels waar je uitstekend een uiltje op kunt knappen of juist actieve dingen op kunt doen. Gamen bijvoorbeeld.

Nagenoeg alles is gehuld in wit leer, en voor de sfeer is het gevaarte uitgerust met ambient-verlichting. Zo ongeveer alle gemakken laten zich via een tablet bedienen, en ook een humidor mag niet ontbreken. Of je in je busje ook daadwerkelijk sigaren wilt paffen is een tweede, maar soit.

Klassen Excelence Viano

Voor je eigen stash aan contanten of genotsmiddelen is er tot slot ook een kluis met vingerafdrukscanner aanwezig, zo lijkt aan alles gedacht te zijn voor de gesjeesde veeleisende luxist die zich regelmatig van en naar zijn Bombardier Global 8000 (Bernie Ecclestone heeft de zijne alweer verkocht) laat vervoeren.

Klassen Excelence Viano

Ben je meer van de gadgets, neem dan eens een kijkje bij Brabus. Mag het allemaal een maatje groter zijn, dan is een Sprinter zoals die van Birdman misschien een optie.

Video op autojunk!14 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Ziet er goed uit.., van binnen.
Helaas heeft hij wel last van drempelvrees, op de eerste drempel in een modale Vinex-wijk gaan alle wieltjes van de grond.
@tupperware: Maar wat heb je met zo een auto in een Vinex wijk te zoeken?
@leandro:
Klanten ophalen?
@tupperware:
In een Vinex wijk?
Die haal je op met een Skoda taxi.
@Hubert:
In een Vinex-wijk staan niet alleen maar huizen voor paupers..
@tupperware:
Is een Skoda voor paupers dan??
Doe mij er maar zo eentje
Mooie camper! * in de vakantiestemming komen doet *
Dat verlengen begrijp ik het nut niet zo van, maar zo’n busje als luxe-wagen dat is echt wel geniaal. In een s-klasse heb je immers geen ruimte te veel.
De busjes met gordijntjes zijn ver gekomen.
@autoblog: jullie doen wel alsof ze het pas sinds deze week doen, maar ik zie ze al wel een tijdje op autoscout24.nl. Het is niet echt nieuw nieuws.
@ater: Maakt toch niet uit, ik lees het nu voor het eerst
Zag er zo 1tje op Mobile .de voor 450.000,- euro ex bpm is dat pfff….
Geef mij maar een Brabus “iBusiness 3D”, die is gewoonweg beter en mooier vindt ik : http://www.brabus.com . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).