Video: agressieve Baleno-rijder stapelt faal op faal

Auteur: , 47 Reacties

Waar in België verkeersagressie nog met een fatsoenlijke auto wordt uitgevoerd moeten we het in Nederland stellen met dit soort sneuneuzen extraordinaire. Kijk hoe een Baleno-pikkie zich onsterfelijk belachelijk maakt.

Moehahahah

We kunnen er een heel verhaal omheen schrijven, maar de beelden spreken voor zich. Gewoon kijken (en lachen) naar deze stakker dus. (via GeenStijl)

Zelf ook dit soort epische beelden maken? We hebben een shop met dashcams…(hint, hint)47 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Gelul… Dit hebben jullie in scene gezet om meer dashcams te verkopen! …

…dashscams.. hmm
@baasbas: Oh haha zie nu pas de disclaimer :-D
@baasbas: komt van geenstijl maar komt Autoblog webshop ongetwijfeld goed uit.
@sketcher: Dat is onderdeel van de scam, ergens anders uploaden om je sporen te wissen ;-)
@baasbas: Waarschijnlijk zijn al die dashcam videos een groot complot van de overheid en is de autoblog webshop een dekmantel en wordt deze gerund door de AIVD. In al hun dashcams zitten elektronica zodat de overheid mee kan kijken en ons kan volgen. ;-)

*aluminium hoedje vouwen doet en wacht tot AIVD binnen komt stormen*
@sketcher: Als jij een politieke movement opricht, doe ik mee!
@Thomasio: ik wil wel maar er staan as we speak mannen in donkere pakken en een gleufhoed voor mijn bureau. Ik weet niet hoelang ik nog door kan typ…………………….
Hier lijkt me wel iets aan zijn voorgevallen. De filmer ‘blokt’ de Suzuki bij zijn eerste inhaal poging. Daarna neemt totaal faal het over bij de Suzuki rijder.

Wat een mafkees en hulde voor de dashcams. Zo veel beter dan de Russen zijn we dus ook weer niet.
@sketcher:
welke, bij zijn volledig verstand zijnde AUTOMOBILIST wil daar inhalen?
’t is binnen de bebouwde kom, met overal kruisingen, verkeersdrempels, paaltjes, fietsers en voetgangers.
Wat wil je met dergelijke volledig kansloze acties bereiken?
Dat je VOOR de dashcamwagen voor het volgende verkeerslicht staat?
Dank zij dit soort kansloze ongediciplineerde randdebielen, zijn wij dadelijk weer de klos en zitten we op de politiek te zeiken als er bijvoorbeeld een regel van 25km/u binnen de bebouwde kom wordt ingevoerd.
Met dank aan dit soort debielen,
Ik zou zeggen geef de Baleno rijder een hele, hele, snelle auto, met verdomd slechte remmen en een laan met eeuwenoude eiken erlangs.
@desjonnies: Ho!Sop! Ho!!!1!
Ik keur het niet goed, ik observeer alleen maar. Waar bij de vorige video niets aan de hand leek lijkt er hier eerder iets gebeurt te zijn. Waarom zal je anders voor eigen rechter spelen en die Boleno zo tijdens zijn (inderdaad idiote) inhaal actie hinderen.

Ik vermoed dat ze al eerder bonje hadden en dat meneer in de faal Suzuki een heel kort pikkie heeft en er achteraan ging. Blijft een totaal-malloot en idd een idiote reeks manoeuvres.
@desjonnies: ik wordt hier op de dijk dagelijks ingehaald als ik s’ochtends naar m’n werk rij.
Het is een 30 zone waar de huizen die aan de dijk staan geen tuin hebben en de mensen stappen dus zo de dijk op als ze de deur uitstappen. ik rij er zelf tussen de 30 en 35 maar wordt ingehaald door mensen die zo ongeveer de dubbele snelheid rijden van de snelheid die ik rij
@sketcher: de totaal faal begint al bij de eerste seconden in het filmpje, die eerste bocht neemt hij ook al vrij ruim :D
Ik had iets spectaculairders verwacht eigenlijk…
Beviel het idee van dislekt voor een tweede dashcam gratis actie bij de M3 video?
@faalhaas: Dus jij rijdt een Baleno? ;)
@pjp911: Nee, dit is broer sneuneus!
Hahahaha wat een stakker
-=edit: auw, inderdaad..=-
Krijg toch sterk het idee dat hier wat aan vooraf is gegaan. Je ziet de Baleno in het begin ook al bijna de bocht uitvliegen. En z’n actie lijkt toch wel zeer gericht tegen de filmer. Heb niet het idee dat het hier om tijdswinst gaat.
Dit is de Maasstraat in Assen. Hier fietste ik ‘vroeger’ altijd langs naar school. Toen graasden er nog paarden op de plek waar nu de witte huizen aan de linkerkant van de weg staan in de video. (oh ik wordt oud..)

Zo’n dashcam lijkt mij ook wel wat maar ik wil niet continue zo’n lelijk ding aan mijn ruit hebben hangen / op het dashboard hebben staan. Zijn hier ook inbouw varianten van, bv achter de grille?
@Bender: de modellen van Blackvue zijn doorgaans discreet achter de ruit te zetten (matzwarte verf/wrap/tape). Na twee jaar tijd heeft nog niemand ze van buitenaf opgemerkt rn er een opmerking over gemaakt bij mij.
Hee AB, ik kan al tijden geen reacties meer plaatsen via de iPhone app. Misschien tijd voor een update?
Mooie op geenstijl: ‘heeft hij toch maar mooi voor elkaar als wezen met één hersencel: rijbewijs én stemrecht’. Helaas is dat nog waar ook….
jahaaa.. ik ga al zo’n dashcam kopen …
@645ci: oh.. ik moet er dus 2 hebben.. en ik heb al zo’n klein achterruitje. :(
@645ci: tip:
http://dashcamtalk.com/blackvue-dr550gw-2ch/
@Onehp: Ziet er wel erg mooi uit, maar ik ben ook wel onder de indruk van het prijskaartje. Daar kan ik ook 2 weken voor tanken.
@645ci: tja, die van rolf92 hier beneden linkt is anders ook proper en betaalbaarder. Maar een beetje goede camera kost ook wel iets. De dag dat je ze nodig hebt gehad is ie direkt terugbetaald…
Had ik maar zo’n ding… 2 december een ongeval(letje) gehad. En nu alleen maar ruzieën met de verzekering. zit je dan met de 4000 euro schade.
@Kvgorp: voor 15 euro heb je al iets wat filmt in 640 x 480
@Kvgorp: Jij verkoopt ze vast! ;-)
@asmulders: Nee helaas niet maar er gaat er wel een komen denk. Ben klaar met dat gezeik.
Ik sta paf! Dat zo’n geval zijn rijbewijs heeft! Nou ja… de sukkel zette nog wel netjes zijn knipperlicht aan haha
Zou je zeggen, na 3,5 jaar weet je wel hoe hard je een bocht kan nemen.
Maar ja, ook hier weer… men weet niet wat er voor het filmpje gebeurt is, want hij kwam al zo snel en wijd de bocht door.
Haha sukkel
Dit is wel heel dramatisch inderdaad,, sta je ook mooi voor lul met je nummerbord zo duidelijk in beeld
Gevalletje deur openen, stomp op z’n zigeunerkop en toedeledoki zeggen.. idiot!
Lijkt wel zo’n shoarmabezorger, die rijden overal zo door de woonwijken…
Zo een types niet in de weg rijden, wordt enkel gevaarlijker Gewoon filmen en dan een belletje met de verkeerspolitie… Wordt door hun meestal geapprecieerd in mijn ervaring.
@Onehp: nigga dont act like a s……
@donotfeed: the troll
Voor de mensen die een leuke kleine dashcam willen hebben zoek op eBay ff op ‘mini 0801′.
Verkrijgbaar met en zonder GPS. GPS ontvanger plak je op de ruit en de camera schuif je daarop vast. Heb je een zonder GPS dan heb je net zo’n blokje aan de ruit maar dan zonder GPS hardware.

Hier een review:
http://youtu.be/ZdPHXv8Hzj8
@rolf92: Mooi ding, gps is handig, schermpje hoeft van mij niet. Deze heb ik in m’n auto. http://www.youtube.com/watch?v=7wmIyD1fM4M
Mooi weggewerkt achter de spiegel: https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1174900_604771146246240_1140837081_n.jpg
@KeesB: Haha, de Mobius gebruik ikzelf ook! Heb je de 1.13 update al?
@rolf92: yep, toevallig gisteren geïnstalleerd!
Hier is duidelijk wat aan vooraf gegaan… De filmer is wel erg bezig met deze situatie. Helaas heeft ie dat niet op internet gezet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).