Video: daarom rij je niet met 100 per uur langs een kruising

Auteur: , 15 Reacties

In Rusland beschouwen veel automobilisten de maximumsnelheid als niet-bindende adviessnelheid, zo ook deze meneer in zijn flinke auto. Een Lada-bestuurder gaat daar op vervelende wijze achter komen.

Klap in 3..2..1..

Je kunt veel van mensen als de inmiddels gepensioneerde Koos Spee en andere verkeersveiligheidstypes zeggen: ja, het zijn vervelio’s, en ja, ze zijn flink doorgeschoten in hun flitsbetutteling en het trekken van één grote, lange doorgetrokken streep op elke Nederlandse tweebaansweg, maar de mensen maar vrij laten in hun eigen interpretatie van de verkeersregels is ook niet alles.

Het gros van de ongelukken die dagelijks vanuit Russische dashcams het net op druppelen is te voorkomen als 1) weggebruikers er hun ogen eens zouden gebruiken en 2) ze op bepaalde plekken het gas misschien iets dieper intrapten.

Wellicht ziet de opdraaiende Lada de aanstormende un-tss un-tss auto wel, maar verwacht hij niet dat hij zo snel bij hem is. Dat wordt een potje onvrijwillig tikkertje. VIDEO!15 reacties

Ik heb al lopen denken.
Ik mocht die Russen best wel, let wel mocht.
Wat ze de wereld nu flikken is beneden alle peil.

Dus als remedie, al onze supersnelle afgetrapte oude overjarige levensgevaarlijke personenwagens aan de Russen SCHENKEN.
Lost dat probleem zichzelf op…
@desjonnies: Voor de wereldvrede mischien maar goed dat er geen 200 Amerikanen aan boord zaten, dan had de schijt echt de ventilator geraakt…
@pallas: Wacht maar af we zijn er nog niet! Amerika beschouwd NL als klein broertje waar je af moet blijven. Obama was de eerste die meteen contact had met Rutte die droevige dag…
@venividivici: Ja en… Als de Amerikanen een mogelijkheid krijgen om de Russen te haten pakken ze die.
@desjonnies:

Wat een hersenloze reactie. Alsof ruim 140 miljoen Russen verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor wat een kleine groep die de macht heeft flikt, waarbij je er bovendien ook nog van uit gaat dat de schuld inderdaad bij de Russische beleidsmakers ligt.

Dat er één idioot aan de macht is in Rusland die de touwtjes al vijftien jaar strak in handen heeft, is al erg genoeg. Ik vind het beneden alle peil dat de mensen die toevalligerwijs binnen de machtsgrenzen van Poetin wonen zich wat jou betreft dood mogen rijden. Alsof die mensen daar zelf voor gekozen hebben. Alsof zij allemaal blij zijn dat de machtslust van hun president nu de dood van 298 onschuldigen tot gevolg heeft gebracht.

Het gaat niet om volkeren of naties die elkaar doden, het gaat om mensen die mensen doden. Denk daar alsjeblieft eens over na, voordat je een heel volk de rug toekeert. Zoals Gandhi al zei: ‘An eye for an eye will make the whole world blind.’
Daarom rij je beter niet in Rusland.
duurt een halve minuut ofzo na ongeval vooraleer snelheidsweergave op dashcam op 0km/h staat, toppertje.
” 2) ze op bepaalde plekken het gas misschien iets dieper intrapten.”

Ja dat gaat helpen :-)
In Rusland gebeurt het wel vaker dat een grote asobak vol nieuw geld zonder te kijken overal dwars doorheen stormt op weg naar de volgende sloom afslaande Lada.

Mensen met veel geld hebben daar het idee zich niet aan de regels te hoeven houden en zien de gemiddelde Japanse SUV als rijdende stormram. De rest moet maar aan de kant, goedschiks of kwaadschiks.
Zo snel heeft ie z’n Lada nog nooit geparkeerd.
tot vorig jaar dacht ik oprecht dat de verhalen over de rotte russische mentaliteit zwaar overdreven was. Ik werkte met een aantal russen en dei waren erg prima inde omgang.
Totdat ik werd uitgenodigd om de zaken in moskou eens te komen bekijken en aan te passen waar nodig.

ik ben nog nooit zo verbaasd geweest over het openlijke respect aan, nou ja, alles door bepaalde groepen russen. met name diegenen die wat verdiend hebben menen inderdaad dat regels niet voor hen gelden (dat is ook zo want ze komen door smeergeld echt overal mee weg).
de (veel aardigere) werkende klasse is hier enorm de dupe van, want zij staan altijd in het ongelijk.

Deze natie is door de effecten van het plotselinge kapitalisme compleet verziekt. het beste wat er kan gebeuren is dat er een economische muur omheen wordt getrokken. dan wordt het gas maar duurder.
Laat ze dat WK ook maar uitvoeren, en laat er vervolgens ajb niemand opdagen, dan zitten ze met een miljardenpost aan kosten.

wat een ellende daar.
het resultaat voor mijn bedrijf is trouwens dat we recentelijk hebben besloten de lokale tak te sluiten, wegens ethische verschillen.
Meteen mooi geparkeerd die Lada
Mooi land. Volgende week even van dichtbij bekijken.
Russia comrad!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).