Autobloglezer spot enorme Ferrari-combo in Italië

Auteur: , 13 Reacties

Een vakantie is doorgaans sowieso al aangenaam, maar soms val je als petrolhead met je neus in de boter, en raak je midden in een enorme Ferrari-bijeenkomst verzeild. Natuurlijk pak je dan je camera, en schiet je je SD-kaart vol.

Ferrari megacombo

Toen bezoeker lijpvink36 onlangs een rondje Iseomeer deed, trof hij daar een flinke kudde Ferrari’s. Bijna allemaal in geel of rood, en met pareltjes van decennia geleden, zoals de Testarossa en de 328, maar natuurlijk ook nieuwe spul, zoals de F430, 458, en de Speciale-variant hiervan. Dit zijn haast Japanse toestanden

Naast al het geweld uit Modena hadden zich ook een knaloranje Lamborghini Diablo en een dikke Dodge Viper onder het gezelschap weten te mengen. Het is onbekend of Jon Hunt ook even kwam buurten met zijn nieuwe LaFerrari en konvooi, maar we zien ‘m hier niet tussen staan.

Foto’s op autojunk: deel 1 en deel 2.13 reacties

Het eerste wat ik zie is een prachtige oranje Diablo!
Ik vraag me af waarom mensen denken bij Petrolheads aan Ferrari?
Mensen die (alleen) veel geld hebben, hebben een Ferrari, autokenners rijden andere merken.
Nou, misschien de 348TB of de 355…
@schuimbekje3: Dus ik ben geen petrolhead, want een petrolhead mag volgens jou niet van Ferrari’s houden? Vreemde opmerking.
Zo, en nu geef je die tablet maar weer terug aan je moeder..

Als je ook maar een beetje geïnteresseerd bent in de automobiel dan kun je niet om Ferrari heen, noch Porsche of Jaguar, om een paar authentieke merken te noemen.
@schuimbekje3: Ferrari’s zijn toch het summum? Ze gaan elke rage overleven, ook als er geen sjeiks meer zijn zullen mensen Ferrari’s bkijven kopen. Dat moet ik de Pagani’s nog maar zien. Lambo’s zijn verworden tot massaprodukt en zullen nooit de Ferrari-magie benaderen.
@schuimbekje3: wat een onzin kraam je uit. Ik geef wel eerlijk toe dat ik iemand die van getunde Ferrari f430’s en Enzo’s houd moeilijk een ‘gepassioneerde autoliefhebber’ kan noemen, maar dat is mijn mening… Maar dat betekent niet meteen dat iedereen die met een moderne Ferrari rondrijd niet een ‘autokenner’ is…
Met je NEUS in de boter?
@giejermo: Waarmee anders?
@hansolo: gat tiens :o
En toch zou ik een 360 CS verkiezen boven alles wat hier staat, al sinds de eerste keer dat ik hem voorbij zag (en vooral hoorde) knallen in een tunnel in Zwitserland.
En in welke plaats is dit gespot?
Dit is gespot in Predore. Een plaats aan het Iseomeer in Italie.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).