Video: Dartz’ Poetin-rap is de bomb-diggy

Auteur: , 3 Reacties

We hadden er nooit besef van, maar dit mopje rapmuziek was het enige dat we nog nodig hadden om onze levens volmaakt te maken. Bedankt, Leo Yankelovich!

Dartz rap

Dartz is een automaker die zichzelf niet te serieus neemt, en dat doen wij dan ook maar niet. Wel heeft het concern een uitstekende PR-afdeling die met zijn buitenissige creaties keer op keer de aandacht van de wereldpers weet te grijpen.

Wat wij vanochtend in onze mailbox aantroffen lijkt het resultaat van een 5 dagen lange, non-stop wodkadamp-opsnuifsessie, terwijl topless Slavische schatjes ome Leo met enige regelmaat een hapje vis voerden. Het klinkt bizar, maar deze baller doet dat soort dingen gewoon (misschien moet iemand hem eens introduceren aan Dan Bilzerian).

Enfin, na Saudi’s in Audi’s, het grote Mercedes-lied en niet te vergeten Monica Wests ode aan de Ferrari is het nu de beurt aan een lofzang op de grootste speler van Moskou, de Chuck Norris onder de presidenten, de man die met zijn blote handen beren verschalkt, V to the Ladimir P.U.T.I.N. Handjes omhoog!

Yeah, son3 reacties

Whahaha, wodka maakt meer kapot dan je lief is.
Is dit censuur 2.0 russia style? Begint op Noord-Korea te lijken. Jezelf laten verheerlijken door je onderdanen.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
gaan we ooit een Dartz in een rijtest zien?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).