Video: de supercar-parkeerplaats van #SCS14

Auteur: , 15 Reacties

We hebben al flink stilgestaan bij Supercar Sunday, maar hoeveel dure bolides werden nou precies opgetrommeld in Assen? Een rondje over het terrein beantwoordt die vraag.

Supercar Sunday

Zoals je ziet is de crisis nog niet bij iedereen toegeslagen in Nederland, en ook diverse zuiderburen waagden de reis naar het hoge noorden. We spotten onder andere twee Aventador Roadsters, een batterij 911 GT3’s, een 360 CS, 430 Scuderia en een 16M, 2 F12berlinetta’s, een lekker ruige XKR-S, enfin, te veel om op te noemen.

Gewoon even kijken dus:15 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
De een nog lekkerder dan de ander….
Ja, het was een mooie dag.
Die 360CS! In de kleur hoe een Ferrari hoort te zijn, en met het geluid wat een Ferrari hoort te hebben! Helemaal af..
Wel wat meer dan 2 F12’s niet?
Doet u mij maar de 360CS! Met level 3 F1 style uitlaat van Kreissieg a.u.b….
@Jochempie: Zo bruut klinkt het al bij een gewone 360…. http://youtu.be/bbTKrBAY5OA?t=43s
@Jochempie: Of Koenig, klinkt ook fantastisch kan ik je garanderen! http://www.autojunk.nl/2014/02/hoe-klinkt-een-ferrari-360-spider-met-koenig-uitlaten
@roberto: Dat is een van mijn ferraris uit mijn collectie .Check m’n instagram : username jasperdd
@Jochempie: Ik zou op de CS geen aftermarket uitlaat schroeven, klinkt standaard al top met die metalige rasp. Zou juist bang zijn dat dat opgeofferd wordt voor meer volume.

Op een standaard 458 of F12 daarentegen…Keuze genoeg. Ik vind zelf novitec wel nice, toch het idee dat die goed weten wat ze doen ook:

458: https://www.youtube.com/watch?v=XeP6q6e12bc, https://www.youtube.com/watch?v=H-M6DTv4FMY (relevante deel vanaf 1:40)

F12: https://www.youtube.com/watch?v=uEm09OfisRc (op het einde het verschil tussen kleppen dicht en kleppen open, mooi verschil. De extreme variant die ze volgens mij op de N-Largo schroeven vind ik dan weer net iets te)
@jaapiyo: De 360CS heeft inderdaad van zichzelf al het beste geluid dat een V8 Ferrari ooit heeft geproduceerd, maar ik denk dat je met een op maat maak verzoek bij bijvoorbeeld Kreissieg wel ervoor kan zorgen dat hij met gesloten kleppen klinkt zoals de standaard CS, en met open kleppen zoals de “howling F1 version” zoals ze dat zo mooi noemen ;)
CS, bitte.
Heeft iemand filmpjes of foto’s van de grijze g55 amg?
Ik vind die Aston Martin Zagato wel bijzonder. Een Aston Martin, maar dan op zijn Italiaans. Lijkt wel een samenwerking tussen Ferrari en Aston Martin. Haalt het uiteraard niet bij de schoonheid van een “echte” Aston Martin, maar het is wel grappig om iets typisch Brits met een Italiaans sausje te zien.
“We hebben al flink stilgestaan”

Nou inderdaad, veel spectakel op het circuit was er nu ook niet… Het stilstaan slaat dus op hetgeen wat de meeste sportwagens helaas doen….
Hahaha die 6×6 er tussen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).