Zo smoelt de BMW X6 als driedeurs en cabrio

Auteur: , 28 Reacties

BMW noemt de X6 van begins af aan een Sports Activity Coupé, dan is het alleen maar logisch als de achterdeuren opgeofferd worden, toch?

BMW X6 3-deurs

In de niet aflatende zoektocht naar niches om er nog meer modellen uit te pompen wordt BMW ondersteund door de photoshopbrigade van teh internets. Nadat de nieuwe X6 vorige week onthuld werd ging een aantal mensen met het design aan de slag.

Hieruit kwamen bovenstaande driedeurs X6 (X-Tomi) en onderstaande cabrio. TheoPhilus Chin ging een stapje verder en zaagde het virtuele dak ook nog eens van de X6 Coupé. Hoog tijd dat die Murano CrossCarbio eens wat premium-concurrentie krijgt.. Nu nog een 5-deurs cabrio en BMW heeft weer 3 nieuwe modellen.

BMW X6 cabrio28 reacties

Cabrio? Waarom? met een 6 serie cabrio kun je toch ook gewoon over het gazon of door de kiezel rijden?
@osmo:
Niet als het aan JC ligt
https://www.youtube.com/watch?v=5UwOBKSHl-c vanaf 03:50
niet meer dan logisch toch dat de x6 een 3 deurs word.
gezien de uiteentrekking van 3-serie / 4-serie en de nieuwe 2 serie.
en de komst van de x7 http://www.autoblog.nl/dit-wordt-de-bmw-x7
en de herintroductie van de 8-serie.
is alleen de 6 serie gran coupe nog een vreemde eend..
Design boeit BMW toch niet dus waarschijnlijk gaan deze auto’s gewoon gebouwd worden.
@kapiteinaudi: Ik geef je deels gelijk, maar de frontjes van de huidige reeks audi’s zijn ook best gelijkaardig uit. Ook Mercedes doet het niet zo erg goed. Denk maar aan de nieuwste c-, e- en S-class. Dus…
Nee, gewoon nee!
Compleet onnodige auto’s!
@viezefreddyw: Dan kunnen we ook zeggen over 90% van het huidige aanbod van auto’s in het algemeen.
@viezefreddyw: Onnodig?? wees juist blij dat er zulke auto’s gemaakt worden, anders zou het een saaie boel zijn op de autowegen.
@agera: Ik ben niet blij als er een gedrocht voorbij komt zoals de X6, en het gaat er niet beter worden als er een driedeurs en cabrio-versie komt..
@agera:
Er zijn meer dan genoeg alternatieven voor saai, helaas durven de meeste Nederlanders niet voor “spannend” te kiezen.
Het straatbeeld wordt er echter niet beter op met de X6, zonder zijn we beter af.
@tupperware: Oke jij vindt de X6 niks ik vind de X6 prachtig we hoeven het niet eens te zijn :)

Wel ben ik benieuwd wat mooie auto’s zijn in jouw ogen? Je keuzemogelijkheden mag eigenlijk heel breed zijn?
Sow de 3-deurs BMW X6 ziet er lekker uit zeg, al zou ik altijd voor de 5-deurs X6 gaan. Laat die 3-deurs X6 maar komen onze straten mogen ingevuld worden met deze wagens.

De cabrio is niet nodig, daarvoor heb je de gewone 6-serie cabrio.

BMW is goed bezig
De 3 deurs ziet er nog wel redelijk uit, in zoverre je dat over de X6 kan zeggen.

Ik ben sowieso niet echt van die mix concepten van de laatste jaren. “We mixen een SUV met een sportieve auto voor de ultieme auto”. Alleen het resultaat is vaak dat je uiteindelijk beide dingen niet hebt, geen goede SUV en geen goede sportauto. En als je daar nog cabrio bij mixt…. sorry hoor maar wat een vreselijk apparaat.
Die 3drs X6 is nog niet eens zo gek gedacht. Die koop je toch niet voor de ruimte achterin. Die cabrio….. Tering, wat lelijk. A la Murano CrossCabrio…
@E34M5Touring: Vergis je niet he de X6 is achterin ruimer dan je zou vermoeden :) Al ben ik ben benieuwd hoe het zal zijn met de 3-deurs.
@agera: als je de buitenmaten bekijkt vind ik de binnenruimte dieptriest..
@agera: Wel is achterin gezeten? Ik kon er niet zitten, m’n pa en broertje ook niet. Vond hem echt krap. X5 is wel een stuk beter achterin.
@E34M5Touring & @lambo4all: Ook ik heb meerdere malen plaats genomen achterin en moet zeggen dat ik gewoon heel comfortabel kon zitten. Al moet ik wel zeggen dat ik niet de langste ben, maar toch. Meer ruimte dan ik had verwacht.

Anders deze filmpje eens bekeken, zelfs Sjoerd die 2 meter is kon comfortabel en ruim zitten zei hij. Tuurlijk is die niet te vergelijken met een X5 inderdaad.

http://www.youtube.com/watch?v=5baMmBRZD-A
Ik zou er echte terreinbanden onder zetten en hem flink verlagen. Misschien nog een snorkel en natuurlijk een diffuser. Als je een vlees nog vis onzin wagen bouwt, doe het dan goed BMW.
@harrie: Nice. Daar wil ik dan de 3 liter diesel uitvoering van, maar wel met een carbon dak voor de gewichtsverdeling, een CSL uitvoering. Oh en een carbon airbox.
Doe nu maar weer gewoon.
Zo lelijk als cabrio
Bmw zoekt echt naar identiteit
Soms kan je maar beter zwijgen.
Vorige week de introductieavond van de 4 serie Gran Coupe en de X4 bijgewoond bij de BMWdealer . de rode X4 XDrive 35i met M-sportpakket is in het echt toch wat anders dan op al die persfoto’s . hij is mij namelijk bevallen . exterieur zeer mannelijk ! en men vond op de fora dat de M-sportachtebumper lelijk is , maar ik ben totaal niet met hen mee eens na deze nieuwe wagen in het echt gezien te hebben . het interieur is ook erg strak . alle knopjes liggen heel logisch op de juiste plekken . alleen vind ik een minpuntje dat de kofferbak niet zo diep is .
Vroeger had ik niets met de X serie . maar als BMW de X4 3-deurs en de cabrio-uitvoering zou willen uitbrengen dan zou ik kunnen voorspellen dat er zeker een markt hiervoor is wereldwijd . alleen in Nederland zou de cabrio niet aanslaan , dat is al bijna zeker .
Smoelt niet
nutteloos, nuttelozer, nutteloost
voor wie cabrio en toch een beetje auto om zich heen wil hebben

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).