Video: dokter en dochter jagen inbrekers op en crashen

Auteur: , 18 Reacties

Een chirurg uit Houston, VS, zet met zijn dochter achter het stuur de achtervolging in op een stel inbrekers. Dat loopt niet zonder schade af.

de Audi A8 van de dochter loopt schade op

De dokter komt net terug van een zakenreis en laat zich door zijn dochter in zijn Audi A8 naar huis brengen. Wanneer ze daar de oprit opdraaien, rijdt er net een rode Ford F-150 weg. De twee ruiken onraad. De dokter moedigt zijn dochter aan de achtervolging in te zetten, terwijl hij zelf zijn smartphone pakt om het tafereel vast te leggen.

Helaas voor hen hebben de inbrekers al snel door dat ze achtervolgd worden. De criminelen zetten de pick-up in de achteruit en rammen de A8. Niet indrukwekkend genoeg voor vader om dochterlief van een verdere achtervolging te onthouden.

Dad, what do I do?
Start it baby, start it!

De achtervolging wordt hervat maar de dieven hebben hun auto gedraaid en rammen de A8 frontaal waarbij de dochter een whiplash oploopt. De politie is gelukkig snel ter plaatse en weet direct twee van de drie inbrekers op te pakken.18 reacties

Gefilmd met een aardappel.
Wat is een doktor? De beste man is chirurg, te horen in het filmpje. Dat is een dokter, en mogelijk een doctor, maar geen doktor..
You’re right!
@Jochempie: Tjongejonge wat een mierenneuker..
@norge: :D
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Nou wat mij betreft: Respect!
land of the free home of the brave, dat laatste gaat hier in ieder geval wel op.
Ach, in de VS verdienen chirurgen toch al minimaal 5 ton in €.. Zoveel baat zal hij niet hebben bij zijn beschadigde A8
@caterpie: Schijt aan die beschadigde A8.. Die kan Jan Modaal zelfs gestolen worden als hij die na jaren hard werken bij elkaar heeft gespaard.
Het gaat er om dat je gewoon van andermans spullen moet afblijven..
@caterpie: Om vervolgens 3,5 ton per jaar kwijt te zijn om je in te dekken tegen miljoenenclaims. En enkele duizenden dollars om lid te kunnen zijn van een maatschap om uberhaupt ergens aan de bak te kunnen. Nee dank je, ik hoef geen chirurg te zijn in dat land hoor.
@Gulli: Altijd beter dan van je 5 ton maar 240 000 overhouden en vervolgens nog eens 50400 inleveren aan btw waardoor je per verdiend half miljoen een kleine 190 000 overhoudt waarvan je vervolgens nog overal premies over kan betalen.
@faster:

Als je in BE of NL 500K verdient kan je je achterpoortjes veroorloven die je met 50K niet kan veroorloven.
Je betaald dus een stuk minder belastingen, nog altijd te veel, maar wel minder.

Geen idee of ik liever in Benelux of USA chirurg zou willen zijn, te ingewikkeld beroep daarvoor. Schrijnwerker, loodgieter, restauranteur, aannemer, ingenieur,… dan zou ik het wel weten, maar voor een chirurg is de Benelux mss zo slecht nog niet.
@Gulli: Dat valt wel mee, mijn pa is zelf chirurg en verdient in NL velen malen minder dan hij in het verleden in de VS verdiend heeft; in NL is het wel een fijner vak gezien de heftigere incidenten die zich in de VS voordoen.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Dus dat zelf rijdend maken werkt nog niet zo goed?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).