Video: drift de rupsbanden van je Sovjet-tank

Auteur: , 10 Reacties

Wat er momenteel in het instabiele Oekraïne gebeurt is niet heel grappig, maar toch zorgen de aanwezige militairen af en toe voor een lichte noot in de gespannen situatie. Door donuts neer te leggen met een lichte tank bijvoorbeeld.

Gas!

Het apparaat in kwestie is een BMD-1, een klein infantierievoertuig, dat al sinds 1969 in de roulatie is. Met recht een antieke unit dus. Hij wordt aangedreven door een 15,9 liter grote diesel-V6, en met de 241 pk’s die daar uit komen kan je best leuk rondjes draaien.

Het voorval speelde zich af in Sloviansk, en naar verluidt zitten pro-Russische troepen achter de knuppel. Zou dat met een Mansory-pantservoertuig ook kunnen? ВИДЕО!



10 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
De McDonalds parkeerplaats was al kapot geschoten?
What do we have here? A bunch of mercenaries doing donuts in a Soviet tank. This is not a worthy adversary.
Geen 20% bijtelling?
Volgens mij is dat vrij normaal bij tanks dat die dingen er af lopen, zat met dienstplicht bij een Leopard 2 tankbataljon en die gasten deden niet anders (iets gechargeerd maar het scheelde weinig) dan die rupsbanden er weer terug opleggen
Stelletje kleuters daar! Maar goed laat ze maar even genieten totdat het westen ingrijpt. Ow en Rusland… ach die oude zooi is echt no match tegen het westerse materieel haha
haha dat wil wel! lekkere power zit erin.
Amerikanen kunnen er ook wat van:
https://www.youtube.com/watch?v=7ti7z807Dmk

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).