Video: driften op z’n Russisch met de Nissan Silvia (400 PK)

Auteur: , 21 Reacties

Don't try this at home, we are professional Russians.

Nissan Silvia met 400 pk

De Nissan Silvia die in dit filmpje wordt afgeragd is door Shpilli Villi Engineering opgepept tot zo’n 400 pk. Een Jap met zoveel vermogen nodigt nu eenmaal uit tot burnouts en driftpartijen en da’s aan onze Russische kameradski’s van Soundberg Studio wel toevertrouwd. Overigens was diezelfde tuner verantwoordelijk voor de Juke-R met 700 pk waar Wouter bijzonder positief over was.

Begeleid door melige commentaren als “people cannot drive straight for shiit” en ontzettend irritante maar opzwepende beats van Skrillex boenderen de mannen in het filmpje over de openbare weg alsof het niks kost. Als kers op de taart doet de bestuurder nog een burnout terwijl hij het stuur uit het raam houdt. Jammer dat dat bij de nieuwe M4 dan weer niet mogelijk is…21 reacties

Geweldige auto zo’n Silvia!
Al vind ik persoonlijk de s15 iets mooier.
Driftwerk is ook wel leuk, al heb ik betere gezien.
Niet dat ik het kan, zit helaas nog vast aan de FWD :(
Nog nooit wielen gezien met zo’n wieluitslag :o
@proost: de Volvo 144 kon er ook wat van:


Wieluitslag van maar liefst 45°!
@marikoelolo:
Nog een voordeel van RWD, die uitslag ga je niet halen zonder de homokineet van je FWD te slopen..
@marikoelolo: echt fantastisch om te zien! Het kan overigens nog extremer, er rijden professionele driftwagens rond met een stuuruitslag van ongeveer 80 graden. Dat ziet er echt belachelijk uit, op een goede manier dan wel.
@ej20g: http://jdmtees.files.wordpress.com/2014/01/20140117-203656.jpg

Zoiets dus! (El Kaka een Russische drifter)
@reistje: precies!
Mocht ik ooit rijk worden dan ga ik ook leren driften
@arii: dan moet je beginnen met niet zulke onnodige telefoons te kopen haha
@dotternetta: android fanboys in 3…2…1…..
@arii: die zitten op Apparata joh
@arii: Sinds wanneer moet je rijk zijn om te leren driften?
@s13owner: sinds onderhoud van een driftbarrel aardig wat kost, ook al is het een oude ragbak. Een cursus kost ook wel wat als je het goed wilt leren.
@arii: Een cursus is helemaal niet nodig. Het is beter om het gewoon uit jezelf te leren. Op het begin zal het niet zo soepel gaan maar dat is normaal. Bij een cursus hebben ze vaak wat krachtigere autos wat helemaal niet de goede manier is om te leren driften. Ohja een oude MX5 of BMW kost helemaal niet zo veel.
@s13owner: nee klopt, kost niet super veel maaaar: moet (volgensmij) wel verzekerd worden, vermogen moet omhoog (vooral bij zo’n mx5), misschien rolkooi erin, elke x achterbanden wisselen etc etc. Nu heb ik niet bepaald 2 linker handen ofzo maar heb geen enkel garage/gereedschap meer oid. En je moet dat ding natuurlijk ook op een plek krijgen waar je mag driften wat niet altijd dichtbij is. Een betere dagelijkse auto heeft bij mij meer prioriteit dan een ragauto + een andere barrel voor dagelijks vervoer.
@arii: Als je hem niet op de straat rijd hoeft hij niet verzekerd te zijn. MX5 is simpel het differentieel lassen en op een natte baan rijden dat scheelt ook al met de banden. Banden gewoon APK afkeur banden die niemand meer wil hebben. Een kooi is niet persee nodig maar wel veilig en al zeker bij een MX5. Upgrades kan je in de loop der tijd uitvoeren en dan is het allemaal wel redelijk te doen.
@s13owner: ja dat kan, het probleem is alleen dat ik in een stad woon en zon auto dus niet kwijt kan. En dan nog, aanhangwagen bijhorende rbw halen, alle reparaties laten doen etc. Maar ik wil ook andere leuke dingen doen met mn geld ipv alles daaraan besteden
@arii: mijn motorisch standaard Mx5 NA 1.6 glijd anders prima! En verzekering + belasting kost me 60 eu permaand ..
Khad wel de motor er beter in laten passen zodat de kapot toe zou kunnen..
Lekkere driftvideo! Maar wat een herriemuziek zeg… Echt minder.

Do want een Silvia! 400pk versie hoeft dan weer niet. Eentje met een stock motor is al voldoende.
Hahaha die gekke misha ook weer aan het begin natuurlijk, leuk filmpje !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).