Video: Kia-klootzakje rijdt in op motorrijder

Auteur: , 65 Reacties

'Nee, je komt er koste wat kost niet langs. Oh, je zit al voor me? Dan duw ik je toch gewoon met mijn Kia Rio van je tweewieler af, nozem?'

Welja, joh, rij 'm er anders gewoon af

Onscrupuleus Rusvolk, we zagen het al eerder in de vorm van een BMW-hufter die het nodig vond een motorrijder aan te tikken. Vandaag is een Ducati-rijder de pisang als hij zich voor het verkeer probeert te laveren.

Laten we dit voorop stellen: de manier waarop hij met twee beentjes aan de grond stapvoets tussen de auto’s doorzwabbert ziet er werkelijk waar niet uit, en zou je hier tijdens een examen absoluut voor een tweede keer doen terugkomen. Maar dit is Rusland, waar je je roze pasje bij een fles vodka krijgt, en beroerde skills zijn natuurlijk geen excuus om je dan maar van je motor te raggen.

De Kia-klootzak probeert er nog tussenuit te knijpen, terwijl de motorrijder er nogal verbouwereerd bij staat (en voordat je heel stoer zegt: ‘ik had met mijn motorhandschoen dwars door zijn ruiten heen geslagen’, ja, dat was ook mijn eerste reactie, maar je weet niet hoe je zelf reageert als zoiets je overkomt). Gelukkig biedt een aardige trucker de helpende hand.

Ik zeg: burnoutje over de arm van de Rio-rijder (of een slijptol in zijn carrosserie), mafkees. VIDEO!65 reacties

Jammer dat die vrachtwagenchauffeur niet met een enorme knuppel naar uit z’n truck stapt!
@gregorius:

zeker jammer als je een sadistische ramptoerist bent ..
@gregorius: zoiets verwacht je wel in rusland
@timdrogt:

leuk .. een Rusland deskundige ..
@lincoln: leuk.. heb je lincoln weer..
@timdrogt: idd spuit 11 figuurtje…
Ach die man lijdt al genoeg met zijn Kia
@felix1989: neem aan dat je het zo had willen schrijven: leidt
@bigbrabo: jij snapt er dus geen kloten van hè?
Bassie
who cares .. really .. who cares ??
wel grappig om de reacties bij dit soort meuk te lezen ..

blijkt die Kia-klootzak ineens een schappelijke kerel ..
@lincoln: de enige die hier veel en sneu reageert ben jij.. Dus je vin jezelf grappig? .. Leuk ..
@lincoln: Hahaha, lol.
Terecht. Die motorhomo’s met hun leren pakjes… Ze moeten eens leren dat als een auto voorrang pakt, hij altijd wint.
@Svenska_Aeroplan_AB:

Een automobilist zou eens kunnen accepteren dat motorrijders makkelijk tussen hen kunnen rijden. Waarom zou je als motorrijder achter aansluiten in een file?!

Enne, weet wat je zegt, want ik win dus altijd als ik met mijn vrachtwagen voorrang neem op jou…Nee, dan ben ik een aso, he!
@Svenska_Aeroplan_AB:
dude wtf zelf.. hoop dat je aan het trollen bent..
Typisch weer zo’n Kia rijder.. Alleen de wat minder bedeelde, arme mensen rijden noodgedwongen in zo’n sloeber-Kia en dat zijn altijd van die zure, verongelijkte en mislukte vakbondstypes die een ander niks gunnen.
@flippert: wauw aan jouw reactie te zien barst jij van het geluk…..
@flippert: zo en wat rijdt meneer zelf?
@flippert:

Da’s gek, ik dacht altijd dat paupers in 3ehands audi, bmw en mercedesen rondreden, moet ik m’n vooroordelen maar weer eens gaan bijstellen.
@flippert: misschien moet je voordat je allerlei conclusies trekt eerst een stukje onderzoek uitvoeren naar de Kia klant.

O nee wacht!

Voor het uitvoeren van onderzoek heb je een grotere hersencapaciteit nodig dan die van een goudvis.
Dus een motorrijder mag rechts inhalen op de wegversmalling? De kia en de vrachtwagen passen er niet eens tegelijk langs en hij komt nog ertussen.
@bakfiets:

Mogen, geen idee in Rusland, maar het was alleszins geen goed plan, zag er toch niet uit of er veel plaats was en zo’n truck ziet niets en het was precies vlak voor een bocht/afslag oid.
Heb je het over jezelf?

Zuur, mislukt….
Het “autonieuws” is soms heel ver te zoeken…. Ik vind het soms zelfs niet meer terug.
Kunnen jullie links anders ook zo’n rubriekje maken ‘autonieuws’ zoals rijtesten ? Hier heb ik niets aan. Kia, motor, trucker, ok……
@lowlow: voor puur auto nieuws heb je een andere site nodig… je kijkt topgear toch ook niet voor de objectieve reviews of wel ?
En ik heb persoonlijk zo al eens iets voorgehad van een kutwijfje dat me de pas afsneed, gelukkig niet gevallen maar heb toen een flinke deuk in haar portier getrapt.
@RazorHead: Als je op je motorfiets stapt altijd een vol blikje cola meenemen, heeft meer effect als je dat gooit dan een deuk in een deur schoppen waarbij je het risico neemt dat je zelf omkukelt.
@cocksdriveaudi: dat is waar. Maar aan de andere kant, als je vrij fors bent zoals ik (ruim 120 kilo) dan kun je er flink wat kracht/gewicht achter zetten, zelfs als je er tegenaan springt. Dit is wel een voorbeeld waar ik op de fiets zat en het is met de motor veel lastiger. Maar toch denk ik dat een goede trap tegen de auto een mooi deukje kan achterlaten.
@ej20g: Kerel als je een auto schopt vanaf een motor met zeg 120 km per uur lazer je er echt vanaf zelfs of juist als je groot bent.

Waar denk je dat je balanspunt ligt tijdens je actie? Nee echt geen aanrader om te doen.

Zelf ooit eind jaren 90 dom genoeg geweest om een blikje cola naar een auto te gooien die mij zo wat torpedeerde, op een haar na gesneuveld, vervolgens ingehaald en dat blikje uit pure woede dwars door zijn zijruit gegooid.

Werd er na nog heeel erg gezellig op de A4, kortom soms schrik je je de pestpokken door een ander en moet je een beetje mazzel hebben van onze lieve heer, daarna om bij te komen van de schrik dat blikje cola zelf even rustig naar binnen werken.
@cocksdriveaudi: Hij zegt dat hij 120 kilo weegt, nergens 120 kilometer per uur reed… Op het moment dat je door een file heen rijd mag ik hopen dat je niet zo hard gaat, daarbij kan je op die snelheid wel een blikje gooien maar moet je erg dicht bij de auto rijden wil je hopen dat hij raakt, dikke kans dat de wind je blikje mee neemt voor hij bij de auto in de buurt komt.
@darkpluisje: Beste kerel even lezen, ik stel namelijk het voorbeeld met 120 kmh zelf en in dit voorbeeld gaat het ook niet over file rijden.

Mijn eigen akkefietje van meer dan 15 jaar geleden, ik reed iets van 120-130 middelste baan en werd vol gesneden, de hufter schampte mijn motor zelfs, daarna dus die gast ingehaald en vol blikje cola dwars door zijn ruit heen gepleurd.

Stel je schopt zo n idioot zn deur in vanaf je motor gaat al heel snel niet goed, ook niet bij lagere snelheden, je fiets wijkt namelijk altijd de andere kant uit.

Kortom niet doen en ook geen volle blikjes cola of andere zaken gooien naar medeweggebruikers ondanks dat ze het misschien verdienen, kan heel fout aflopen!
@cocksdriveaudi: ik bedoelde uiteraard niet met 120 km/h. Ik had het over de snelheid in het filmpje, of het gebrek daaraan eigenlijk. Maar ik snap je hele punt wel, dlim zal het niet zijn en zéker niet op een snelheid van 120 km/h.
@RazorHead:

je bent een held ..
@RazorHead: dude wtf zelf, ik hoop dat je aan het trollen bent…
Kia rijder is fout, maar de motor rijder is ook goed stom bezig om bij verkeer wat aan het invoegen is er proberen tussendoor te gaan. En ja ik heb mijn A rijbewijs ook en heb jaren motor gereden.
@norge: weer een nieuwtje. Straks weten we nog meer over jou dan over sommige van onze vrienden :)
Als ik in zo’n Pyongyang tractor moest rijden zou ik ook de pest in hebben.
@turbotoll: Ook al heb je de pest in, als bestuurder van een Pyongyang-tractor dien je te allen tijde al het andere verkeer voorrang te verlenen.
De actie van de autobestuurder is niet netjes, maar de motorijder had best wel even kunnen wachten.

Verder een burn-out over zijn arm is best wel een pijnlijke straf.

(Ik ben jaren geleden met een motor-scooter onderuit gegaan en door geschroven over het asfalt en de verwonding aan mijn rechterarm was niet misselijk. Ik weet zeker dat dit te vergelijken is met de eerdergenoemde burn-out over zijn arm. Ik moest om de dag naar het ziekenhuis ter controle en verschoning.)
@heidi: en er van geleerd ? dat je je motorpak aan moet doen zelfs bij heel warm weer
http://www.youtube.com/watch?v=oDMb-uJWa7U
@xilver: Erg toepasselijk… trouwens hoe kun je filmpjes zoals vroeger gewoon plaatsen in een comment, ipv enkel de link te krijgen?
ik had met mijn motorhandschoen dwars door zijn ruiten heen geslagen.
Dit is wel erg schofterig van die kiarijder maar aan de andere kant … die lui op motoren rijden je vaak links en rechts onbenullig voorbij en als je dan iets te dichtbij komt gaan ze lopen janken over hoe kwetsbaar ze wel niet zijn…Dat zijn ze natuurlijk ook maar gedraag je er dan ook naar!!
@tmenges: Ja, deze motorrijder kwam tegen zeker 100km/u de kia inhalen…
@koenmb: Ik zal mezelf even citeren ”Dit is wel erg schofterig van die kiarijder” Hiermee probeer ik kenbaar te maken dat ik het zeker niet met deze actie eens ben. Vervolgens geef ik een voorbeeld van hoe een behoorlijk aantal motorrijders dagelijks over de wegen rijden en als t dan een keer bijna fout gaat (ook al is het hun eigen schuld) gaan ze huilie doen dat ze zo kwetsbaar zijn maar goed, begrijpend lezen is voor sommigen niet al te makkelijk blijkt wel.
Schandalige actie van die Kia hufter! Zeker jaloers op iemand met een motor die meer kost dan zijn trieste blikje. Hoewel die motorrijder beter een loopfiets had kunnen kopen, wat rijd die vent als een dweil.
@j00rs: waar het hart van vol is loopt de mond van over….
Voor asociale Kia rijders hoef je echt niet helemaal naar Rusland.. Vorige week op een van de parkeerterreinen van de Luchtmachtdagen op Volkel er nog van getuige geweest hoe een aso in een Kia Venga (Deuk in portier, thuiskomertje linksachter) tot drie keer toe probeerde een verkeersregelaar omver te kegelen om iets eerder in de file te kunnen staan dan die 70.000 andere bezoekers.

Vond het nog verbazingwekkend dat die verkeersregelaars zo rustig bleven, ik had hem allang met z’n kale klatskop uit dat hok gesleurd….
@Ferry_76:

echt joh .. beschaafde pigum ben jij joh ..
@lincoln:

Een wàt? Is dat überhaupt Nederlands..?
@Ferry_76: Is een klatskop dat ook?
Best voor hem… motoren zijn gewoon klote in de file… vragen om problemen
@keesje1987: En vanuit het perspectief van een motorrijder zijn sommige automobilisten ‘gewoon klote’ in de file. In deze situatie was de motorrijder inderdaad wel onnozel bezig ook, maar in een ‘normale’ file rij ik er als motorrijder ook voorzichtig tussendoor. Dat kan makkelijk en dat is ook gewoon toegestaan. Er zijn dan vaak zat wel automobilisten die je aan zien komen en expres nét even je doorgang blokkeren. Kinderachtig gedrag…
@MJB: Je zegt ‘voorzichig’, prima, dan heb ik er geen problemen mee, maar er zitten klaplullen tussen… Ik keur het gedrag van de Kia rijder ook niet goed maar ik begrijp zijn frustratie
@keesje1987: Tuurlijk zijn er altijd rotte appels. Ik vind het ook volslagen debiel als motorrijders met 50 km/u langsknallen terwijl iedereen stil staat.
Gebeurt vaak genoeg helaas, ook hier.
Vaak ook per ongeluk bij verwisselen van baan zonder spiegels te gebruiken, mijn broer is helaas ook eens op deze manier (niet opzettelijk door de beste man) aangereden.
En ook al rij je 10/15km/h.. Je gaat vliegen.. Meters.
Motorrijders zijn toch vrijwel gelijk gesteld aan automobilisten? laat ze dan ook links inhalen dan kunnen wij er rekening mee houden, nu zwalken ze van links naar rechts, overal waar ze ook maar 1 meter kunnen winnen. ik zelf wijk wel eens (binnen mijn rijstrook) naar rechts of links om te zien wat er verderop voor me gebeurt, dan ineens wurmt zich er weer een motorrijder tussen mij en mijn buurfilerijder. ik schrik me kapot soms, en dan kwaad dat ze zijn dat ik ze niet al van huis uit ruim baan geef, het is altijd goed te weten waar je “vijand” je inhaalt daarom links of rechts maar dan ook altijd!
@cord: Als het goed is heeft ook jouw auto van die dingen aan de zijkant waarmee je naar achteren kunt kijken. Misschien moet je die eens gebruiken.
Het is bewezen. Kia is Premium…
@MJB motorrijder zeker? lekker bijdehand zeg, als je niks te zeggen hebt, hou dan je kanis
@cord: Haha, wat een grapjurk ben jij.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).