Video: LaFerrari brult het uit op het circuit

Auteur: , 29 Reacties

Klaar voor een oorgasme? Wij ook.

De LaFerrari heeft geen turbo’s die het uitlaatgeluid in de weg zitten, en het ontbreken van een volledig elektrische rijmodus betekent maar één ding: de Enzo-opvolger klinkt altijd opperbest. Deze video laat trouwens nog een paar fraaie details zien. Van het interieur met een ‘beknopt’ stuur tot de beweegbare pedaalbox – de stoel heeft namelijk een vaste positie voor een optimale gewichtsverdeling. Let in de video ook op de actieve aerodynamica, zoals de spoiler achterop en de bewegende luchtinlaten aan de onderkant. Techy!

Hoe 963 pk er in de ‘praktijk’ uitziet & klinkt beleef je op LaAutojunk.nl29 reacties

-edit: kijk ‘m eens shinen
Dit is een OOGasme vele malen mooier en ik vind ook nog is de afwerking mooier!
@nickds: Hoe the F kun jij nu al wat over afwerking weten als hij nog geen 2 uur geleden is geïntroduceerd? Wacht nog maar eerst eens de eerste reviews af..

O.T. Eindelijk een mooie Ferrari na de F50 en Enzo.
tering jonge wat een beest
Superdik geluid! Het is niet de mooiste Ferrari maar wel een dikke 6.3 V12!
Wallpaper graag bij Gallery!!!
Fijn minimalistisch interieur! Maar een rond stuur was fijn geweest…
@nickds

De ene auto bestaat, de andere niet.
Wie kan hem kopen hier ?
@speed: Ik pass, helaas :-(
Nieuwe #1!
Wat een geluid damn, boxen vol open :D
Ik vind hem heerlijk klinken!
Ferrari doet het in mijn ogen steeds beter, de F12 is namelijk ook een hele vette wagen, en dan de LaFerrari!! Heerlijk.
Alleen had hij wel een andere naam mogen hebben… Klinkt zo raar..
Mother of God…
Heeft iemand al Huayra geschreeuwd? Ik vind hecht dat ze het een en ander gejat hebben hoor, die achterkant lijkt er echt bizar veel op en die flaps hebben ze echt niet zelf bedacht, alleen zijn ze zo slim om ze onderop te monteren zodat niemand het ziet. Hierom zeg ik: hulde voor Horacio Pagani dat hij LaFerrari beïnvloed heeft! Want, in alle eerlijkheid het is een hele fraaie bak. Al moet ik zeggen dat ik het interieur niet bijzonder genoeg vind voor een ‘special edition’, maar goed ik zou er geen nee tegen zeggen!
@Sciurida: Wat een onzin zeg. Die flaps op de Pagani werken als lucht-rem bij de Ferrari om de luchtstroom naar de diffuser te beinvloeden. Het idee hiervan komt van de double diffuser uit de F1. Dus als je niet weet waar je het over hebt, zeg dan niets.
@seneca: hahaha zielig figuur, als lucht-rem zeg je? Wie weet nou niet waar hij het over heeft, in beide gevallen beïnvloeden ze de aerodynamica, en ik denk dat ik toch wel redelijk objectief vast kan stellen dat de achterkant van deze LaFerrari veel wegheeft van de Huayra. Kom op zeg, wat is dat toch met mensen dat ze niet normaal kunnen reageren?
@Sciurida: Ah nu snap ik het! Dus elk onderdeel van de auto dat de aerodynamica beinvloedt is afgekeken bij Pagani? Juist..
@seneca: Je ziet toch duidelijk in dat filmpje dat die flaps adaptief zijn droeftoeter, oftewel ze doen iets met de aerodynamica, en waar hebben we dat voor het eerst gezien: Precies op de Huayra!
@Sciurida: Inderdaad ja Ferrari heeft totaal geen F1 ervaring.
Misschien doen de Autobloggers het expres maar ik voel me geroepen om te zeggen dat een naam als ‘LaFerrari’ natuurlijk bedoeld is om lidwoorden weg te laten vallen…

Gave bak, had mooier gekund maar alle inkepingen en luchtinlaten zijn nu eenmaal nodig lijkt me!
Ik ben verliefd…….
Net zo aantrekkelijk als Lola Ferrari… -_-‘
Wat een beest, dit weekend nog maar eens op de euromillions spelen…
Wát een vette BAK :D
kippevel dat filmpje :)
wat een geweldige bak!
Doe mij de f12 maar met deze motor..
Ondanks dat ik helemaal geen Ferrari fan ben, vind ik deze auto wel heel mooi qua design. De lijnen kloppen op de 1 of andere manier voor mij.

Het filmpje geeft me wel een beetje Fast & Furious gevoel. In plaats van 1 vloeiende opname qua motor geluid, de hele tijd korte stukjes.
wat mij betreft de beste,bruutste,mooiste,geilste ferrari allertijden :D
Filmpje heeft wel een zeer hoog Fast en Furious gehalte… Maakt het Ferrari niet geloofwaardiger op.

Ik vind hem verder niet spectaculair klinken. Dan heeft de 599GTO een mooier geluid.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).