Video: Lamborghini Huracán drift door Amerikaanse straten

Auteur: , 18 Reacties

De Huracán is onthuld maar sindsdien is het erg stil vanuit San'Agata Bolognese. Het lijkt er echter op dat er hard wordt gewerkt aan een commercial voor de nieuwe Huracán, zo toont deze video ons.

Le vroaaaaaap!

Er stond iemand met een aardappel te filmen terwijl een filmploeg bezig was kekke driftactie vast te leggen van de Huracán, oftewel de Lamborghini LP610-4 in kinky oranje. De opnames zijn wellicht voor de officiële reclamevideo van de Huracán aangezien we tot nu toe alleen nog maar statisch beeld hebben gezien van de Gallardo-opvolger. We zijn dan ook erg benieuwd naar het resultaat van deze filmactie. Je kan de video op onze Facebookpagina checken, likken en del0n of je kan hem op Autojunk uitchecken. Enjoy!

Met dank aan Syliaca voor de tip!18 reacties

lekker geluidje wel
V10 wie niet weg is is gezien!
Wow ziet er toch nice uit. En hij klinkt ook mooi. Ik neem mijn woorden terug. bcz me like.
Die filmwagen is eigenlijk veel grappiger.
Nog belangrijker: Wat voor snelle bak reed erachter? ;)
Prachtige auto!
Mooi ding!

Ik wis niet dat Lamborghini ook vliegveldwagentjes maakt die je ook als filmwagen kan inzetten;) Dat ding is echt snel. Bejaarden en gehandicapten zullen met dat ding geen enkele vlucht meer missen;)
De kwaliteit van aardappels gaat wel omhoog moet ik zeggen. Eerder kon je de pixels tellen, nu kun je al heel aardig zien wat er gebeurd. We gaan vooruit, en blijkbaar de aardappels ook.. :)
@bosje: inderdaad, de kwaliteit doet weinig onder voor de rijtesten op ab’HD’..
Ik hoop dat het net zo’n mooie video wordt als destijd voor de Gallardo, dat was echt een kunststukje: http://www.youtube.com/watch?v=mSLAF_DjiDU
1: Het is Sant’agata Bolognese :=)

2: Of het nu met een aardappel is gefilmd of niet, Autojunk verprutst de kwaliteit toch weer.
Ben nog steeds niet helemaal overtuigd door de Huracán, maar dat had ik ook toen de Gallardo gelanceerd werd en ben die later wel erg gaan waarderen.
Wow die is inderdaad mooi!
Eerlijkgezegd ben ik meer onder de indruk van dat gedrocht wat m volgt
@marikoelolo: Dat m volgt*
gedwongenleaser
Van het geluid is weinig te zeggen nav dit filmpje, qua looks vind ik hem geweldig. In het groen en met die typische lambo velgen in een modern jasje graag, liever dan de Aventador.
Vraagt zich verwonderd af wat er achter aan komt vliegen.
Wauw, Dat geluid….
GE-WE-LD-IG

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).