Video: McLaren MP4-12C rijders pissen op iedereen

Auteur: , 37 Reacties

Een kleine blaas, traag stoplicht en burgerauto's die niet opschieten. Dan zet je een McLaren MP4-12C Spider midden op de weg, stapt uit en gaat live heel lang plassen.

McLaren MP4-12C fuckyou

Maar even plassen? Dat kan zomaar niet. Denk maar niet dat je tegenwoordig nog een momentje voor jezelf kan nemen. Terwijl je met de grootste moeite een niersteen door die kleine pielemans probeert te persen staat de volgende hijg-BMW alweer in je nek. Vervolgens zit alles weer in de broek maar moet je uitvinden hoe dat moderne kreng ook alweer aan gaat. Het duurt allemaal even. Overige auto’s zijn inmiddels doorgereden en het stoplicht is minimaal één keer groen gepasseerd.

Starten dus, een versnelling kiezen en die klootzak in de BMW een vinger geven. Want zo behandel je mensen die het geduld niet opbrengen even op je grijze hoofd te wachten. Video op autojunk.nl.37 reacties

Zo zie je maar weer (alweer ja), met geld koop je nog geen manieren.
je moet wat in je in je midlife crisis hè.
Optocht van mongolen dus.
Ik hoop maar dat die wasdroger m nog niet zo lang heeft, want dat wegrijden was wel heel dramatisch.

Ook krijg ik een beetje een wrang smaakje van de moraalridder die het dan nodig vindt om alles op te nemen. Hij is m zelfs een stukje gevolgd om meer ‘bewijs’ te verzamelen, zo lijkt het.
Wat een kinderachtig gedoe zeg, van beide kanten…
@carmasterr: volgens mij film meneer in eerste instantie gewoon een gave mclaren.. Wat er daarna gebeurt doe de mclaren rijder zelf.
@lambo4all:

Kan natuurlijk ook, maar het is wel een beetje sensatie zoeken om m te blijven volgen om te kijken wat ie nog meer fout zou kunnen gaan doen.
@carmasterr:

* Dat ie die wasdroger nog niet zo lang heeft,
@carmasterr: de middelvinger meneer doet het langzaam weg rijden om te pesten. Sowieso.
@carmasterr: Wie zegt dat hij hem erna nog gevolgd heeft? De afbeeldingen die je na het filmpje ziet zijn volgens mij van vóór het zeiken…
Klein pikkie waar toch op getrapt kan worden.
Is dit de grootste eikel op deze planeet?
Echt ongelooflijk dit… Ik kan echt niet geloven dat ik dit juist gezien heb… Wel dikke bak overigens!
Wat een kerel.. eerst ophouden en dan nog een dikke vinger, wat als die de verkeerde tegen was gekomen.. dan had die er zeker een paar op gekregen of zijn vinger gebroken
tuig
Ik heb net een filmpje gemaakt van iemand die uit zijn neus vreet in de auto, wil je het ook posten?
@fortuna: Nee, bedankt.
Snap niet dat de filmert het kenteken heeft afgedekt.
A man got to do what a man got to do….
Lekker met zijn pis handen aan stuur.
@pikes83: pis jij altijd over je handen dan?
@ErikkNL: de bacteriën zitten wel aan je handen. Iedereen die hier in huis naar de wc geweest is wast z’n handen, doe je dat niet heb je dat nog maar te doen.
@ej20g: Nog nooit op een festival of iets dergelijks geweest dan met die plastic pisbakken? Geen wastafel in de buurt daar.
@ErikkNL: wel geweest, niet naar de pisbakken. Bewust niet, handen niet wassen na het pissen vind ik ronduit goor.
@ej20g: Gewoon ’s ochtends je piemel wassen.Zolang je niet over je handen plast niets aan de hand! Je toetsenbord bevat meer bacteriën dan je leuter.
@Pallas: wel mee eens, ware het niet dat dat ding daar de hele dag weggestopt zit. Een beetje hetzelfde als je kont krabben en vervolgens iemand een hand geven, hoef je bij mij ook niet mee aan te komen. Gewoon een stukje hygiëne in mijn ogen.
@ej20g: Tijdens het plassen raak je toch ook gewoon huid aan.. Dan zou ik elke keer nadat ik mijn arm aanraak mijn handen moeten wassen;p
Ik was mn handen wel na het pissen hoor, beetje etiketten..
@flin95: haha zo kun je het ook bekijken. Maar ik ben zo opgevoed dat je na het bezoeken van het toilet je handen wast, ongeacht wat je er gedaan hebt. En daarnaast zit er natuurlijk verschil tussen je kont of pielemous, zoals m’n oma zo leuk zou zeggen, aanraken of gewoon het vastpakken van je arm. Die eerste 2 dingen vind ik toch wat minder hygiënisch maar vraag me niet waarom.
@ej20g: Je kunt ook zonder handen plassen, je broek aanraken en klaar is kees. Maar inderdaad, het idee is gewoon ranzig. Daarnaast komen er altijd wel bacteriën op je handen.
@flin95: sluit ik me ook gewoon volledig bij aan. Je kunt het sowieso niet geheel voorkomen, maar het idee dat je regelrecht van je geslachtsdeel naar iemand anders zijn of haar hand gaat…nee, laat maar haha.
@ej20g: ben jij er zeker zo een die gaat pissen en met diezelfde hand de kraan opendraait, zijn handen wast en met diezelfde hand de kraan weer dicht draait………
@ropbp: is er een andere manier dan? Behalve die automatische kranen dan. Maar het is voor mij nog altijd beter dan niet wassen. Bovendien gebruik ik zo vaak mogelijk de andere hand ja, maar dat zal voor iedereen verschillend zijn. Het is voornamelijk het idee.
@ej20g: Kraan opendraaien, handjes wassen, papier nemen en je handen afdrogen, met je droogdoek de kraan dichtdraaien, papier in de vuilbak.
En ik zou nog even een papiertje nemen om de klink van de deur niet aan te raken ook.
Niet iedereen wast namelijk zijn handen. Gegarandeerd dat die klink viezer is dan je wil weten.
@ErikkNL: alleen als er een wat op zit;-)
Wat een uitermate zielige meneer is dat zeg!
Ik heb het idee dat er meer aan de hand is in dit filmpje. Ik was al langs ‘m gereden over die doorgetrokken streep hoor, maar die BMW’er laat expres z’n waarschuwingslichten branden. Heb het idee dat hij er misschien al langer achteraan zat en ‘m zat te filmen ofzo… er is iets raars mee iig…
Bet wel onbeleefd om plassende mensen te lopen filmen.
Lijkt wel een flinke procedure om zo’n McLaren te starten en weg te rijden…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).