Video: Mercedes C63 BS burnout laat sirenes loeien

Auteur: , 13 Reacties

Lamborghini Gallardo te heet voor parkeergarages? Deze IPE Decat Mercedes C63 Black Series laat even zien hoe je het brandalarm van een parkeergarage veel effectiever kunt laten loeien.

Mercedes C63 AMG Black Series

De Mercedes C63 AMG Black Series is door IPE onder handen genomen en is daarmee nog meer een luidruchtig beest geworden dan hij al was. Dat heerlijke uitlaatgeluid komt natuurlijk fantastisch tot zijn recht in een parking maar of de gemaakte burnout ook zo’n goed idee was kun je je afvragen. De vrijgekomen rook triggert schijnbaar het brandalarm, we hopen voor de eigenaar van kenteken I7 HR dat dat systeem niet automatisch de brandweer laat komen, anders kon het nog wel eens een flinke rekening worden voor de brulbenz eigenaar. Check de video (mirror) hieronder!13 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Lekker geluidje hoor! Maar dat van zo’n kleine burnout al het brandalarm afgaat joh.. en hij deed ht zelfs bij de uitgang.
Zelden zoveel ” mannelijkheid ” en ” stoerheid ” in een filmpje gezien….
Hulde.
Ik vind het een gave bak.. en het geluid is super.. Maar vind dit nou niet echt vet ofzo… eerder sneu dat je zo in de parkeergarage gas gaat zitten geven.
Prima lekker gas geven in een parkeergarage, maar dat burnen is wel weer heel kansloos!
zie ik daar nog een speciale versie van de gallardo staan??
@Rsimon: maar welke van de 30 is het?
@nicktexel: 2013 Lamborghini Gallardo LP570-4 Edizione Tecnica
Ik vind het standaard AMG geluid eigenlijk mooier. Het lijkt nu meer op een opgevoerd Kreislertje met dat geknetter. Een flink opgevoerd Kreislertje, maar toch.
Dat is ook leuk! En ook nog een dikke bak:-)
Zoals ik ook al zei bij dat filmpje met die zwarte Ferrari 458 met gouden velgen die de grote Jan loopt uit te hangen in Beverly Hills, er is een plaats en een tijd voor alles.

Dit soort acties doe je niet in een parkeergarage, het is asociaal en gevaarlijk. Hoewel je de auto heus wel hoort, kan er desalniettemin zo maar iemand tussen twee auto’s uit komen stappen.

De Sjonnie uithangen doe je beter zaterdagavond op de parkeerplaats van de McDonalds tussen de Civics en 6e-hands BMW 3-series met Halfords ‘tuning’ er op.

Stakkers.

Als IPE zou ik niet zo blij zijn met dit soort ‘reclame’. (of hebben ze zelf dit videootje in elkaar geknutseld?)
koud blok vol in de begrenzer. gaat hij niet lang van genieten
Wat een kleine lul moet deze aap hebben. Gehoorschade, rookvergiftiging, marteling, passief roken, … Wie er was kan beginnen aanklagen…
En de beste man klaagt mercedes benz aan omdat ie nooit in de buurt van de fabrieksopgave komt..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).