Video: olifant neemt wraak op Duitse toeristen

Auteur: , 14 Reacties

Soms hebben wilde dieren het gewoon even helemaal gehad met die irritante k.u.t. toeristen die de hele dag voorbij komen in hun SUV's. Wat je dan doet als trotse olifant? Je laat eventjes zien wie de baas is.

Olifant vs Duitsers

Een aantal Duitse toeristen kreeg de schrik van hun leven toen een olifant plotseling recht op hun huurauto af kwam en met een welgemikte tik een zijruitje wist te slopen. Dat zal die verdomde toeristen een lesje leren!

Gelukkig voor de Duitsers liep het incident niet verder uit de hand en konden ze nadien weer veilig verder rijden. Met een beetje pech hadden ze ook nog twee neukende apen op hun motorkap aangetroffen.

Nou we het toch hebben over dieren, neuken en auto’s. In Rusland schepte een automobilist onlangs een koe die van achteren werd genomen door een stier. Just so you know.14 reacties

Spec-ta-cu-lair!!!!
@pleiades: Of niet…
@pleiades: Dat noemt men van een mug een olifant maken…
Wat een sensatie allemaal, hij kwam alleen ff polshoogte nemen. Beest schrikt er zelf van dat ie die ruit kapot maakt.
Als je zo dicht bij een olifant komt, verdien je het ook gewoon.
Hij had waarschijnlijk niet eens de intentie om die ruit te slopen. Dat beest is echter zo sterk dat het voor hem gewoon voelde alsof ie er zachtjes tegenaan kwam.
Hij wou zijn fiets terug hebben.
Haha geniaal!
Verveling heerst bij de redactie…
“Pas op, niet te dicht bij die olifant blijven staan!”
‘Was sagen Sie?’
“Bleib mal stehen, der Elefant macht nix!”
Moraal van dit verhaal:
Als je geen last van die K. SUV’s wilt hebben, ga met een olifant naar je werk.
‘Protection from what? “Zee Germans”?’
Sensationeel commentaar ook weer. “Bulls that started fighting”: twee puberende olifantenmeisjes (de stier zit nooit bij zo’n groep en deze twee hebben beginnende slagtandjes – zoals mensenmeisjes beginnende bollingen hebben) waarvan een even uit nieuwsgierigheid langs de auto loopt en per ongeluk een ruitje indrukt.
Doet die anders nooit!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).