Video: peperdure Aventador lomp in beslag genomen

Auteur: , 22 Reacties

'Flikkert u 'm daar maar neer' *kwak*

Lamboschennis!!

Another day, another impounded Lamborghini Aventador. Je zou haast denken dat het met al die inbeslagnames haast routine begint te worden voor de bergers van de Britse hoofdstad, maar deze man maakt het vrij bont.

De Aventador wordt niet op de bergingswagen gesleept, maar hij krijgt een airlift. Het ziet er al behoorlijk wiebelig uit, en de manier waarop de berger de wielen van de LP700-4 uiteindelijk op zijn truck zet zal menig wenkbrauw doen fronsen. Laten we het zo stellen: als een piloot zijn 747 zo aan de grond zet dan zitten alle passagiers met hun hoofd in de handbagage.

De eigenaar is ondertussen in geen velden of wegen te bekennen, anders had hij het alarm wel even uitgeschakeld:

Als je dit ziet zou je haast denken dat het veiliger is je supercar aan een wildvreemde Aphex Twin-lookalike met staart en flinke tapijtsnijder mee te geven, Ferris Bueller-style

In ander nieuws: Tamara Ecclestone moet haar Aventador teruggeven aan ex-vriendje Omar Kahyami. Maar dat is wel oké, ze heeft al een nieuwe uitgezocht22 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ik zie het probleem niet. Auto schudt wat, maar dat doet ie op de gemiddelde drempel ook. Als ze die klemmen gewoon netjes bevestigen zonder te krassen, lijkt me hier niks aan de hand. Die mensen doen gewoon hun werk…
Het zag er wel wat wiebelig uit, maar ik zie nergens schade.
@azenomei: klopt, het filmpje zou pas de moeite waard worden als de sleepwagen met die takel omhoog door een tunnel moest.
Niks aan de hand mensen, gewoon doorlopen.
Boete voor gebogen kenteken plaat niet betaald?
Lijkt mij toch prima gedaan zo… Als de auto gebruikt zou worden zoals het hoort wordt zo’n auto wel harder aangepakt.
even wachten tot het goeie moment en klaar.
kan een auto wel hebben dacht ik
Mooi zoals ‘ie zweeft. Da’s trouwens geen alarm, volgens mij heeft ‘ie gewoon problemen met z’n flux capacitor. Wat zal Marty Mcfly boos zijn!!!
Zeker, die staat straks te shaken van woede!
Wtf, hoe ze hem neerzetten op de wagen… :(
Ach niks aan de hand. Gaat misschien wat lomp. Maar daar kan die makkelijk tegen. Als het mijn auto was, dan had ik hem daar niet geparkeerd. Hoeft ze ook niet weg getakeld te worden.
Als een piloot een 747 net zo soepel als bovenstaand tafereeltje op de grond kan neerzetten zou hij of zij een staande ovatie van de passagiers krijgen, waar menig Hollands Got Talent deelnemer jaloers op zou zijn….
Niets aan de hand hier.
Autocar jumping Lambo’s is wat steviger
http://youtu.be/cnSZP1kpeeI
Deze machines kunnen zo veel verdragen, hard stuff.
tsja ik zie het probleem niet, een normale sleepwagen had er waarschijnlijk niet bij gekunt en als je besluit fout te parkeren omdat het je allemaal geen reet kan schelen en denkt dat je boven de wet staat, tsja jammer dan.
Zou jij je alarm uitzetten als je auto werd weggesleept? Ik geloof niet echt dat ik ze met een bakje koffie zou onthalen ;)
Niks mis mee. Maarja, we kunnen wel in 3 dagen onze racelicentie halen!
Is hardstikke normaal hoor, hij heeft geen schade gemaakt, dus ik zie het probleem niet.
Wat een anti-climax, leuk voor de pageviews..
Ik krijg soms het gevoel dat sommige autobloggers op zoek zijn naar nieuws om een item te maken en dan krijg je zulke onzinnige items als deze.
Niets aan de hand en gaat verder netjes….maar weer wachten op een bericht van Wouter wat veelal wel gewoon echt nieuws is op autogebied..
@johanw: wouter die occasion-aankoopadvies gaat geven over een Hyundai i30. Op een site voor autoliefhebbers nota bene.

Nee, doe mij dit maar.
@johanw: nou nou zuurpruim. En weet je wel dat de schrijver nu nog meer gaat roken? Omdat jij hem nu verdrietig hebt gemaakt.
Lijk mij een gewone manier van het verwijderen van een voertuig. Hij mag blij zijn, hier heeft een boer eens een auto weggehaald met een heftruck en zo op een flatbed gemikt. Je kunt wel raden dat de eigenaar niet blij was met de schaden aan de zij- en onderkant.
Die vent zou toch aardig wat meppen gehad hebben als het mijn auto was. Idioten!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).