Video: racende LaFerrari XX klinkt goddeloos lekker

Auteur: , 30 Reacties

Ja, de LaFerrari XX komt er en ja, dit geluid willen we dolgraag vaker horen.

LaFerrari XX klinkt goddeloos lekker

Het is inmiddels vaste prik in Maranello. Ferrari lanceert een topmodel en maakt het een jaar of twee later nog bonter met een extreem brute uitvoering. We zagen (en hoorden) in het verleden bijvoorbeeld al een Ferrari 599 XX en natuurlijk de FXX, dus het is logisch dat binnenkort ook de LaFerrari eraan moet geloven.

De Italianen zijn namelijk al een tijdje druk in de weer op allerlei circuits, zodat hun racebeest op tijd klaar is voor zijn in 2015 geplande introductie. We zagen al prototypes op de Nürburgring en Monza, maar ook op het Franse circuit van Paul Ricard kun je prima een potje scheuren.

Vergeet vooral niet het volume op standje levensgevaarlijk te zetten en ram op die play-knop. Let daarnaast op de enorme achtervleugel, die we nog niet eerder op de LaFerrari XX zagen.30 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Dit is zeker weten niet die F1 1.6 V6 die er in zou komen te liggen. Maar klint eeerg goed
r1lub via Android app
Is toch wel heel erg veel herrie! Als ik mijn decibel killer uit mijn uitlaat verwijder (motor) is er puur minder geluid wat ik toch echt teveel geluid vind. wel gruwelijk geluid voorderest
@r1lub: Ooit van zinsbouw gehoord? :p
@dennisjuh95: ik snap er ook geen zak van.
@dennisjuh95: teeeering hahahahaha
@r1lub:
Deze meneer heeft een decibel-killer in de omgekeerde wereld gekocht. Hij haalt hem eruit, en dan is er minder geluid..
@r1lub: Ik heb hetzelfe. Als ik de ringtone van mijn computer haal is er minder blauw wat ik soms niet lekker vind ruiken.
@killbugsfast: hahaha
louder than your mom last night, heerlijk!
Geweldig! Nu nog die heerlijke V12 motor in die huidige stofzuigers, ook wel formule 1 wagens genoemd, lepelen.
Dat klinkt echt wel lekker zon jank geluid
Een hybride met zo’n geluid.. Erg aftrekbaar.
Dat klinkt echt heerlijk!!
Ferrari mag dan vaak bekritiseert worden dat ze vooral hun centjes verdienen aan paraplu’s,sleutelhangers,vulpennen en…….(vul zelf maar in) Maar dit soort projectjes worden daarmee gefinancierd.Dus voor iedereen in het bezit van een Ferrari sleutelhanger aan z’n 13 in dozijn autosleutel; thanks!
Als Formule 1 auto’s nou zo’n geluid hadden……
@axel968: dat hadden ze
Goddeloos? Goddelijk vind ik!
@c-ad: Ik gok zomaar dat we hetzelfde bedoelen ;)
@JordyS: @c-ad: Hij klinkt anders behoorlijk diabolisch.
LaaaaaaaahhhhhhFerrari! Weg kritiek!
Uit stervend fijn geluid.
Heerlijk!!!
Zo Klonk het ooit ook in de F1.. Ik kan me nog herinneren dat smorgens vroeg voor de trainingen de motoren gestart werden.. Je schrok letterlijk wakker aan de andere kant van het circuit van de herrie.. Dat was F1.. Nu heb je geen oordoppen meer nodig.. Heerlijk om dit dan weer te horen.. Zou me niks verbazen als een aantal merken straks echt zeggen tegen F1 wij houden onze eigen races wel… Dan kan bernie snel de tent sluiten vrees ik..
@tvr1974: Bernie is juist een tegenstander van het huidige F1 geluid, en wil meer geluid zodat er meer toeschouwers kaartjes kopen zodat zijn porto goed gevuld blijft.
@tvr1974: Inderdaad. Of als je ’s ochtends naar het circuit liep, terwijl de vrije training al was begonnen en de eerste bolides het circuit over gingen: kippenvel over je hele lichaam, wat een geluid!!
Bereikbaarder dan een stoeltje in de F1 dus relatief makkelijk en goedkoop zo’n LaFX :p
Hubba, hubba. Heerlijk geluid, al kan het niet tippen aan de Zonda R. Wordt dit ding nou ook hybride? Kunnen We lachen met 0,- bpm, al ben ik bang dat ie van zichzelf ook wel duur zal zij
@deladude: zijn*
De Zonda heeft een mercedes AMG motor, die klinkt natuurlijk bruut, maar haalt het toch echt niet bij deze V12 van Ferrari.
@autoblog: jammer dat er de video die ik heb doorgestuurd heb nog niet tot een artikeltje heeft geleid… dan maar zo delen en hopen dat er veel mensen van kunnen genieten

https://www.youtube.com/watch?v=z6yvg4kz_9g#action=share

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).