Video: Rapper Tyga moet Lamborghini Aventador inleveren

Auteur: , 71 Reacties

License and registration, please.

Video: Rapper Tyga moet Lamborghini Aventador inleveren

De 23-jarige rapper is redelijk up-and-coming in het rapwereldje. Dankzij een platencontract bij onder meer Young Money Entertainment, Cash Money Records zit hij om geld niet verlegen, en laat dit graag zien door te flaneren in zijn Lamborghini Aventador LP700-4. Gaat niet altijd even goed overigens. Een paar maanden terug reed hij de bewuste Lambo nog van de weg, om het euvel direct met de wereld te delen op Twitter. #swag #YOLO

Ditmaal was Tyga in Hollywood de Sjaak. Hij werd aangehouden, maar kon geen papieren van de auto laten zien. Sterker nog, de Lambo was niet verzekerd en Tyga zou geen rijbewijs (meer) hebben, aldus TMZ.

Nogmaals, dit gebeurde in Hollywood, dus de starfuckers en -filmers waren in overvloede aanwezig om alles te filmen. Kijk hieronder naar 11 minuten aanhoudings-TV, inclusief de achterhaalde dranktest waarbij men voetje voor voetje over een rechte lijn moet lopen.

Gelukkig vatte Tyga het allemaal sportief op. Oh, wacht.71 reacties

Dat wordt lopend terug naar Rack City Bitch.
En dan is het ineens niet meer zo fijn om in een opvallende auto te rijden…
Wel grappig: eerst “yes,sir” en “no, sir”

En dan achteraf op Twitter of all places “fucklapd” schrijven.

That’s keeping it pussy…

Waar zijn de echte gangsta rappers gebleven?
@Rick-dos: die maken trendy koptelefoons enzo.
@mcpeek: Nee, ik schreef “echte”….
@Rick-dos: overhoop geschoten. Wijlen Noutorious B.I.G., wijlen 2Pac, allemaal grote namen……
@rotjeknor: en wat minder bekend: Easy-E en Big L. Beide ook overhoop geknalt. Passen ook in het rijtje van Tupac Shakur en Christopher Wallace.
@ej20g: Eazy-E is gestorven aan aids. Die is niet doodgeschoten.
@Rick-dos: je hebt gelijk. Zat even met iemand anders in mijn hoofd in combinatie met zijn naam.
@ej20g: Ken gebeuruh… ;)
@rotjeknor: B.I.G. Zeker een grote naam maar eigenlijk begon het met rap helemaal verkeerd te gaan toen hij en Puffy begonnen te patsen met geld, auto’s en bitches…
@Rick-dos: nah, zij waren nog gangster op een nette manier. Compleet pak, hoge broek en 1 ketting. Niet helemaal behangen met goud en je broek op je enkels. Er leek bij hun nog wat meer trots en respect aan vast te zitten vind ik
@darkpluisje: Misschien, maar zij hebben wel de trend gezet voor waar rap zich nu in bevind…
De één moest nóg duurdere auto’s hebben, meer “bitches” hebben en meer poen laten zien dan de ander in hun clips.
@Rick-dos: zou eerder zeggen dat Dr. Dre daarmee begonnen is. Tupac had het wel over bitches en dergelijke maar stond vooral voor eer en het veranderen van de wereld. Ik luister genoeg van zijn muziek om dat te weten. Van The Notorious B.I.G. weet ik het niet zo om eerlijk te zijn. Maar ergens draait de rapscene er wel een beetje om natuurlijk, maar het hart van rap is eigenlijk uit het oog verloren en tegenwoordig draait ALLES om “bitches” en geld. Doodzonde.
@ej20g: Nee, iedere rapper had het natuurlijk wel over z’n “bitches” en de meesten hadden toen nog wel een verhaal te vertellen. Maar de kentering kwam toen Puffy zich er mee ging bemoeien. De clip die het allemaal in gang zette was Hypnotize van B.I.G.. Dat was een clip met actie, boten, auto’s en helicopters en dat was nooit eerder gezien in rapvideo’s. Vanaf dat moment moest men elkaar aftroeven. De rappers van het eerste uur die niet mee wilden doen met die trend raakten langzaam maar zeker in de vergetelheid.
@Rick-dos:

grand master Flash en grand master Melle mell met de 5 furieuse leernichten konden idd aardig rijmen maar zagen er dan weer niet echt uit om serieus te nemen ..
@lincoln: Als je ze nu zou zien niet maar voor die tijd was het toch anders…In die tijd was iedereen naar hedendaagse maatstaven een leernicht. Ik bedoel KISS, David Bowie en ga zo maar heel dat rijtje af…in vergelijking met hun waren Melle mel en Flash macho’s…zegt genoeg over dat tijdperk…
@Rick-dos:

whahahahaha .. (krijgt flashbacks van synthetische meuk met random kettingen en bedeltjes op de meest on-ergonomische lokaties om elke vorm van bewegingsvrijheid te beperken) ..

Bjorn van ABBA freaking rules ..
@lincoln: Echt, hè? Hoe gaan we die tijd ooit uitleggen aan onze kinderen/kleinkinderen? Denk dat we niet eens de moeite moeten nemen. Gaan ze toch nooit begrijpen….ikzelf begrijp het niet eens meer. :)

Ennuh elke van de Brothers Gibb rule natuurlijk, hè. Dat weet iedereen…
@Rick-dos:

en om het dan nog een soort van on-topic te houden ..
de styling van de auto,s uit die periode volgde die meuk op de voet ..
en vooral de Amerikaanse ..

de Gibb castraten waren van voor de Grandmasters ..
“the age of coke” noem ik het maar ..

jammer dat de energie-crisis ECHT insloeg in 77 ..
the age of carnival-creations voor de Amerikaanse 3 ..

anders hadden ze nog zottere meuk ontworpen ..
@lincoln: Met de dood van disco stierf ook dat tijdperk in de Amerikaanse auto-industrie. Eigenlijk volgden ze de trend van dat decennium daarvoor ook al vergeet de creaties uit Detroit niet tijdens de “space age” bijvoorbeeld.

De Gibbs waren wel van voor de ’70’s maar feitelijk zijn ze pas echt doorgebroken in de jaren ’70 met de discotijdperk.
@Rick-dos: die zijn dood…
@Rick-dos: Die speelt in een serie, ehhhm Law and order.
@Svenska_Aeroplan_AB: Tone-Loc ? :)
@Svenska_Aeroplan_AB: Haha! Is voor z’n oudedagvoorziening… ;)
@mcpeek: :’)
@Rick-dos: nou iig beter als stoer lopen doen tegen de politie. hij toont ze wel respect en daar kunnen veel mensen nog wat van leren! dat hij ze daarna even vervloekt dat doen we natuurlijk allemaal.
@lambo4all: Het zal heus, maar om vervolgens “fucklapd” te tweeten en in z’n clip laten zien dat hij “badass” is dit nogal hypocriet en nep natuurlijk.
Comming?
Aanpakken dat tuig.
Ik ben een paar keer in La geweest en je ziet echt veel staande houdingen op een avondje Hollywood. Auto’s mogen dan wel de eerste dagen/weken zonder plaat rijden echt fijn is dit daar niet, dure bakken worden continu aan de kant gezet om de gegevens te controleren.
Jammer dat zulke auto’s altijd een hoog rapper gehalte hebben… Net zoals de Continental GT dat met voetballers heeft. Echt jammer.
Mensen, mensen, wat een poppenkast. De aanhouding in zijn totaal kost 3x meer dan de boete die hij moet betalen.
@jerry:

En dat is hier niet het geval?
Bekijk maar eens de politiemacht bij een gemiddelde betoging.

Bvb. onlangs in Leuven ging er een betoging zijn. Er waren 750 oproeragenten daar (nachtdienst dus bovenop de risicopremie nog dubbel betaald) een helicopter en 10tallen combi’s ambulances,…
En dat omdat er een paar 100 mensen wilden betogen.

Het is altijd een poppenkast, wat had je nu verwacht. Naar geld moeten ze toch niet kijken dat komt vanbovenaf met een strik erond.
@Hupke: Daarom blijft het voor mij een poppenkast en je hoort mij niet zeggen dat dit in Nederland niet gebeurd. Alleen jammer dat hier heel wat overheidsgeld rond loopt.
@jerry: meeste staten van de US zijn dan ook megafailliet…alsmede óók de overheid zelf….
@Megakix:

Dat houd ze nochtans niet tegen van nog meer uit te geven.
Daarin komen ze vrij goed overeen met het stereotype vrouw, die spenden zich ook wel out of their depression.
@Hupke: Ja ja, en hier in de grote stad houden een paar honderd intimiderende mohammedanen een demonstratie/betoging, inclusief spandoeken met anti-westerse leuzen en dat walgelijke ‘allahhuakkebar’ geblèr uit megafoons en daar rijd, zegge en schrijve, één politie auto en één politiemotor bij.
Hoezo verknipte verhoudingen…
@lemans96: Hoe krijg je het toch voor elkaar. Dit doet me zoveel denken aan de experts van Fox die van een reddingsplan voor Cyprus een link kunnen leggen naar hun anti-guncontrol stokpaardje. Ik snap dat deze kwestie je ontzettend naar het hart gaat, maar kom op man, dit is AUTOblog.
@Wessee: Ik reageer enkel op @Hupke. Dat dit niet binnen jouw bevattingsvermogen ligt, is jammer. Als je even googled naar die betoging waar @Hupke het over heeft, begrijp je mijn reactie misschien. Verder heeft AB nergens in haar regelementen staan dat elke reactie strikt over auto’s moet gaan. ;-)
@lemans96: Mijn bevattingsvermogen heeft hier vrij weinig mee te maken. Het valt gewoon op dat je elke kans grijpt om je mening over voor deze website irrelevante onderwerpen te delen en of je nou gelijk hebt of niet, mij lijkt dit niet het juiste medium. Ik val je ook voor de rest nergens af, hoor, maar je woordkeuze en de ondertoon getuigen van een antipathie waarvoor heel veel mensen niet naar dit kleine hoekje van het www komen. Je mening geven staat natuurlijk gelukkig vrij, anders had ik deze reactie ook niet kunnen plaatsen. Nogmaals, ’t valt me gewoon op, that’s all. :-)
@Wessee: O.K., prima. Feit blijft dat mijn reactie, gezien @Hupke’s voorbeeld, gewoon relevant is.
@lemans96: ik vind jouw reactie ook niet relevant btw.
OT: deze rapper had beter meer kunnen oefenen op racesimulatoren. Dan had hij wellicht zijn rijbewijs nog gehad. Vind je ook niet?
@sjon: Daar moet ie eerst wel engels voor kunnen lezen, voor die simulatoren…
(domme vraag, dom antwoord ;-) )
@lemans96: ?? Waar heb je het over?? Ik zie geen enkele relatie tussen het kunnen lezen en schrijven van Engels en de discussie of het topic. Leg me dat eens uit als je wil ;) ;). ;p
@sjon: Ja eh, ik blijf bij jou aan ’t uitleggen. De groeten. ;-)
@Wessee: Misschien is de eigenaar van FOX wel net als lehman96
@lemans96: Er zit een kras op je plaat en een bord voor je kop.
@speed: Beter dan jouw waterhoofd. ;-)
@lemans96: die weer 1000x maal mooier is dan jouw tronie
@speed: Haha, ik rust in de gedachte dat jou hoofd nog onder puisten zit en ik met de mooie meid rond loop. En ga nu maar weer verder met je moeder en klasgenootjes pesten, puistenkop. XD
@lemans96: heet je meid mevrouw vijf want het is namelijk je linkerhand
Goeie zaak. Zo’n patserboy in een projectiel met 700pk is natuurlijk vragen om problemen.
@lemans96:

Zolang die problemen enkel voor hem zijn laat het me koud.
Als hij zichzelf failliet laat gaan door de onverzekerde wagen ergens tegen te parkeren en daardoor een miljoenenclaim over z’n nek krijgt. Of als hij zonder talent komt te zitten tot op een niveau dat de elektronica ook nietmeer kan helpen…
@Hupke: elektronica ? een houten blokje onder het gaspedaal is voldoende
@lemans96: Klopt, die dingen kun je beter aan mensen overlaten die al jaren in de sportscar wereld zitten. Die weten wel hoe ze daar mee om moeten gaan natuurlijk……….
@E34M5Touring: Uiteraard. Dat je daar nog van op kijkt. ;-) Het blijft mij verbazen dat men auto’s met zulke berger aan vermogen blijft verkopen aan personen die 0 ervaring met auto’s hebben maar 1.000.000 op de bankrekening. Ik ben dus ook voor een verplichte cursus voertuigbeheersing als blijkt dat je vorige auto een eenvoudige personenauto was.
@lemans96: Mij niet, dat heet verkopen. Of dacht je dat Kalashnikov ook gratis schietcursussen geeft aan de Taliban voordat ze hen een AK47 verkopen. Alsof Lambo het ene fuck boeit of een 24jarige reppert zich om een boom vouwt met zo’n ding. Worst case: 1 klant kwijt. Best case: Overleeft de klapt, vertelt iedereen hoe veilig ie is en bestelt er prompt nog 1. Samen met 3 van z’n maten.
@E34M5Touring: Ooowkeee…jij vergelijkt de Lamborghiniverkoper dus met louche wapenhandelaren…
I rest my case.
@lemans96: Zelfde clientèle.
@E34M5Touring:De taliban maken alles zelf low cost tegen high tech en wie heeft er gewonnen ?
@speed: Niemand.
@E34M5Touring: nee hoor anders was er geen oorlog
@speed: Ok.
Vaak zijn zulke mensen geen liefhebbers en gaan erg slecht om met wagens.
Las Vegas zag ik ook vaak aanhoudingen van voertuigen, daar hoor je bijna hele tijd sirenes.
Dit is een auto-site en het is niemand opgevallen dat die auto schade heeft rechtsvoor voor het voorwiel? Dat is pas zonde!
@zippy1964: goed voor de economie

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).