Video: truck verliest kalf

Auteur: , 7 Reacties

Fun with veal...

Little tortured baby cow

In de volgende minuten gaat u getuige zijn van een hero├»sche ontsnappingspoging van een eenzaam strijdend kalf, dat uit de klauwen van zijn menselijke overlords weet te ontkomen. We noemen het voor het gemak maar even ‘The Vealshank Redemption’.

Onder het genot van een vrolijk vioolmuziekje kijken we in een grijs Ruslandistan uit op een truck die zijn laadklep niet dicht heeft.

Het volgende tafereel heeft veel weg van een kalverengeboorte: eerst een paar pootjes, vervolgens wat meer lichaam, en daarna klettert het complete kalf op de vloer. Om daarna doodgemoedereerd weg te sjokken. Ja, we waren het er al over eens dat deze beestjes best stevig gebouwd zijn, maar dit staaltje calf curling 2.0 onderstreept dat maar weer.

De bestuurder van de truck heeft niets door, maar dat komt wel als hij op zijn plaats van bestemming aankomt. Wie weet is de viervoeter aan de slacht ontsnapt, maar of hij het lang volhoudt in het wild is een tweede vraag. Ach, iemand zal hem wel opscharrelen. VIDEO!7 reacties

Hij veal eruit
Kijk een gratis kalf voor die man, daar is de Nederlandse staatsloterij niks bij!
Doet me gelijk aan Animal Cracker van Andre van Duin denken.. “Finally Free Yeah Baby!!
Veal er wat te zien…
Veal? Please edit
De lading zal maar dat ene kalf zijn en die chauffeur moet nog 200km rijden. Toch zuur bij aankomst :-)
En vervolgens langzaam wegwandelen… like a boss. :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).