Gespot: extreme JB Design-Lambo’s duiken weer op [updated]

Auteur: , 8 Reacties

De vraag is alleen: dakje open, of dakje dicht?

De Duitse tuner JB Car Design deinst er niet voor terug een Murcielago LP640 een nogal eigenzinnig uiterlijk te geven. Met hun creaties zijn ze vaak rondom het circuit te vinden, zoals vorig jaar bij Spa, toen was er ter bescherming nog een lintje omheen gespannen. Bij de F1 van Duitsland vorige week waren ze er weer, met twee exemplaren dit keer. Misschien proberen ze hun waar aan Vettel of Hamilton te slijten?

Het rode exemplaar is trouwens in combo gespot met een Tesla Model S. Een veel grotere tegenstelling kan je je haast niet bedenken. In een jaar tijd is er ook niet mee gereden, want het ding staat nog steeds voor 355.000 euro te koop, met een kilometerstand van 14.000. Check de foto’s op tuningjunk.

Rij je liever open, dan heeft JB ook nog een grauwgrijze Murcielago LP640 Roadster staan. Weliswaar met een iets andere bodykit, maar de velgen zijn even groot en glimmend (met een zwart hart), en deels witte bekleding voorkomt een verschroeid achterwerk na een dagje in de zon. Foto’s HIERRR.

Zeiden we trouwens grauwgrijs? We bedoelen natuurlijk de “VIP-lak Platin Color“. Kaolo-exclusief, echt wel.

Update 24-09: inmiddels heeft de grijze Roadster een vuurtje gevat.8 reacties

ik vind het niet echt mooi….
Zag ze ook staan, maar toen ik ging kijken werd iedereen van de parking weggestuurd. Aan de overkant stond ook nog een mooie knalrode Countach
Wie koopt dit? Zelfs Russen kopen dit niet en in Rusland is bijna elke tuningbedrijf vertegenwoordigd.
Justin Bieber design? Is wel wat voor hem denk ik zo.
Ik vind het niet slecht, eigenlijk. Maar ik vind de Murcielago standaard dan ook helemaal niks aan. Dit maakt hem net een tikje minder saai.
Ik heb er ook wat foto’s van ze stonden opgesteld naast elkaar. ook stond er nog een rode Countach 25th anniversary edition naast die te koop stond voor 149.500 euro. de laatste dag van de grand prix stond hij zelfs stationair te draaien.
Toch vind ik de creaties uit Alsdorf niet verkeerd.. Daarbij vond ik het destijds ook een heel fijn bedrijf en waar ze je netjes te woord stonden en ook een kijkje in de keuken lieten zien.. Hoe het tegenwoordig daar gaat weet ik helaas niet.. Waar ik over spreek is alweer ca 15 jaar geleden toen ze nog vele Porsche 928 onder handen namen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).