Video: welke van deze Russen is het asociaalst?

Auteur: , 22 Reacties

Het is natuurlijk geen wedstrijd om de grootste aso uit te hangen, hoewel je soms anders vermoedt als je in het dagelijks leven om je heen kijkt. De Russische heerschappen uit de volgende video wedijveren om de aso-bokaal, maar wie wint hem?

Kandidaat 1 rijdt een Jeep(-achtige), en maakt dankbaar gebruik van de grotere terreinvrijheid die deze auto met zich meebrengt. In de rij wachten net zoals iedereen is voor sukkels, deze man maakt zijn eigen regels. Als voetganger of paard zorg je maar dat je op tijd weg springt.

Klik

Kandidaat 2 zijn twee vrienden te voet die zich weinig laten welgevallen. Op de ietwat geïrriteerde achteropkomende bestuurder hebben ze een reactie die heel ad rem is. Respect geef je niet, dat moet je eisen.

Klik

De lijnen staan open: welke van deze twee types mag zich tot opperhufter kronen? SMS ‘RUS AAN’ 1 of 2 naar 5387 en win een lekkere ambachtelijke muilpeer. (via CarThrottle en Carscoops)22 reacties

Kan die daad nummer 1. Met stip op nummer 1
Video 1 is niet alleen asociaal, die vent is levensgevaarlijk. Enkeltje Siberi├ź lijkt me de beste oplossing.
Rus 1 is vast een diplomaat
Diplomaat. Op zeker! Die beelden komen uit Den Haag.
Niks nieuws, dit soort dingen zie je tegenwoordig toch dagelijks op de weg? Polen, roemenen, Bulgaren en weet ik wat flikken precies hetzelfde hier, gasten hebben vaak (niet allemaal uiteraard, geen discriminatie hier) hetzelfde korte lontje.
@e21e30: Niet allemaal over 1 kam scheren aub.

Roemenen rijden idd niet zoals in NL, maar dit soort praktijken (als kandidaat 1) heb ik ze hier in RO nog niet zien doen. Als wel dan hebben ze een probleem met mij. Helemaal als er kleine kinderen op hun ‘eigen terrein = stoep lopen.

Wel rechts inhalen…als links niet door rijdt, maar da’s gewoon verkapte keep-your-lane-system. En die hanteer ik hier zelf ook.
Staat die Jeep figuur daar de politie boos toe te spreken?
Bij nr1 hoop je toch heel stiekempjes dat hij zichzelf nog eens heel hard ergens tegen aanzet en dat niet overleefd. Want uiteindelijk gaat dit fout en neemt hij iemand mee het graf in.
Sowieso Rus 1, zelfs in zijn stoerdoe filmpje crashed hij twee keer? (Not sure of hij ook tegen die witte auto reed)

Rus 2 kan ik stiekem nog wel een beetje begrijpen hoewel het van beide kanten misschien niet de beste oplossing was…
Nummer 1 het meest aso. Nummer 2 had ik gewoon gelijk overreden…
@drivingpleasure: lekker makkelijk, maar om deze wedstrijd te winnen moet je toch echt over nr. 1 rijden. :D
Nummer 1 was beter nummer 2 al eens op de hielen gaan rijden! ;)
Nummer 1 heeft te veel GTA gespeeld volgens mij.
Nummer 1 is een vrouw! gezien de twee bulten die het zicht belemmeren..
Ik denk dat het leuker zou zijn ale nummer 1 en 2 elkaar tegen kwamen.. verder kan ik niet beoordelen hoe gevaarlijk de eerste rijdt… omdat het zo verschrikkelijk versneld is afgespeeld. ..
@donotfeed: Je kan niet beoordelen hoe gevaarlijk hij rijdt om dat het versneld is?

Hij rijdt over het voetpad waar mensen lopen, lijkt me gevaarlijk genoeg (ondanks de snelheid)
Nummer 1 wint met glans, nummer 2 had wat harder moeten rijden en was scheentjes breken.
Ik krijg geen reactie als ik naar het nr sms… Anderen hier ook last van?
Even info over kandidaat 1: Zijn naam is Andrey Rybakin en hij reed in dit filmpje in een UAZ-469 ook wel de Uazik genoemd. Die mongool is redelijk bekent op YouTube, en plaatste dit soort filmpjes speciaal voor zijn volgers. Nadat hij zijn UAZ had verkocht heeft ie een EU-spec Nissan Maxima V6 gekocht. Sommige mensen waren niet blij met zijn auto rijstijl, dit was het gevolg: http://www.youtube.com/watch?v=C0ljwr6yK1w&noredirect=1
Haha, dat is….lomp. Als het inderdaad wraak vanwege zijn rijstijl is.
Wat een eindbaas zeg die nummer 1. Nou heb ik niet het hele filmpje gezien, maar wat ik heb gezien zag er avontuurlijk en sportief uit. Respect.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).