Videotime! LaFerrari wordt uitgelaten op de Nürburgring

Auteur: , 38 Reacties

Inclusief LaSelfie.

LaSelfie op de Nürburgring

Het olijke duo in deze video neemt zichzelf gelukkig niet altijd even serieus. Eerder zagen we de twee al bakkeleien met een 918 Spyder. Nu is het tijd voor het echte werk, op het absolute summum op asfaltgebied: de Nordschleife.

Naast alle grappen en grollen wordt er zowaar ook nog een stevig potje gestuurd. Sterker nog: de eigenaar, die in het onderste filmpje op de hot seat zit, presteert ’t om de achterbanden van de LaFerrari meer dan eens een stapje opzij te laten zetten. We dig!38 reacties

Hij gebruikt de auto iig waar het voor gemaakt is. Ik zie dit liever dan dat zo’n ding in een opslag staat.
Wtf, ingehaald door een 5serie touring met 3 Kids op de achterbank. What am I missing?
@ghost: zou jij alles geven in een auto met zo een kostprijs?
@hollow: moeilijk te zeggen maar ik vermoed dat mensen die zulke wagens kunnen veroorloven; A) goed zijn verzekerd B) genoeg geld hebben C) als ze op circuit rijden niet verzekerd zijn en dan simpelweg maling hebben eraan anders ga je niet de groene hel op.
@ghost: Als je €150.000 op je rekening hebt staan en je verliest je Rolex van 5k dan is dat kut. Als die kerel de Ferrari van z’n maat crashed lijkt me dat om meerdere redenen ook behoorlijk kut.
Kortom ze zijn verstandig bezig door niet als een malloot te rijden, als bonus heeft die BMW rijder een mooi verhaal voor in de kroeg (voor de komende 50 jaar).
@opgooier: eindelijk iemand die wat zinnigs zegt hier.
@hollow: Nu? Nee, als ik hem kon betalen? Hell Fucking YES!!
@hollow: zou jij alles geven met je kinderen op de achterbank? Ik niet in iedergeval
@ghost: geen touring volgens mij.
@545e60: excuses! Door lichtinval even slecht te zien maar je hebt zeker gelijk!
@ghost: haha ga toch janken man. wat een heerlijk filmpje, jammer dat ie zo kort is.
@sebasjuhh: Oke heerlijk, ga trekken dan.
@ghost: dus jij geeft lekker door nadat je bijna de LaFerrari van je kameraad bijna hebt gecrashed?
@Onehp: niemand die iets crashed volgens mij. Daarnaast heb ik in tegenstelling tot de meeste op de ring, mijn racelicentie behaald en aardig wat kilometertjes gereden op circuit. Dan ligt het al anders qua optiek. Geeft geen garantie dat je geen brokken maakt maar deze vrienden rijden duidelijk minder ervaren.
@ghost: en? Ik zou eerder zeggen, deze lieden zijn van de uitzonderingen die wél hun super mega dure statusauto wat durven uitlaten en wat onvervalste fun ermee durven hebben.

De Laffe Ari is al 2 jaar buiten in dit een van de eerste filmjes ervan op de ring! En het wordt enkel nog meer bizar als je bedenkt dat er duizenden wannahaves reeds in het oneindige discussieren welke superauto de snelste is…. tijd om wakker te worden en zelf wat lol te beleven op je… fiets. Of wat je dan ook ter beschikking hebt. Dat neem ik mee van deze toffe gasten.
@Onehp: jij hebt misschien een fiets en geen auto maar praat niet alsof je mij kent want je hebt werkelijk geen idee. Verder helemaal waar wat je zegt dus daar hoor je mij dan ook niet over.
@ghost: ok dan zijn we in zaak in overeenstemming. Wat betreft de fiets, je doet aan zelfprojectie, ik had het over het hoofdpubliek van topgear die op fora discussieren of de Laffe Ari sneller is dan de P1Orsche, én op mezelf, inderdaad. Ja, ik heb zelf heb ik heel veel plezier met mijn fiets, ja meer dan met mijn auto eigenlijk. En dan is het toch een van de betere rijdersauto’s die er zijn… en al zeg ik het zelf, geen racelicentie nodig om te leren sturen, het is een instelling die men heeft van leren en altijd beter willen worden. Dus een racelicentie is maar een begin ;) Nog een prettige dag :)
@Onehp: prima reactie, wordt gewaardeerd.
@ghost: nog als toevoeging, aan een racelicentie heb je op de Ring niet zo veel. Alleen aan veel ervaring en baankennis. Voertuigbeheersing, wat in mijn ogen door RCZ bv niet tot in detail wordt overgebracht, helpt wel om de boel beter onder controle te houden bij verradelijke off-camber bochten en/of (lift-off) overstuur momenten door onverwachte bochtwendingen. In de regen is het helemaal een verhaal apart. Mensen die de Ring in de regen echt hard kunnen rijden hebben mijn respect en meer lef dan ik in ieder geval. Kom er al 15 jaar en als er regen op de weersverwachting staat sla ik over.
@stephane8200: ook volledig mee eens.
Uhm heb je geen voorcamera op je Iphone 5? Lekker dat geluid!!!
@mercedesbenz63: iPhone 6*
@mercedesbenz63: Typisch iPhone gebruikers. Zijn ook degene die meestal verkeerd filmen, zodat je zo’n – 1/3 van het beeld gevuld – videofilmpje krijgt.
@SimonMc: Ja, want dat doen enkel Iphone eigenaars…
de tofste eigenaar ever
Tip voor de mensen met een bluetooth verbinding tussen telefoon en autoradio… Als je dit geluid in je auto af speelt via de speakers… Heel vermakelijk onderweg. Mijn Megane klonk opeens beter dan de gemiddelde BMW M4
@w0o0dy: ook de toeren geprobeerd te matchen? :P
Er zijn genoeg mensen die klagen over deze machine maar elke autoliefhebber wil dit toch wel een keer doen?
@rickpetrolhead: Je hoeft de LaF niet mooi te vinden, maar als je dit niet kan waarderen als auto fan snap ik niet en zal dat ook niet kunnen begrijpen
Leuke video’s zulke zijn altijd welkom, ook respect dat hij zijn Ferrari gebruikt waarvoor die bedoeld is, gewoon rijden,

Ik heb geen specifieke voorkeur tussen de 3 (P1, 918 of LaF alle 3 zijn welkom) soms heb ik meer met de een dan de andere. Alle 3 hebben eigenschappen waar zij in uitblinken. De 918 mag (tot nu toe) de meeste credits krijgen, omdat die bij voorbaat werd afgeschreven in vergelijking met die andere twee. De 918 zou zwaarder zijn, minder vermogen hebben en door zijn comfort extra onnodige gewicht hebben aan boord. Maar niets is minder waar, de 918 is gewoon sneller. Mijn complimenten daarvoor. Waar de McLaren P1 een heel futuristisch exterieur heeft, heeft de Porsche 918 een heel futuristisch interieur.

Maar de v12 van de LaFerrari klinkt gewoon super en geeft denk ik het beste gevoel aan de bestuurder. Ook respect dat Ferrari gewoon vasthoudt aan de traditie van de atmosferische v12.

Gewoon kijken en genieten.
Leuke video, ook respect voor de eigenaar die zijn Ferrari gebruikt waarvoor die bedoeld is.

Ik heb geen specifieke voorkeur tussen de 3 (LaF, P1, 918) soms heb ik de ene keer meer met de ene dan de andere twee. Het blijven alle 3 geweldige apparaten en alle 3 blinken uit op verschillende vlakken die verschillen. Het meest knappe vind ik de Porsche 918 die (tot nu toe) de meeste credits mag krijgen vind ik. De 918 was bij voorbaat afgeschreven en kansloos in vergelijking met die andere twee. De 918 zou zwaarder zijn, minder vermogen hebben en door zijn comfort extra onnodige gewicht hebben aan boord. De McLaren P1 heeft een heel futuristisch exterieur en de 918 Spyder een heel futuristisch interieur wat ik zeer mooi vind. Een zeer nette prestatie van de Porsche 918.

Maar de V12 van de LaFerrari klinkt gewoon erg goed en heel mooi om te zien dat Ferrari vasthoudt aan hun traditie van de atmosferische v12. De LaF zal denk ik het meeste gevoel geven aan de bestuurder, tussen deze 3? Een auto die gewoon heel erg dicht tegen een Formule 1 auto zit.

Maar zoals ik al zei leuke video, kijk en geniet.
Die eigenaar heeft denk ik een geldboompje op z’n rug. Hij laat z’n vriend z’n laferrari bijna platrijden en gaat zitten lachen als een gek
Fijne vriend wel die je ook even zo laat sturen. Als autofan prettig om te zien dat een eigenaar van een dergelijk mobiel ook de kwaliteiten heeft om er een te besturen.
You push his leg down, cause he is too slow.
geniaal!!
Mooi om te zien dat deze eigenaar zijn auto gebruikt voor waar hij gemaakt is. Ook een tip als je meer van deze man en zijn auto’s wilt zien volg hem dan op instagram hij heet powerslidelover link: https://instagram.com/powerslidelover
Van deze gast staat ook een filmpje op youtube waar ie op monza rijdt met zijn zwarte laferrari. Daar geeft ie de laferrari ook wat meer de sporen dan in dit filmpje op de nordschleife, hoewel ie hier ook zeker niet langzaam rijdt. Waarschijnlijk kent ie monza gewoon beter omdat hij italiaan is en omdat monza toch ook wel een stuk gemakkelijker te rijden is als de nordschleife.
Lekker filmpje, vooral dat tweede! De beste man gebruikt ‘m als een speeltje en dat kan ik waarderen. @mauritsh: hierbij nog 10 minuten van deze vent en zijn LaFerrari op Spa Francorchamps! https://m.youtube.com/watch?v=RVy6tPGVRUI
Zie nu dat de video die ik plaatste, al een aantal dagen geleden hier stond hehe. Krijg je met de tentamenweek. Wel de zelfde gozer trouwens!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).