Vijf Range Rovers voor nieuwe Bond-film Spectre gestolen

Auteur: , 19 Reacties

Nee, dat stond niet in het script.

Vijf Range Rovers voor nieuwe Bond-film Spectre gestolen

Op autogebied kan Spectre nu eigenlijk al niet meer stuk. De protagonist mag plaatsnemen in de adembenemende Aston Martin DB10, en er staat een [SPOILER ALERT!] achtervolging in een Fiat 500 gepland. Normaal meh, maar dit speelt zich af in Rome, wat het dan weer cool maakt.

Ook de product placement van Jaguar Land Rover ontbreekt niet. Er zullen verschillende auto’s van het concern hun opwachting maken, waaronder een zwik Range Rovers Sport. We vermoeden dat vooral de bad guys erin zullen rijden, in het kader van JLR’s #GoodToBeBad-campagne. Echter, vijf exemplaren die speciaal voor de 24e Bond-film waren geprepareerd zijn onlangs in Duitsland gestolen. Samen met nog vier andere auto’s, waaronder een Evoque.

De auto’s stonden op een parkeerplaats van de Jaguar Land Rover Academy in Neuss. Vermoedelijk werden ze daar aangepast voordat ze op doorreis naar de Alpen gingen, voor opnames. De polizei heeft de Range Rovers, die een waarde van zo’n 8 ton vertegenwoordigen, nog niet teruggevonden. Ook de dieven zijn nog spoorloos.

Of ze de auto’s ooit terug gaan vinden is nog maar de vraag, want echt rijdbaar zijn ze namelijk niet meer. Volgens Duitse media waren ze al voorzien van een voorruit die extra makkelijk uit elkaar spat, en wielophanging die bij het minste of geringste afbreekt. Michael Bay-effecten, maar dan in het echt. Tja, probeer dat maar eens door te verkopen.

De productie van Spectre loopt door de diefstal overigens geen vertraging op.19 reacties

Meh, ik las niet goed. Ik dacht dat het om het automerk Spectre ging ..

http://www.autolife.se/_Pages/31901/Image772x600.jpg

Geile auto :D


Ontopic:
Tragisch…
@JaxDryke: Zat deze niet in Need for Speed III? :)
@MLTB: nee, dat was de Lister Storm. Soort gelijke sportwagen.
@gtwillem: Toch wel: http://youtu.be/XGcExdvki-A
@MLTB: Gaaf!! Je had toen inderdaad al auto’s die je kon downloaden. (De Lister Storm moest je ook apart downloaden, dat was trouwens in NFS: Road Challenge, helemaal kapot gespeeld dat spel).
@MLTB: Leuk trouwens, die Honda Legend achterlichten!
@JaxDryke:
Goede herinneringen, heb ik als klein mannetje nog in gezeten op de auto RAI, de R42. Gaaf ding, nooit meer wat van gehoord.
@JaxDryke: Je hebt de topicfoto dan ook compleet over het hoofd gezien?
@berlinetta: ja, ik ben blind.
En toch wil ik Pierce Brosnan terug; vind Graig zo’n saaie serieuze gast altijd..!
De schaduw op bond zijn gezicht staat rechts en de schaduw aan de auto en zijn benden lopen naar links.. Crappy photoshop:p
@rs_1989: Ben jij werkzaam in de detailhandel ofwah?
@rs_1989: Dat noemen ze een reflectiescherm, de voorkant van de auto staat ook in het licht en de schaduw is daar ook lichter.
Zullen die oostblokkers raar opkijken als ineens de hele wielophanging afbreekt er ze ermee door hun dorp rijden.
Volgens Duitse media waren ze al voorzien van een voorruit die extra makkelijk uit elkaar spat, en wielophanging die bij het minste of geringste afbreekt.

Hebben ze de ouwe productielijn weer in gebruik genomen? British Leyland FTW!!!
@E34M5Touring: Haha leuk!
Land Rover zal gelijk een paar nieuwe leveren.
Naast de film zelf vind ik de naam van een film altijd ook erg belangrijker, Skyfall was wat dat betreft perfect. Ook Spectre vind ik een mooie naam, het begin is alvast goed.
Waarschijnlijk soppende hockeymoeders. Volgende week te zien bij de plaatselijke hockeyveld.
Als de bondfilm lijkt op die laatste paar films word het een hele goede actie-film maar een vreselijk slechte bondfilm.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).