Vilner maakt een draak van een Hummer H2

Auteur: , 9 Reacties

De Hummer H2 is een hate it or love it-auto, maar als Vilner er overheen is geklapt wordt het er niet veel subtieler op.

Geel is kennelijk helemaal de kleur van de opzichtige tuning deze zomer. Gisteren schetste Lumma al verbazing met knalgeel BMW X6-tekenwerk, vandaag steekt Vilner ze naar de kroon door draconisch los te gaan op de Hummer H2, een inmiddels geƫuthanaseerde auto uit het decadente GM-verleden, toen benzine nog minder kostte dan een blikje cola.

Vilner Hummer H2

Normaalgesproken beperkt Vilner zich tot de binnenkant, maar dit keer werd het exterieur niet vergeten: opzichtige 26 inch wielen en chroom voeren met drakenstickers een felle strijd om het oog van de toeschouwer. Ook binnenin is het gele thema doorgetrokken. De kleurstelling brengt ons wel op een idee: plaats driekwart van de Stoopjes met deze jurk in de stoel en het lijkt net alsof er helemaal niemand achter het stuur zit. Ideaal voor pranks, zo’n camouflagetruc.

Vilners heeft de Hummer in zijn nieuwe werkplaats op ruimtestation ISS in elkaar gezet. Althans, dat zou deze foto verklaren.9 reacties

Ik ben net terug uit vegas maar daar rijden nog behoorlijk wat hummers. Bij mijn hotel stonden er zo al 3. stom dat ze ooit gestopt zijn met die dingen maken. Er rijden veel grotere wagens rond.
Mij is altijd geleerd om overledenen met respect te behandelen..
Ik denk dat ie graag een molotov-cocktail wilt koppen. Damn wat lelijk
Ik zeg maken
@rob5nismo: Ik verbaas me er ook enorm over dat ze nooit standaard zo geleverd werden. Als Hummer dit geleverd zou hebben, waren ze nu waarschijnlijk het grootste merk ter wereld geweest.
-=edit: is gefikst=-
OT, afgrijselijk wanstaltig apparaat!
-=edit: check=-

Toffe foto waar je naar linkt in de laatste zin trouwens. Vind het wel humor om zoiets als bedrijf rond te sturen!

Het interieur is verre van mijn smaak (alhoewel een knalgeel interieur in een zwarte Lamborghini Diablo 6.0 ongeveer mijn droomauto is), maar het is wel netjes gedaan.
Ik hou wel van het upgraden van je interieur. Dat wordt zo vaak vergeten, terwijl daar in afwerking best veel te halen valt. En je daar meer naar kijkt dan de buitenkant.
Mooi 10 jaar te laat.
Leluk…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).