Vin Diesel: er komen nog tigtriljoen F&F achtige films

Auteur: , 45 Reacties

Speltip 9: weet wanneer je moet stoppen.

Vin Diesel

Wat gaat er soms in die kop om? Medeproducer en acteur van de Fast & Furious films, Vin Diesel, is nog lang niet klaar met de franchise. Want hoewel F&F 10 de allerlaatste film zal zijn in de huidige serie, komen er een shitload aan prequels en spin-offs aan.

Tel de schakelmomenten van alle films bij elkaar op, vermenigvuldig deze door vier en kijk dan naar de uitkomst op je rekenmachine. Dit alles dient rijdend te worden gedaan op een landingsbaan van ongeveer 20 km lang. Zoveel verschillende soorten versies van de actiefilm kun je waarschijnlijk gaan verwachten. En als het aan Vin Diesel ligt, gaat het echt gebeuren. Dit zegt hij in een interview met Variety. De producer heeft namelijk al verschillende lijntjes lopen.

De ideeën voor een prequel kunnen worden toegepast op deeltje drie, die zich afspeelde in Tokio. In dit deel kun je een apart verhaal draaien rondom Sung Kang, a.k.a This is my Mexico Han. Kijkers diggen het. En zo doen de kassa’s.

Ook liggen er plannen op tafel voor eventuele spin-offs. Films die enigszins te maken hebben met het originele verhaal, maar compleet nieuwe personages introduceren. Voordat het allemaal zover is zijn we wel weer een paar jaar verder. Universal Studio’s zegt dat de focus momenteel ligt op de drie komende Fast & Furious films. Paul Walker zal overigens niet terugkeren als computerpersonage in de laatste aankomende delen.45 reacties

Hm, genoeg is genoeg!

Aan de andere kant… Tot nu toe heb ik nog geen enkele Fast and Furious gezien die ik niet leuk vond!
@jobberns: nr 1 was prima . Ik was toen in la toen hij uit kwam . Stonden die auto’s in het universal park. In die tijd was er compleet nieuw . Als je nu 16 bent en je lijkt ze snap ik dat je het minder vind.
@rolov: ik vond de eerste 3 geweldig, en de kut maar vermakelijk, de reden hiervan is omdat de 1e 3 over auto’s gingen met actie! En de rest is actie met een paar leuke auto’s
@jobberns: ik ook niet, nog nooit die rotzooi gekeken namelijk
@dennisishier: en je mening is gebaseerd op…?
@jobberns: ben het met je eens maar deel 3 was echt een draak van een film
@rob5nismo: groot gelijk, het was leuk om te zien dat ze semi betaalbare wagens gingen tunen, Nog steeds mooie actie scènes.
1 ding weten we wel zeker… Ze zijn (helaas) zonder Paul Walker
20 km? Was minstens 80!
@Robinveerman42: het schijnt dat ze het vliegtuig 2x bij moesten tanken.. moet je nagaan
Vet hoor! Zal ze met plezier gaan kijken. Bring it on!
Doorgaan tot 10 en dan is het genoeg geweest.
@gt500eleanor: ik zou eerder verder gegaan zijn op deel 3, heeft de film echt een boost gegeven met de drift scènes.
De verhaal van Han voor Tokyo drift is een raadsel die ik graag zou willen weten.
Zucht…
Ze dachten toen bij Police Academy ook dat het leuk was om zoveel vervolg films te maken, 30 jaar later heeft iedereen er spijt van. De geschiedenis zal zicht herhalen…
Haters gonna hate. Geniale films, niet hoogstaand maar ze kijken lekker weg. Hoeft toch niet altijd naar een hele ‘goede’ film te kijken waar je elke minuut honderd procent gefocust moet zijn om t verhaal nog te snappen. Zoals iemand al eens op t forum heeft gezegd. Het is net als een frikandel speciaal, niet hoogstaand, maar wel lekker, die uitspraak slaat denk ik de spijker op zijn kop.
@jordy14: Deze films zijn geen frikadellen speciaal, dit zijn hondenbrokken (autocorrect is nog scherper is z’n oordeel en maakt er hondendrollen van). Je gaat er van kwijlen en waarschijnlijk net zo dom klinken als ehhh Dom…
Ach, we zitten ondertussen ook al op 24 James Bond films. In die films is het verhaal ook altijd ondergeschikt aan mooie auto’s, schaars geklede vrouwen, enorme explosies, droge humor en het tarten van de natuurwetten. Ik vind het allemaal prima, ik ga ze toch wel kijken. Goed vermaak.
@gtwillem: Bij Bond trek ik het nog omdat er zowel een historie is van boeken (sinds 1953) en ook de films hebben een lange traditie (1e van ’62). Dat is toch wel traditie.
Bond is een begrip geworden, samen met actie, gadgets en speciale auto’s in films. Al zaten er zeker zwakke films bij,
Bij F&F ben ik toch echt afgehaakt. Zelfs op een vrijdagavond, na iets te veel speciaal biertjes, is er altijd wel een minder slechte film te zien op een van de andere RTL’s.
@danmar: kerel, in welk jaar leef jij? In 2015 heb ik nog maar weinig films gezien op tv. Laat staan twee potentieel interessante films tegelijkertijd. Het zijn tegenwoordig alleen nog maar series en van die idols onzin. Als er twee of drie keer per week een film langs komt die de moeite waard is is het veel, en mijn eisen liggen laag!
@gtwillem: Inderdaad, oftewel het aloude “tieten, schieten en helicopters”. Niets mis mee op zijn tijd.
@gtwillem: helemaal mee eens, gewoon lekker simpel vermaak.
@dutchdriftking: thanks jongens!
Nou vooruit dan maar, one last ride…
Bij James Bond kun je bij vlagen nog enigszins redelijk acteerwerk zien….kun je van F
@cpp1: als je het ‘&’ teken gebruikt in de iPhone app, dan gaat alle tekst die je erna intoetst verloren. Hopelijk was het niet een lang betoog ;-)
@gtwillem: haha, nee viel mee ;). Thanks.
@cpp1: waarschijnlijk kan iedereen wel zelf invullen wat er moest staan haha
“Tel de schakelmomenten van alle films bij elkaar op, vermenigvuldig deze door vier en kijk dan naar de uitkomst op je rekenmachine. Dit alles dient rijdend te worden gedaan op een landingsbaan van ongeveer 20 km lang. Zoveel verschillende soorten versies van de actiefilm kun je waarschijnlijk gaan verwachten. ”

Gniffel.
Mooi geschreven!
The fast & the pleuries

Is een van de titels van de prequels heb ik mij laten vertellen…
Is er meer dan 1 film gemaakt dan?
Tja, zolang de petjes er nog voor naar de bios gaan en de kassa blijft rinkelen zullen ze het blijven uitmelken…it’s all about the money!
So what? Ze blijven leuk om te zien. Ik hoop juist dat we over 30 jaar nog steeds naar een f&f oid kunnen kijken.
@clarkson: faster and the furios fossiel, in the cinema vanaf 01/06/2048.
Kappen nou maar…
Precies, goeie films zijn het niet maar ze kijken wel lekker weg. Ga toch altijd meteen naar de bioscoop voor een f
stoppen? ze hadden er nooit aan moeten beginnen.
Ik snap niet dat iemand met serieuze interesse in auto’s naar die crap kan kijken zonder geïrriteerd te worden. De actie in films hoeft niet altijd 100% realistisch te zijn, maar met dit soort complete onzin haak ik af. Suspension of disbelief bij FF duurt ongeveer 3 seconden. Is mij te kort. Doe mij dan maar films als Rush of Ronin. Die laten zien dat je prima een vermakelijke film kan maken voorzien van mooie actie met auto’s.
@stradale888: Je moet die hele F&F franchise ook niet zo serieus nemen. Het zijn gewoon leuke films voor tussendoor, geen hoogwaardige meesterwerken of iets dergelijks. @gtwillem verwoordt het perfect in zijn reactie hierboven.
@Edge: ik snap ook wel dat ik die films niet serieus moet nemen. Mijn punt is dat het zo ontzettend belachelijk is dat het mij niet meer vermaakt maar irriteert. Afgaande op het ene plusje bij mijn vorige bericht geldt dat kennelijk voor verdomd weinig autoliefhebbers. Dat de grote meute het voor zoete koek slikt begrijp ik. Dat de Halfords brigade van het McDonalds parkeerterrein het zelfs gaaf vindt is ook niet verwonderlijk. Maar dat er niet meer autoliefhebbers zijn die niet tegen FF kunnen verbaast me wel een beetje.
@stradale888: Mij kan het ook niet boeien, en ben autoliefhebber in hart en nieren. Ik kan begrijpen dat een 16-jarige er lol aan heeft, ik vind ze ronduit irritant.
Waarom ook niet? Ze kijken lekker en makkelijk weg, er zitten vaak leuke auto’s in, mooie vrouwen en vette stunts en explosies. De franchise staat als een huis door een loyale fanbase, en er zijn ook genoeg personages waarvan we eigenlijk nog niet zo heel veel weten en die zich dus voor een prequel of spinoff lenen. Het artikel noemt Han, maar we hebben ook bijvoorbeeld Tej (Ludacris) en Hobbs (Dwayne Johnson) die best nog wel een spinoff kunnen dragen. En als we een jaar of 20 (en vele films) verder zijn, is het zoontje van Brian O’Conner oud genoeg om te rijden en kunnen ze de franchise een complete reboot geven met de zoons/dochters van de huidige hoofdpersonages. Kortom, genoeg mogelijkheden om uit te melken!
8 moest om het verhaal af te sluiten, maar dit KAN gewoon echt niet.. Echt stom..
Je moet de kip met de gouden eieren dan ook niet slachten.
Een serieuze autoliefhebber kan hier toch niet naar kijken? Ik ben na de eerste definitief afgehaakt. Maar ook Vin Diesel draagt daar in hoge mate aan bij.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).