Vrachtwagen ramt en beschadigt viaduct A16 Zonzeel

Auteur: , 12 Reacties

Moet je over de A16 langs knooppunt Zonzeel dan kan je beter omrijden, want een verkeersinfarct lijkt aanstaande.

Vrachtwagen botst op viaduct

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend, maar er zijn in beide richtingen twee rijstroken gesloten door de crash. De vrachtwagen ligt tegen de pijlers in de middenbaan en er is sprake van een flinke ravage. Er zijn hulpdiensten inclusief een traumateam aanwezig omdat het om een ongeval met beknelling zou gaan, al kunnen we dat uit bovenstaande foto niet direct afleiden.

Het opruimen van de ravage gaat in ieder geval tot een uur of 12:00 gaat duren, dus tot die tijd kan je beter omrijden via de A58, A27 en A15 als je richting Rotterdam moet. Moet je richting Breda dan is het het beste om via de A17, A58 en de nieuw geopende A4 te rijden. Het ongeluk gebeurde rond 5:00 vanochtend.

Bronnen: NOS en VID12 reacties

Daarom dus. Betuwelijn. Het is ook lastig: op de linkerbaan inhalen, je gehaktstaaf frituren, koffie zetten, pornootje kijken en telefoneren tegelijk..
@parker:

Idd Jongûh helemaal gelijk, de Betuwelijn !

…………..Alleen zo jammer dat het een Spaanse koel combnatie is, die met groente en fruit onderweg was uit Spanje naar Barendrecht – hoogstwaarschijnlijk- zodat jij verse tomaatjes, sla en mandarijntjes kunt kopen en geen verlepte rotzooi ………..

Maar vooral blijven zeikstralen op de mensen die voor jouw dagelijkse kost zorgen en never nooit nadenken over de toestanden die er ooit achter het ijzeren gordijn heersten : Lege fucking schappen !

Dit is de transport onderneming : http://www.jcarrion.es/jcarrion/Coorporativa/SobreelGrupo/D%C3%B3ndeestamos/tabid/57/Default.aspx


@Kvgorp West Brabant was vannacht het koudste stuk Nederland, gemene plaatselijke gladheid kan ik me voorstellen daar
@desjonnies:
Denk dat die tomaatjes en sla nu toch wel verlept zijn hoor
Eerste wat in me op komt.. Wat moet hij op de linker baan? Ach laat ook maar het is al erg genoeg voor de chauffeur en iedereen die er vandaag last van heeft in het verkeer. Sterkte.
@kvgorp: Hij is daar tot stilstand gekomen ja. Wie zegt dat hij links reed?
@kvgorp: zoals het op de foto eruit ziet, is de vrachtwagen van de rechterbaan naar links geschoven en vervolgens is de trailer met de voorkant tegen de pijler aan geklapt, waardoor de hele voor/zijkant open ligt. Als hij links gereden zou hebben, had de trailer zelf nooit die aanrijhoek kunnen maken om zichzelf helemaal open te vreten.
’t verkeersinfarct vindt niet plaats op de A16; maar in Midden-Nederland bij Utrecht…:
http://www.vid.nl/Nieuws/article/VID.2014.329.06

Wat een bende daar…
@joostm91: idd geen doorkomen aan vandaag
@joostm91: stukje van 20 min rijden doe ik al 80/min over en dan rij ik al om de files heen
@w0o0dy: Sterkte :)
Weg is zojuist weer vrij gegeven.
Opruimen tot 12.00. Dan nog een nieuwe vangrail en de controle of alle pijlers onbeschadigd zijn. Dat duurt wel tot een uur of 4
Toen ik er net langs reed richting Breda lag de vangrail er nog uit, stond ook nog wel een aardige file… Duurt nog wel even.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).