Waarom deze e-bike een prima alternatief voor auto’s is

Auteur: , 2 Reacties

Want als we de berichten mogen geloven, is het dat echt.

e-bike

ALD Automotive biedt zijn klanten vanaf nu de mogelijkheid om een zogenaamde Stromer e-bike te leasen. Deze e-bike wordt gefabriceerd in Zwitserland en is uitgerust met een lithium accu, die netjes is weggewerkt in het frame. De techniek mag dan minder zichtbaar zijn, maar zorgt tegelijkertijd wel voor een kruissnelheid van maar liefst 45 km/u.

De berijder zal daar inderdaad wel wat voor moeten doen, maar als we het persbericht mogen geloven valt de menselijke inspanning bij dit tempo alleszins mee. Bedenk daarbij wel dat files en ander verkeersleed niet of nauwelijks nog een rol van betekenis speelt. De tijdswinst is zeker op kortere ritten dus een extra reden om een dergelijke fiets te overwegen.

Zouden jullie het zien zitten om wellicht vaker de elektrische fiets naar het werk te pakken, in plaats van de auto?2 reacties

Als ik er de A2 op mag wel ja
@luckylennart: met een helm op dan.

Tussen jou en mij; kijk eens twee keer naar de foto; een grote nummerplaat achterop. Tractorbanden. Lomp frame. Niets in mij dat deze e-bike boven een andere standaard (e-)fiets doet verheffen.
En dan nog lease ook? Doe normaal. Aanschaffen, BTW terugvorderen en afschrijven. Klaar. Het gaat om misschien 2 rood. Ga je dat leasen? Nee toch zeker. Ga toch fietsen man ;-) (pun intended)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).