Walter Rohrl mishandelt presentatrice en onze lachspieren

Auteur: , 24 Reacties

Wie zei er dat Duitsers geen humor hadden?

Gezellig saampjes in de auto

De humor in deze video komt niet zozeer van Rohrl, wiens gezicht gedurende het hele filmpje niet wijzigt, maar wel van de mimiek die zijn mentale mishandeling op het gezicht van de dame naast hem teweegbrengt.

Het recept is eenvoudig, maar het werkt altijd weer. Zet een kennelijk wat makkelijk van haar a propos te brengen dame naast iemand die flink van gummen houdt, en maak daar een filmpje van. Werkt altijd.

Zo ook hier, waar ijskonijn en rally-legende Walter Rohrl een Audi S3 de sporen geeft. Naast hem zit Barbara Schöneberger (39), een Duitse TV-mevrouw die zichtbaar graag ergens anders is dan in de auto. Helaas voor haar moet ze het minstens 3 minuten volhouden.

Ik vraag me af wat er allemaal door Rohrls hoofd gaat op dat moment. Niet veel waarschijnlijk.. (via)24 reacties

Bwa, niet zo leuk zonder een jonge deerne die bijna KO wordt geslagen door haar eigen boezem…
Mwaoh moppie houd zich best goed. Ik denk beter dan Röhrl als hij gedwongen word een lingerie winkel door te spitten (ik noem maar wat).
@6cylinder: lol, ik zou zijn gezicht dan wel eens willen zien idd.
gedwongenleaser
Droge kerel, mooie vrouw, niet bijster spannend filmpje.
Germans don’t scream.
Ik heb hartelijk gelachen om de stoicijnse chauffeur die volgens mij donders goed in de gaten heeft hoe zijn passagiere eraan toe is.
Ik vond dit eigenlijk fantastisch om haar reacties te zien. Veel leuker dan zo in scene gezette (excuse le mot) dellen die overacteren. Want echt.

Ze doet echt haar best en blijft beleefd maar toch :)

En de auto blijft lekker stil maar, zelfs zonder gummen, denk ik dat de meeste hier wel met de piepers zouden zitten als ze zo een ritje meededen met Walter. Ik ook trouwens, rij liever zelf…
@Onehp: Het lijkt me juist geweldig om door zo’n man die écht weet waar die mee bezig is over zo’n circuit rondgereden te worden.
@Onehp: Een rondje naast herr Rohrl op de Nordschleife (in iets zoals bv een 911 GT3) is voor mij anders wel een droom.

Nu goed… Ik ben dan ook wel een hele grote fan van de mens! :-D
@lambowambo @Rohrl-fan: ja, het ene spreekt het andere niet tegen hé, je zult het vast geweldig vinden, maar ook vérre van op je gemak zitten denk ik ;)
@Onehp: ben akkoord met je. Als passagier ga je ze knijpen aan die snelheden. Zelfs met zo een icoon achter het stuur.
@Onehp: Nou normaal klopt dat maar in het geval van Walter Rohrl ( en een ieder ander van zijn caliber) ga ik daar gewoon zonder problemen en of angst naast zitten.
@yerrie: kan best natuurlijk, maar dan ben je toch eerder uitzondering en kun je natuurlijk eerst echt weten als je het gedaan hebt.
Zelf heb ik al de piepers als ik met ~27,438% van de gemiddelde chauffeurs meerijdt, maar dat is dan vooral omdat ik verbaasd ben dat ze niet eerder crashen, niet noodzakelijk omdat het snel gaat ;) Maar soms ook beide 8-/
@Onehp: Ik ben idd mogelijk een uitzondering, maar ik heb al wel enkele keren naast goede rijders mogen plaatsnemen, zowel op de openbare weg als op circuit. Steeds zat ik daar met een grijns tot achter m’n oren. :-D

Je merkt bij die mensen gewoon dat ze echt wel weten wat ze doen.
@yerrie: zoals deze journalist dacht misschien, ongeveer zelfde caliber… een favoriet van mij (alleen jammer van de oude beeldkwaliteit)

http://www.youtube.com/watch?v=KJ-MPOUBNMA
Droog gesprek ook aan het einde: Dame: Is die auto hiervoor gemaakt? WR: Nee. Geen enkele wegauto auto is hiervoor gemaakt… op een enkele porsche na…
Hoevaak zou ze een klein orgasme gehad hebben…? Mimiek en gelach op 1:08 en verder… En “Toll!” na de rit…
Deed me een beetje denken aan hoe m’n ex er tijdens de seks bij lag…
heb 3.07 gelachen, schitterend, die droge kop van hem en dat geknepen gezicht van haar LOL
Walter denkt maar 1 ding, kots niet over me heen!
Gekke bekken is wel een beetje haar ding:

http://img855.imageshack.us/img855/6329/7hfm.jpg
@sacha:
En die enorme jongens heeft ze helaas binnen boord gehouden, dat zal Walter ook wel jammer gevonden hebben en ik wist al dat ze die heeft en jij ook Sacha ;)
En gewoon totaal niet knipperen met zijn ogen. Prachtig.
Zo zit mijn vrouw altijd naast me als ik van A naar Beter ga.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).