Wat je hebt gemist op onze andere sites [w25y2013]

Auteur: , 7 Reacties

Turkse drones, photobombs en een terugroepactie van de Tesla Model S.

Big Ass LED TV

Het is weer tijd voor je wekelijkse portie linkspam. Nederland was de afgelopen dagen nogal aanwezig in het internationele nieuws, vooral dankzij een gekaapte Google-domeinnaam en een megajacht met een glasvezel-vernietiger. Ondertussen werd er boven het Taksimplein een drone afgeschoten en zwichte Microsoft voor de kritiek op de Xbox One.

Voor de toekomst van VR-brillen verwijzen we je naar deze NSFW video, de bijbehorende lifestyle van John McAfee zie je hier. Andere hoogtepunten waren een lijstje met de beste photobombs en 10 onmisbare bbq gadgets (ja het is zomer). En nog even wat aandacht voor de Hyperkin RetroN 5; een gameconsole waar totaal 9 verschillende old/school game cartridges in passen!

Bij onze groene buren zagen we een Nissan Leaf met 800 km range, een actie met snelwegborden voor alternatieve brandstoffen en een opvallende terugroepactie van de veelbesproken Tesla Model S. Maar wat is er mis gegaan bij Fisker?7 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
Het hele Fisker verhaal begint een aardig debacle te worden. Erg jammer, blijf het een superfraaie auto vinden. Van de week nog naast 1 gestaan in Den Bosch. Erg imposant. Zou er graag is een bezitten.
@E34M5Touring: Zo denk ik er ook over. Zeer imposant en prachtig vorm gegeven; zou er erg graag 1 voor de deur/in de garage hebben staan!
@TimoBac: Doet me meer dan die Tesla S. Die vind ik toch een stuk anoniemer.
@E34M5Touring: Absoluut, alhoewel die er ook mag zijn. Erg indrukwekkende wagen, vooral vanwege de afmetingen. Toch is de Fisker ook geen kleintje.
@TimoBac: Vind het geen lelijke auto. Maar de Fisker vind ik specialer ofzo. Kan de vinger er niet helemaal op leggen maar het spreekt me meer aan. Sowieso zijn beide absoluut geen straf. Sterker nog, als er hier ooit een EV/Hybride komt wordt het een van deze twee. Maar die lage body met die enorme wielen van de Fisker past me meer ;)
@E34M5Touring: Couldn’t agree more! Zonde dat het zo’n bende is bij Fisker in Californië..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).