Welke supercar werd hier gesloopt door een huurder?

Auteur: , 20 Reacties

Het is weer zover.

Welke supercar werd hier gesloopt door een huurder?

Kenners die de lijnen van de auto herkennen weten meteen met welke supercar ze te maken hebben. Voor het geval je twijfelde, een McLaren 650S Spider ligt hier in de kreukels na een eenzijdig ongeval.

De bestuurder had de Britse machine gehuurd. Lang plezier van zijn ritje had hij niet. Enkele uren nadat hij de auto had opgehaald, parkeerde hij de supercar tegen een muur. Het ongeval gebeurde in een tunnel.

Volgens de bestuurder lag het niet aan hem. De banden van de auto zouden niet in orde zijn geweest. Een klassieke verklaring van iemand die een huurauto sloopt. Vermoedelijk rolde de McLaren op de sportieve Pirelli P Zero Corsa’s. Tel daarbij op dat er 650 pk beschikbaar is om los te gaan op de achterwielen, dat het regent én dat er een onervaren piloot in de auto zit en je hebt de perfecte formule voor een crash.

De schade is aanzienlijk. De airbags zijn geploft en de stance van de McLaren is ook niet meer geheel naturel. De politie nam de verklaring van de man op, maar kwam zelf tot de conclusie dat de man toch echt te hard moet hebben gereden in deze omstandigheden.20 reacties

Eeuwig zonde weer… wat zou het trouwens kosten om een auto van dit kaliber voor 4 uurtjes te huren? Zou ik donders graag eens doen!
@maartencox: Zo te zien zijn de kosten een nieuwe McLaren…
@joostie: Ghehe daar gaat de zin me dan toch een beetje van over
@joostie: jij hebt geen opstart problemen op de maandag morgen!
@eferrari: Gewoon een kwestie van vroeg opstaan, hardlopen, douchen en daarna werken ;)
@maartencox: afhankelijk of je tevreden bent met een Boxter, of dat het echt de allernieuwste Mclaren moet zijn. Er is veel verschil en er zijn veel ´tussenaanbieders´ die graag een graantje mee pikken. Goed zoeken en bij de daadwerkelijke aanbieder rechtstreeks boeken dus. Ik heb destijds voor mijn bruiloft hier geboekt : buenavidaautoverhuur.nl . Nette toko, goede prijzen, geen torenhoge eigen risico´s en een breed aanbod. Ik kom er zeker nog een keer terug.
Als je al van plan bent zoiets te huren voor 4 uur, zou ik wachten op een droge dag, met nat weer weet je al bij voorbaat (ook al zou je niet crashen) dat je de auto niet volledig kan ervaren.
@scooper: met een crash als deze heb je de volledige ervaring toch wel te pakken lijkt mij 😉
@scooper: dat gaat even wachten worden als je in Engeland woont.. is het daar ooit droog eigenlijk?
@sameshitdifferentday: valt best mee. Toen ik in Londen woonde viel het me op dat het daar precies hetzelfde weer was dan in Nederland, maar dan een dag eerder.
@sameshitdifferentday: het is een Amerikaan denk ik (I-5 is een weg in Californië, en de politie noemt zich op de snelwegen vaak Troopers). Het is wel een Britse auto, en toen ik dat stukje las was ik ook meteen in de war
@scooper: En ook als het droog is zal slechts een enkeling het volledige potentieel van de auto kunnen aanspreken, zonder te crashen natuurlijk.
Ik dacht: ‘Makkie! Audi R8!’
@zegheteens: meetoo
Zelfs de beste coureurs spinnen ooit. Kijk afgelopen weekend maar naar Max en Bottas
Een rose airbag in zo’n auto; het moet niet gekker worden!
“Volgens de bestuurder lag het niet aan hem. De banden van de auto zouden niet in orde zijn geweest.”

Aangezien het Amerika is zie ik het zomaar gebeuren dat hij het verhuurbedrijf voor de rechter sleept en er genoeg geld uit sleept om er zelf een nieuwe McLaren van te kopen.
@Rick-dos: except… is het Amerika niet
@jbowe: Trooper Rick Johnson is een Washington State trooper. Mag toch hopen dat Washington State nog steeds in Amerika ligt…neem ook aan dat hij niet een foto plaatst van een crash dat niet in Amerika is gebeurd.
Het is inderdaad in de U.S. Ik werd ook misleid door het statement over de Britse wagen. McLaren is natuurlijk Brits, maar dat betekent niet dat de wagen ook in Groot Brittanie rond rijdt!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).