Witte broers: Ferrari 458 Italia vs F12berlinetta gespot

Auteur: , 17 Reacties

Een spierwitte F12berlinetta in combo met zijn kleinere broertje, in exact dezelfde kleur. Ga je liever voor de Ferrari met V8 of V12?

Ferrari 458 Italia vs F12berlinetta

In het altijd gezellige Düsseldorf werd door shoarmapapa deze witte Ferrari F12berlinetta gespot in combinatie met een heleboel ander lekkers. Het meest treffende was echter deze combo met een ander model van hetzelfde merk.

Als je HIER klikt dan kan je deze F12berlinetta ook zien in combinatie met een Aston Martin, SLS AMG, Bentley en meer. Extra foto’s van de 458 Italia kan je HIER zien.17 reacties

@robbie,
Geen idee hoe het komt, maar bij witte auto’s in deze categorie denk ik eerder een coke wit dan een spier wit….
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Op een exotische wagen hoort geen saaie kleur als wit, grijs of zwart.
@paulaner: precies. Het liefst rood of geel.
@e550: die lichtblauwe 458 van Kahn spookt nog regelmatig door mijn hoofd… Wát een mooie kleur vind ik dat.
haha shoarmapapa wat een bazennaam!
Jammer dat er geen Miami Vice meer op tv is, anders kon je dit soort combo’s vaker zien.
Paultju; ik zou een curcus visueel inzicht gaan volgen. Door wit ( parelmoer wit het moost) komen de lijnen van een auto altijd het mooiste uit. Daarom worden dit soor auto’s heel vaak in wit verkocht. En dat snap ik heel goed…..nu jij nog Paultju!!
Botju; ga die cursus inderdaad maar volgen. Dan leer je wel dat het niet zozeer de kleur is, maar de lichtval en het soort licht wat daadwerkelijk bepaald hoe het lijnenspel van een auto naar voren komt. Ik snap dat heel goed… Nu jij nog, botju¡¡
hmm…. denk toch de F12. Moeilijke keuze, ook al zijn ze beide Ferrari’s, ze hebben een compleet ander karakter .
de f12, alleen om het feit dat je die wat minder vaak ziet. Verder zijn het allebei mijn favoriete auto’s.
De 458 Italia dan voor mij. Sinds de Spider test op 5th gear verkocht. Een tranende Vicky, gewoon omdat ze het zo kicke vond. Beste verkooptruc ever.
Deze foto’s lossen wel een oud vraagstuk op. Berend Botje was verdwenen, naar verluid naar Amerika. Maar hij zit dus gewoon in Bochum en het gaat hem goed, heel goed.
Welke kleur gaat er uiteindelijk opkomen?
Om even een aantal van de bovenstaande vragen te beantwoorden: De 458 had inderdaad een parelmoer witte kleur, de F12 was meer spierwit. De SLS FAB Design zat daar een beetje tussenin…
& om even terug te komen op het artikel, het is een Aston Martin Vanquish 2013! Maakt de spot toch net wat leuker dan als het ‘maar’ een DB9 zou zijn..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).