Zelfs de handleiding van een McLaren F1 is om te smullen

Auteur: , 5 Reacties

We durven de McLaren F1 gerust te omschrijven als een van de meest legendarische supercars ooit. Daar hoort natuurlijk ook een fraaie handleiding bij, al lijkt die nog zeldzamer dan de auto zelf.

De handleiding van de McLaren F1

De eerste McLaren F1 rolde in 1992 van de band, maar je zou niet zeggen dat dit Britse meesterwerkje alweer 22 jaar oud is. Ook tussen de huidige generatie supercars staat hij namelijk zijn mannetje: zowel qua looks als qua specificaties. Het is dan ook niet voor iedereen weggelegd om erin te rijden, laat staan erin te rijden zoals het hoort.

McLaren stak daarom behoorlijk veel tijd in de handleiding van de auto, die natuurlijk alleen uitgereikt werd aan de kopers. Mark Roberts kwam over van Lotus om het boekwerk te illustreren met allerlei schitterende tekeningen. Hij gunt ons nu een kijkje in de handleiding en daar kunnen we gelukkig van genieten in onderstaande video.5 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Prachtig! Een echt kunstwerkje…
Voor mij de ultieme supercar.
Tijdloos design, centrale zitpositie en die V12.. ik ken geen auto met een mooier en puurder geluid: http://m.youtube.com/watch?v=q8C9N553feY
Ze zouden hier eigenlijk reproducties van moeten maken. Het is zonde dat zulk mooi werk verborgen blijft voor de wereld.
Mooi om te zien hoe die man trots is op zijn werk en ook nu nog laat merken met wat voor passie hij dat 22 jaar geleden gedaan heeft.
Beste man heeft naar mijn nederige mening allerbeste baan ter wereld. De dingen die ik wel allemaal niet zou doen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).