Zo gaan échte mannen naar hun werk

Branded content, 17 Reacties

Denk jij dat je het in je hebt om te worden toegelaten tot het Korps Commandotroepen?

Zo gaan échte mannen naar hun werk

Vergeet wat je dacht te weten over de toelatingseisen van de Special Forces van Defensie. Je zal fysiek je mannetje moeten staan en zal bij de diverse tests moeten laten zien dat je inderdaad over de benodigde spierkracht én het uithoudingsvermogen beschikt. Niet iedereen kan zich immers meten met de beste militairen van Nederland.

Daarnaast zijn echter ook mentale eigenschappen van belang. Betrouwbaarheid is daarbij het allerbelangrijkst, maar ook wilskracht, doorzettingsvermogen, integriteit, bereidheid, openheid en intelligentie zijn van het grootste belang om een goeie Commando te worden.

Denk jij het in je te hebben om te worden toegelaten tot het Korps Commandotroepen en klinkt bovenstaand verhaal je als een uitnodiging in de oren? Dan hebben we nog een lijstje criteria waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor deze zeer uitdagende job met grote verantwoordelijkheden. Er wordt gezocht naar mannen tussen 20 en 28 jaar met HBO werk/denkniveau. Qua opleiding zul je minimaal de Havo of MBO niveau 3 moeten hebben afgerond. Wie nog steeds in aanmerking denkt te komen voor een plaatsje bij het KCT, kan terecht op https://werkenbijdefensie.nl/commando voor meer informatie.17 reacties

Ik dacht aan een Volkswagen Golf GTE met permanent lege accu?
@klotskuukske: golfkarretje xxl misschien
@klotskuukske: of een Prius die 90 rijdt op een 100 weg, ook zo lekker herkenbaar.
Een echte baas ligt tot een uur of 13.00/14.00 in z’n nest. Het gepeupel staat maar voor dag en dauw op…..
@gash: zo is dat. De baas komt nooit te laat, maar komt later.
@gash: het gepeupel werkt maar lekker in de nacht en in de weekeinden. Vrijdagmiddag 18:00u heb ik weekend!
Lijkt me best leuk! Maar het betaald zo slecht!
@dutchdriftking: In den beginne mondjesmaat inderdaad. Maar binnen defensie kun je, ongeacht je functie, vrij hoog eindigen met maandsalarissen richting de 9 á 10.000 euro… Bovendien hoef je voor zorg niks te betalen, als je ander werk zoekt wordt je goed geholpen en ex personeel van defensie is toch wel gewild omdat deze vaker een tandje extra bij zetten.
@hight96: 9 a 10000 euro is alleen als je bijv luitenant-admiraal wordt, de hoogste binnen de Koninklijke Marine…
@jorisbout: Daar ga je toch ook voor? Of wil je je hele leven het dek schrobben als matroos? :p
@dutchdriftking: je krijgt ook veel vergoedingen voor uitzendingen en trainingen, wat het al een stukje beter maakt
Gezien de race omstandigheden gisteren zag ik toch meer daar de echte mannen met lef. Dus ik meld me liever aan om F1 coureur te worden haha.
He bah, wat een seksistisch reclametje van defensie. Vrouwen zijn niet welkom en omdat ik niet met een chinook naar m’n werk ga maar per trein wordt er maar vanuit gegaan dat ik een flamoes heb en geen echte man ben? Valt me van een overheidsdienst een beetje tegen.
-edit: nutteloze bijdrage-
Werken bij defensie, je moet het maar willen.
Geen vrouwen? Foei defensie! De verhouding man/vrouw moet natuurlijk net als in het bestuur en politiek zo goed mogelijk de samenleving afspiegelen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).