Zo praat Lewis Hamilton over Donald Trump

Auteur: , 35 Reacties

LH44 kreeg ooit wat kritiek te verduren van de hat0rz toen hij in hun ogen iets té amicaal was met Vladimir Vladimirovich Putin na het winnen van de Russische Grand Prix. Maar wat vind Lil' Lewis eigenlijk van Vlad's nieuwe gabber Donald Trump?

Lulu

In een eindejaars-interview met Time Magazine reflecteert de swek-koning van de F1 over zijn bewogen jaar. Na twee titels op rij in 2014 en 2015 boorde Rosberg hem dit jaar de titel door de neus. Een pijnpuntje waar de Brit nog steeds niet helemaal overheen is gekomen. Ook tegenover Time blijft er namelijk op hameren dat hij geen gelijke kans heeft gekregen van het team om het kampioenschap te winnen door de technische malheur die hem afgelopen seizoen met enige regelmaat trof.

Maar goed dat is water onder de brug. De Pagani-rijder werd echter ook nog gevraagd naar gebeurtenissen naast de baan. Zo ging Lewis dit jaar bijvoorbeeld full on Sylvana op Instagram nadat de Amerikaanse politie stug door bleef knallen op hun zwarte medemens.

black-lives-matter

Hoewel de boodschap van Hamilton zo neutraal was als die kon zijn, was het simpele feit dat hij zich mengde in deze beladen discussie reden genoeg voor allerlei mensen om over hem heen te vallen. Lewis zegt er het volgende over:

“Some white people were angry, some black people were angry. Of course, the issue is there are these cops that happen to be killing black people. But it’s all lives matter. To the millions that follow me, I’m trying to be careful. I don’t want to segregate myself away from other ethnicities. I feel equal to Mexicans, Asians, everyone. That’s the kind of positive message I want to get out.”

Tevens werd de LaFerrari-rijder en inwoner van Colorado ook nog gevraagd naar zijn mening over voormalig Diablo-rijder Donald Trump. Poltical junkie Lewis geeft aan dat hij alle debatten gekeken heeft, maar dat hij Obama toffer vindt:

“I could not switch the news channel to watch something else. That’s never, ever happened to me. It’s such a huge contrast. When you’re a politician like Barack Obama, who’s a really good family guy, he never groped a woman, or said anything derogatory about women. He’s someone I can personally look up to. If I had a kid, I could be comfortable that my kid is going to look at that guy and benefit. I can’t say that would be the case with Trump.”

Winnie zal ongetwijfeld trots zijn op LH44. Of misschien juist niet, wie weet.35 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ik snap wel dat huidskleur hem niet uit maakt kijkende naar zijn vriendin..
Lekker belangrijk wat hij vindt.
Grappig dat er zoveel mensen zijn die een oordeel hebben over Trump terwijl we maar eerst eens moeten afwachten hoe hij het als president gaat doen. Daarna pas kunnen de meningen echt gaan komen. Vooralsnog is alleen te stellen dat zowel Clinton als Trump allebei niet de juiste papieren in bezit hebben. Persoonlijk heb ik meer vertrouwen in The Donald als president dan ik vertrouwen zou hebben gehad in Clinton. Voor de rest is het, zoals gezegd, afwachten.
@vonklausenburg: Natuurlijk hebben veel mensen een oordeel over Trump. Dit gaat doorgaans alleen niet over hoe goed hij is als politicus (daar kunnen we immers alleen nog over speculeren), maar over o.a. het feit dat hij zich nogal bijzonder heeft uitgelaten en heeft gedragen richting vrouwen. Niet gek dat mensen dan een mening klaar hebben staan, dat heb ik zelf ook.
Los daarvan was het inderdaad kiezen tussen twee kwaden voor de VS. Ik ben wel erg benieuwd hoe Trump het gaat doen, misschien valt het wel mee gezien de (meer) gematigde toon sinds de verkiezingsuitslag.
@ck92: Waarvan akte. Zelf ben ik ook enorm benieuwd, het zou zomaar kunnen dat het mee gaat vallen en het ineens een heel goede president blijkt te zijn!
@vonklausenburg: ik betwijfel het, maar iemand die anno 2016 het nuclear arsenaal wil uitbreiden heb ik weinig vertrouwen in.
We moeten idd afwachten, maar in zijn debatten heb ik nergens een serieus oplossing ergens voor gezien.
@autogedrocht: Maar tegelijk flink wilt bezuinigen op defensie. Oftewel: afwachten. Ik denk dat het wel meevalt.
Donald Trump heeft weliswaar de populistische stemmer achter zich, maar zijn ideeën lijken minder populistisch uit te vallen dan gedacht.
Alleen op economisch gebied, maar dat is meer extreem te noemen (en dan de goeie kant op).
@ck92: maar een populist die zich gaat matigen na de verkiezingen die weet één ding zeker, hij is niet langer populair.
@vonklausenburg: Tsja, als RTL boulevard de leidraad is waar ‘demense’ graag naar kijken/luisteren..

De markt heeft er in ieder geval erg veel vertrouwen in, laat ik die nou ff wat serieuzer nemen dan dat jip en janneke kinderjournaal onderbuik nieuws wat zo’n beetje het niveau van hedendaags journalistiek is..

De journalistiek past zich natuurlijk aan wat jij wilt zien, dus uiteindelijk zou je kunnen concluderen dat het niveau helaas vlug aan het zakken is.

Doet me een beetje denken aan dat er vroegah nog educatieve docu’s werden uitgezonden op Discovery en National Geographic, tegenwoordig enkel MTV-achtige hersendode soaps met een heleboel reclame tussendoor (ergo: veel meer kijkers dan voorheen)
@vonklausenburg: Sure. Maar dat is het nu eenmaal met politici. Je kiest een vertegenwoordiger op basis van wat hij zegt en stelt. Als je een beetje de verkiezingen hebt gevolgd dan kun je wel degelijk de aanname doen dat deze meneer niet goed is voorbereid op het presidentschap. Geen plannen, geen beleid, alleen maar flauwekul. Dat er mensen op hem hebben gestemd is voor mij een raadsel.
@pomoek: jij hebt de verkiezingen zeker ook “een beetje” gevolgd..
@lekkaah: yep.
@pomoek: Misschien een stomme vraag, maar heb je zijn campagneplan ooit doorgelezen? Achter vrijwel elke stelling zat een duidelijk uitgelegde redenatie of een duidelijke strategie. Dat wil niet zeggen dat je het er inhoudelijk mee eens moet zijn, maar achter dat populistische gelul van Trump zaten wel degelijk plannen en beleid.
@edge: Ja, En nee, het bleef gelvl. Maar dat doet er niet toe. Ik doe een aanname. Deze man is gekozen door mensen waarvan veel zijn plannen niet hebben gelezen maar om andere redenen, met name zijn bizarre uitspraken.
@pomoek: dan hebben we het met Wilders een stuk beter, zijn programma op een A4tje kun je dat nog wel een keer vlotjes lezen…
@mashell: LOL! Jij zal wel wakker liggen, 1 vd grootste kapitalisten aan het roer van het grootste/machtigste land
@pomoek: die 100 miljoen mensen zijn idd allemaal achterlijke “oude boze blanke mannen” (citaat: publieke omroep journaal)

Ik had ‘verward’ er nog bij gezet denk ik
@lekkaah: niet mijn woorden.
@vonklausenburg: het gaat helemaal goed komen met Trump, hij speelt onder andere met de media en de gevestigde orde in de politiek met zijn uitspraken.
Zou mij niets verbazen als de grote bezem door de Amerikaanse politiek gaat en hun beleid, ten goede van het eigen volk in de USA.
@vonklausenburg: Als ik in een A380 naar Dubai zit, en midden in de vlucht wordt de piloot vervangen door een Koalabeer, zou ik daar niet blij mee zijn. Maar jouw standpunt zou dus zijn “Geef die Koalabeer toch een kans, misschien komt het wel allemaal goed!”
@felixf: Leave Koala’s alone! They’re koalafied to fly a plane. ;-P
@AutomotiveDesigner: ik moest lachen
@vonklausenburg: Het grootte gevaar zit niet zozeer bij hijzelf als president, maar eerder bij door wie hij zich laat omringen. Door zijn aanwijzingen kan je al een goed beeld vormen over de koers die hij wil varen en laat hij zich nu net omringen door de grootste gedrochten uit het moeras van de VS. Om er een paar te noemen: Rex Tillerson, Andrew Puzder, Ben Carson en Rick Perry. Als die namen je niks zeggen, moet je ze eens opzoeken. Hij heeft wel degelijk al acties ondernemen en die beloven niet veel goeds, voor zowel de VS als de rest van de wereld. Maar goed, we zullen zien eenmaal de eerste wetswijzigingen er aan komen.
Zielig. Het moet zijn tv en krant de deur eens uit doen.
Trump loopt tenminste niet te dollen met gedrogeerde tijgers met uitgetrokken klauwen.
Ja, maar wacht even. Wat vindt Max er van? Als we dat weten dan pas kan het AB publiek een mening hebben…
@rick-dos: Denk jij nu echt dat Max zijn mening het verschil gaat maken omdat hij inmidels wereldberoemd is ? . . . , daar zal (Duivel)Trump heus niet van wakker liggen hoor : http://www.google.be/url?url=http://partyflock.nl/topic/1120156:Dromen-over-de-duivel&rct=j&frm=1&q=&esrc=s&sa=U&ved=0ahUKEwiO46zKuJfRAhUFOhoKHTEjDOgQwW4IGjAC&usg=AFQjCNFCXzB0gioDRY85Ng2xESB3dDgthQ . . .
Die denkt ook dat die de nieuwe Tupac is.
De wereld wordt steeds gekker: sporters zijn/worden rolmodel, politici de reality soapsterren.
Donald Trump is door de zelfde groep in positie gebracht als Obama en Bush.
Politici roepen altijd dat gene wat de mensen willen horen, om ze rustig te houden.
De mensen vragen om verandering? Dan komt er een politicus die om verandering vraagt.

Het enigste verschil tussen Trump en Clinton is de show er omheen.
Uiteindelijk zijn het de mega bedrijven en banken die bepalen wat er gebeurd.
@mazdarx8: ah man, d’r is vele malen meer aan de hand dan dat . . . , duistere dingen van en in het verleden zijn allemaal aan’t verdwijnen . . . , machtwisseling noemt dat . . . , iets waar zelfs ’n Trump geen vat op heeft . . . , wel is het zeer voorzichtig uitkijken naar wie de nieuwe machtshebber(s) gaat(n) worden . . .
Heel ultra-racistisch en extreem-sexistisch NL is het er over eens ..

Trump = Satan ..
Omdat die een blanke man is ..
@lincoln: de satan-wereld zou aan’t instorten zijn . . .
…en wat vindt LH44 ervan dat mevrouw Simons haar eigen partij begint?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).