Een tweede kans: koop alsnog de Diablo van Trump

Auteur: , 22 Reacties

Sommige treinen komen maar een keer voorbij in het leven. Stap je niet op, dan is je kans voor altijd verkeken. Andere tsjoek-tsjoeks komen gelukkig wat vaker voorbij, zoals een kans om de ex-Lamborghini Diablo van Donald Trump te kopen.

We hebben de Diablo VT uit 1997 in French Racing Blue namelijk al eens eerder voorbij zien komen. Iets meer dan een jaar geleden was de vraagprijs nog 299.000 Dollar. Dat is toch al snel ruim een tonnetje of anderhalf meer dan er destijds voor vergelijkbare Diablo VT’s gevraagd werd. De vraagprijs leek dan ook net zo delusional als de aandoenlijke sticker op het achterruitje met de tekst ‘Trump 2016’ erop, naast een gestileerde beeltenis van een man met een hamster op zijn hoofd.

Degene die toch toegehapt heeft is nu echter spekkoper, want auto’s van POTUS-en zijn big business. Zelfs een stukje bebloed leder uit een oude Lincoln moet al een paar duizend Dollar opleveren, dus kan je nagaan wat een hele auto moet kosten zonder bloed. In 2012 probeerde iemand bijvoorbeeld de oude Chrysler 300C van Barry te verpatsen voor één miljoen Dollar, doch dat plannetje faalde.

Desalniettemin bedraagt de laatst bekende vraagprijs die de huidige verkoper van de blauwe Diablo wil hebben al 460.000 Dollar. We zeggen de laatst bekende vraagprijs omdat de ‘listing’ die dateerde van voor de Amerikaanse verkiezingsdatum inmiddels is afgelopen. Business Insider claimt echter contact te hebben gehad met de verkopende partij en de auto is volgens hen nog gewoon te koop. Er wordt al gewerkt aan een nieuwe advertentie, die ongetwijfeld de nieuwe status van ‘The Donald’ als de machtigste man op aarde zal reflecteren.

Wat denk jij, wordt de nieuwe vraagprijs méér of toch minder dan één miljoen Dollar?22 reacties

Het is exclusiever dan de 300C van Obama maar ook hier vind ik 1 miljoen te veel. Gezien het aantal fanatieke Trump-lovers in Murica zie ik het wel voor een aardig bedrag weggaan.
Mooie auto zeg!
@fmgarcia: Mooie verkiezingsmobiel voor de PVV
Wie wil dat nou niet?
Waar is het goud??
Ik heb wel vertrouwen in Trump. Als je het verkiezingsprogramma bekijkt, staan er helemaal geen gekke dingen in. Uiteraard zijn z’n eerdere uitspraken verwerpelijk, maar ik verwacht niet heel veel problemen gedurende zijn regeerperiode.

En nu weer on topic: wat een waanzinnig gave kleur voor een Diablo. En toch leuk dat ie van Trump is geweest!
@granlusso:

Pffff .. Lezen ..
typisch een lager opgeleiden actie ..

De hoger opgeleiden zijn tenminste collectief bang en hebben een mening over zijn kapsel ..
@lincoln: Spot on!
@granlusso:
Een kapot uurwerk is ook 2minuten per dag juist.
@granlusso: campagnes worden steeds extremer
De markt is het met je eens trouwens :)
Als het aan Trump ligt zal het wel minder, minder, minder zijn
Alleen nog even het achterraampje kapot slaan. :)
Zal ongetwijfeld een vette haarspray vlek tegen het hemeltje zitten
Een beetje welgestelde democraat koopt dat ding en propt hem vervolgens demonstratief in de schredder, want van Trump geweest
Wat een ontzettend gave bak zeg!
Dat is nog eens een echte Don Diablo!
Hij heeft wel een goede autosmaak
Stuurwiel formaat dikke zakenlimo en een ‘uitgebouwd’ handschoenkastje. Die gekke Italianen toch…
The devils pussy magnet.
Minder minder minder!
Heeft Trump zelf die 24.500 km gereden? Een Lambo of Ferrari verwacht je niet bij die kerel. Lijkt me meer een Rolls od Bentley type.
@Alfarobert: zullen zijn zoons wel gedaan hebben. Als het niet een 2e hands is.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).