Jaguar XF Concept, is dit ‘em?

Auteur: , 54 Reacties

In de februari-editie van Car & Driver staan de eerste afbeeldingen van de nieuwe Jaguar XF concept. We zagen reeds een veelbelovende teaser en de inmiddels gelekte scans doen daar niets aan af...

Indien dit echt het design is nieuwe XF Concept (check) dan ben ik zeer enthousiast. Zoals we eerder al schreven zou de nieuwe Jaguar een stijl kijgen van een vierdeurs coup├ę, met een grille ge├»nspireerd op recente Jaguar concepts zoals de RD6 en de R-Coupe. Dat lijkt allemaal te kloppen.

Er is overigens weinig “Engels” meer aan deze Jaguar en het doet meer denken aan een mix tussen Aston Martin, Ford en Volvo (wat natuurlijk ook zo is). Over een paar weken wordt de XF officieel onthuld op de Detroit autoshow, dan zullen we meer details posten (via eurocarblog.com).

Bekijk de afbeeldingen hier en hier.

Update: ook de “echte” afbeeldingen zijn beschikbaar, klik hier.