De HUMMER H2 is naar de sportschool geweest

Auteur: , 30 Reacties

Na het uit productie nemen van de HUMMER H1 is de H2 tegenwoordig het topmodel dus een kleine opfrisser kan de "SUV" wel gebruiken. De 6.0 V8 met 322 pk is eruit geknikkert en opgeboord tot 6.2 liter en levert nu bijna 400 pk en maar liefst 574 Nm aan koppel, daar kan je nog eens mee thuis komen! Verder is GM zo verstandig geweest om de bejaarde 4-traps automaat overboord te knikkeren en de 21e eeuw in te stappen met een 6-traps automaat.

Ook is het interieur gelijk onderhanden genomen en is er een derde zitrij bijgekomen en natuurlijk hebben die mensen ook de mogelijkheid om te genieten van een DVDtje. Ook is de onderkant van de bumper voortaan grijs gespoten en zijn er grotere koelopeningen. Het is overigens wel te hopen dat ze bij deze update ook gelijk even gekeken hebben naar de wielophanging. Wanneer we de H2 in Nederland kunnen verwachten is nog niet bekend en ook weten we nog niet of de prijzen zo laag blijven als ze nu zijn of dat ze weer gaan stijgen.

Hummer H2 2008

Hummer H2 2008

Hummer H2 2008

Hummer H2 2008

Hummer H2 2008