Dit is de BMW M6 Competition Limited Edition

Auteur: , 47 Reacties

Ook BMW had nog een paar overjarige modellen te lozen. En wat doe je dan met een model? Precies, je maakt er een 'Special Edition' van. Ons kleuradvies is in ieder geval ook terecht gekomen op de burelen van BMW. Want wat zien we hier voor kleur? Inderdaad, KOMO-grijs!

Bij de kleur (Frozen Gray Mettalic) alleen houden de wijzigingen niet op. Ook aan de wegligging is gesleuteld. De auto is aan de voorkant 10 mm dichter bij het asfalt gezet en achter 12 mm. Daarvoor is gebruik gemaakt van een speciaal setje dempers, veren en stabilisatorstangen. Het interieur heeft ook een opfrisbeurt gehad. Potentiële kopers kunnen kiezen voor een smaakvol lederen interieur die de naam Merino heeft meegekregen. O ja, je krijgt er uiteraard ook een premium setje ‘Competition’ vloermatten bij.

Dit stuk geweld aan vernieuwing is te bewonderen op de aankomende autoshow in Frankfurt. Schaars zal ‘ie zeker worden, aangezien BMW slechts 100 stuks van deze speciale M6 op de markt brengt. (via BMWblog)