Ben Collins heeft nog wel een tip voor Top Gear

Auteur: , 55 Reacties

Ben Collins en de mensen achter Top Gear, gaan niet zo lekker meer met elkaar door één deur, sinds Collins besloot een boek te gaan publiceren over zijn leven als The Stig. Jeremey Clarkson voelt zich persoonlijk genaaid en Ben beschuldigt Top Gear op zijn beurt van pesterijen. Ondanks al dat kwade bloed heeft Ben Collins nog wel een tip voor Top Gear.

Als Collins het bij Top Gear voor het zeggen had, dan zou hij een soort X-factor achtige competitie organiseren en de trend van “Who Wants to Be the Stig?”

If I were working on the show I’d suggest they do a shoot out – a sort of Who Wants to Be the Stig? X Factor. People could turn up in balaclavas and they could all have a go.

Verder is Ben Collins van menig dat het kinderachtig zou zijn wanneer Top Gear nu opnieuw met een nieuwe anonieme Stig op de proppen zou komen. Maar ja dat was nou juist de kracht van The Stig. Als het gaat om The Stig, wat verwacht jij dan dat Top Gear gaat doen? Of wat vind jij dat Top Gear zou moeten doen? (via: autoblog.com)