Bestelbustuig mishandelt jongen (10) om sneeuwbal

Auteur: , 136 Reacties

De sneeuwlaag die heel Nederland in een verkeersinfarct zou driften & glijden, maar dat uiteindelijk niet deed, is voor de jeugd natuurlijk een tijdelijke speelhemel. En wie als volwassene zegt nooit een sneeuwbal te rollen, is een leugenaar. Maar kom op, als je een sneeuwbal tegen je auto krijgt is dit niet de manier om te reageren.

Vrijdagmiddag liep het uit de hand op de Kamerlingh Onnesweg in Hilversum. Samen met een vriendje gooide een 10-jarige jongen sneeuwballen naar auto’s, zoals iedereen ooit een sneeuwbal naar auto’s heeft gegooid. Niets raars verder. De bewuste bestelbusbestuurder kreeg ook een bol geperste sneeuw tegen zijn auto, en reed in eerste instantie door. Gevaar afgewend voor de twee belhamels, zo leek het.

Een half uur later kwam de man volgens de politie alsnog terug. Niet zozeer om verhaal te halen, maar om het kind van tien (10) even mores te leren middels wat klappen, waarbij de knul gewond raakte. Aan zijn gezicht. Dude…

De politie heeft een Burgernetactie opgezet met de oproep uit te kijken naar een donkere bestelauto met aan de zijkant een grote rode letter C. Iets gezien? BELLEN svp. Verder wensen de bestuurder van de bestelbus een eeuwigheid aan dichtgeslibde sneeuwwielkasten en zoute broekspijpen toe, for starters.

Foto-cc: pneff