Bestelbustuig mishandelt jongen (10) om sneeuwbal

Gepost op 08-12-2012 om 13:56 door - 136 Reacties »

Horrorsneeuwbal

De sneeuwlaag die heel Nederland in een verkeersinfarct zou driften & glijden, maar dat uiteindelijk niet deed, is voor de jeugd natuurlijk een tijdelijke speelhemel. En wie als volwassene zegt nooit een sneeuwbal te rollen, is een leugenaar. Maar kom op, als je een sneeuwbal tegen je auto krijgt is dit niet de manier om te reageren.

Vrijdagmiddag liep het uit de hand op de Kamerlingh Onnesweg in Hilversum. Samen met een vriendje gooide een 10-jarige jongen sneeuwballen naar auto’s, zoals iedereen ooit een sneeuwbal naar auto’s heeft gegooid. Niets raars verder. De bewuste bestelbusbestuurder kreeg ook een bol geperste sneeuw tegen zijn auto, en reed in eerste instantie door. Gevaar afgewend voor de twee belhamels, zo leek het.

Een half uur later kwam de man volgens de politie alsnog terug. Niet zozeer om verhaal te halen, maar om het kind van tien (10) even mores te leren middels wat klappen, waarbij de knul gewond raakte. Aan zijn gezicht. Dude…

De politie heeft een Burgernetactie opgezet met de oproep uit te kijken naar een donkere bestelauto met aan de zijkant een grote rode letter C. Iets gezien? BELLEN svp. Verder wensen de bestuurder van de bestelbus een eeuwigheid aan dichtgeslibde sneeuwwielkasten en zoute broekspijpen toe, for starters.

Foto-cc: pneff

136 reacties  toon alle reacties
Dat zal dat gajes leren……sneeuballen naar auto’s gooien….
@jrk68: sneeuwballen, vriendelijk bedankt voor die edit knop.
@jrk68: Sneubal ga ik vanaf nu als scheldwoord gebruiken. Thanks :)
Triest figuur, maar aan de andere kant doe je het voor de kick, en die word hierdoor natuurlijk alleen maar groter…
Dit laat nog maar eens zien in wat voor zieke samenleving we levem.
@ferrari94tr: inderdaad, als iedereen begint met sneeuwballen gooien, waar gaan we dan naartoe!
Het is ook a-relaxt als ze sneeuwballen tegen je auto aangooien, dat moeten die kids niet doen. Gewoon lekker elkaar bekogelen, is ook nog leuker. Erop los meppen gaat te ver maar stoppen en ze erop aanspreken mag best.
@C6_R: dat rukken…daar zijn ze al mee bezig dan, maar dan achter de desk.. :)
@eklasse: Jij maakt wel leuke tekeningen, je zal op school wel een 10 voor tekenen hebben.
Nieuwe campagne van SIRE.

Sneeuw, maakt meer kapot dan je lief is.
alcantara:
De winnaar tot nu toe kwam al uit de bus…
@renezzzz: ah, jij hoort kennelijk thuis bij voetbalclub Nieuw Sloten? Doe toch eens allemaal normaal… iemand klappen verkopen omdat ie een sneeuwbal gooit? Sorry hoor maar van mij mag iedereen die dat normaal vind naar een heropvoedingskamp.
@jrk68: als je zo snel van de wijs raakt dan hoor je niet achter het stuur thuis….
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!