BMW X5 maakt extra plek in parkeergarage

Gepost op 22-06-2012 om 9:49 door - 41 Reacties »

This seems like a nice spot...
Het is toch een SUV, of niet soms?! JA TOCH??

Altijd handig, en vooral lekker veilig ook (voor jezelf ja), zo’n hoge auto. De X5 heeft in het verleden meermalen bewezen niet voor een obstakeltje terug te deinzen. Gaat er een garagedeur voor je neus dicht, dan zal je dat brutale ding wel even een lesje leren. Kom nou. (I’m an X5, I’m an X5, suck my d*ck, I’m an X5!) Ook het bestijgen van andere auto’s als een hitsige kickboksert op een loopse WAG is voor de X5 een koud kunstje.

In dat licht verbaast bovenstaande foto niet echt, hoewel het hier niet om een klimactie gaat, want het ding is van een hoger dek naar beneden gelazerd, pal bovenop een Mercedes en een Jaguar. Ben je mooi klaar mee, zo’n 2 ton zware kolos op je dak.

Oorzaak? De 74-jarige (…) bestuurder, die de X5 gehuurd had, zag waarschijnlijk het verschil tussen de gas- en rempedalen even niet, aldus de Chicago Tribune. Het zal ook eens niet…Het is dit keer goed afgelopen, maar eigenlijk zijn deze auto’s in verkeerde handen niet veel minder dan potentiële moordwapens.

Parkeerassistent anyone?
Foto credit: Chicago Fire Department

41 reacties  toon alle reacties
masterstig
22-06-2012 om 9:54
14
@Dimitriej: Klopt, maa dat is een pen ook.
*David Attenborough stem opzetten*
And here you see a horny X5, trying to get coitus with a female of another species. Inexperienced as he is, he needs a second attempt before the female E-class is willing to have sexual intercourse, resulting in a new hybrid species not known to man before: the BMercedes EX5.
Van X5 naar Lijn 5…… zou geen kwaad kunnen voor deze bejaarde heer.
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!