Dit wordt de Porsche Macan. Ongeveer

Auteur: , 23 Reacties

Een aardige visualisatie van de mini-Cayenne.

Recentelijk doken er spyshots op van een prototype dat moest doorgaan voor de nieuwste SUV van Porsche. Nog enigszins gecamoufleerd had het veel weg van de Cayenne, maar dat is voornamelijk ter misleiding gedaan. Een fopshot, zo u wilt. De productieversie die zijn techniek deelt met de Audi Q5 krijgt wél een eigen gezicht. En op dat eigen smoeltje heeft PS-Garage zijn visie nu losgelaten.

We zien de schuinere daklijn (schuiner dan een Cayenne, that is), iets kleinere koplampen en de onvermijdelijke LED-verlichting, die een plekje heeft gekregen boven (dagrijverlichting) en middenin (mistlamp) de koelopeningen van de voorbumper. Verder heeft de shopper van dienst ervoor gekozen om ook de knipperlichten in de bumper te verwerken, wat aardig overeenkomt met de nieuwe 911.

In 2013 start de productie van de Macan (Indonesische voor ‘tijger’) in Leipzig , dus naar het echte uiterlijk van dit schaamteloze volumemodel blijft het nog even gissen. Toch denken we dat dit er behoorlijk dicht tegenaan zit.

Meer info over de topmotorisering lees je HIERO.