Jullie weten niet wat een schade kost?

Auteur: , 53 Reacties

Een paar weken geleden begonnen we met het posten van schadegevalletjes, waarbij we een beroep deden op jullie immer onfeilbare kennis van schadetaxatie. Hoog tijd voor een korte analyse.

FBTO en Care Schadeservice vroegen ons of we jullie een vijftal schades wilden voorleggen. Niet al te ernstig misvormde auto’s, waarbij je uit vier antwoorden kon kiezen hoeveel het zou kosten om het blik weer in de juiste vorm te krijgen. En jullie hebben massaal geklikt! Maar helaas niet altijd op het juiste antwoord… Hieronder staan de 5 delen in het kort beschreven. De winnaars zijn inmiddels benaderd en mogen een weekendje schadevrij cruisen in een Porsche Boxster. FBTO en Care Schadeservice willen jullie hierbij nog even hartelijk danken voor het raden en klikken. Tot de volgende keer, en rij voorzichtig!

Deel 1: Passat Variant met schade
Schade
Het begon goed, het bedrag met de meeste stemmen was de juiste: 589,88 Euro. Uiteraard werd de Passat vakkundig gefixt.

Deel 2: Opel Corsa met schade
Schade
Ditmaal een schade van maar liefst 856,21 Euro. Ja, de meeste menssen hadden dit fout!

Deel 3: Citroen C1 met schade
Schade
Een kleine schade op een Citroen C1 kan makkelijk oplopen, ditmaal ging het om 730,99 Euro. Ondanks het bedrag hadden de meeste mensen dit goed!

Deel 4: Ford Ka met schade
Schade
In dit geval gokten de meeste mensen fout, het juiste antwoord was slechts 275,80 Euro. Gefixt!

Deel 5: BMW Z4 met schade
Schade
Het bedrag met de minste stemmen was de juiste: 386,62 Euro. Uiteraard is ook deze laatste schade gefixt, resultaat is een tevreden eigenaar.