Afrojack lost Ferrari-probleem op [updated]

Gepost op 28-02-2013 om 13:57 door - 123 Reacties »

Afrocar
‘That was quick!’ aldus Nick zojuist via de Twitters. Begeleid door deze foto vanachter het Ferrari-stuur van een blauwe 458 Italia. Hoe baas kun je zijn?

Wel, dat hangt af of hij deze blauwe reeds gekocht heeft, een proefrit maakt, of onderweg is naar de cursus My First RWD Supercar. Voorlopig is het een mooie afrovinger naar zure scribenten die wel even bepalen wie wel en niet in een Ferrari mag rijden.

Resteert de vraag: welke kleur zal de eerste wrap krijgen?

Update – Ferrari leeft ook mee met de glijdende DJ, ze hebben hem wat nieuwe gear gestuurd, als pleister op de wond. ‘Autobloggie er bij, en gaan!

That's how we do

123 reacties  toon alle reacties
@volante:
Last van kift knul. Gewoon een oude wijsheid, als je op je bek gaat zo snel mogelijk weer opstappen, anders wordt je pas echt bang….
twitteren is gay .. period ..
@lincoln: Achter elke zin een spatie en twee puntjes zetten, dat is pas gay.
@ralluf:

LOL .. keek net effe bij je vorige post ..
chuck12
28-02-2013 om 14:32
31
@lincoln: Hij heeft wel gelijk
chuck12
28-02-2013 om 14:58
27
@lincoln: intelligente dieren*** Als je niet kunt citeren reageer dan niet;)
@barchetta: Hij maakt een foutje en is welvarend genoeg om het direct op te lossen. Wat een kneus idd zeg!
@barchetta: Wellicht beschikt hij over een goed EQ of een ander talent, want hij doet het beter dan ons allen tezamen. Pure afgunst jongens, we weten niet eens hoe het ongeluk is gebeurd? Wees trots op je eigen carrière (als jullie die al hebben) zonder die van een ander af te kraken.
Tja, mensen met geld…

Ik ga ook maar trillende lucht verkopen denk ik.
@autobloger:

so what ..
ik heb een dure keuken maar snap net aan hoe de koelkast werkt ..
@autobloger:
Ja en, jij hebt niet genoeg geld en je kan je eigen nick niet fatsoenlijk spellen….
Zou daar een causaal verband zijn?
Ik word zo moe van die zielige jaloerse reacties. Deze jongen verdient zijn centen op een nette manier, hij tilt de fiscus niet, hij verkoopt geen dope…, dus wat kan mij het boeien dat hij meer heeft dan ik….
@chuck12:
Denk je nu echt dat je mij iets nieuws verteld…?
Die hoort bij de redactie, als je die naam wilt misbruiken doe het dan goed en zet er een tekentje voor of achter.
Echt snugger ben je ook niet….
chuck12
28-02-2013 om 14:48
10
@jrk68: Maakt geen reet uit hoe iemand zich noemt, je bent wel heel zielig als je iemand zijn accountnaam gaat afkraken door een ‘spellingsfoutje’.
@chuck12:
Jij dacht werkelijk dat het mij aan mijn anus kan oxideren wat een puisterige puber achter zijn laptop van mij vind….
Nee, snugger ben je niet, lachwekkend wel….
@jrk68: hoor jij niet te werken nu, als volwassen man???? Ik ga nu stoppen met reageren anders lijkt het alsof ik geen sociaal leven heb als 20-jarige, groetjes ouwe
Haha, ik moet toch wel lachen hoor om al die mensen met een hoop Jaloezie hier!

Het is heel simpel, hij was aan het rijden op de snelweg zag dat zijn tourmanager voor hem in zijn RS6R licht in de slip raakte hij dacht laat ik ook maar rustig aan doen en remde en toen raakte zijn auto in de slip en hij probeerde nog tegen te sturen maar dat had helaas geen zin meer.

En dit alles bij zo’n 120km/h, kan iedereen gebeuren mensen niet zo je vooroordeel klaar hebben!
Ik gun het hem van harte, maar het is geen baas!
Een eckte baas loopt niet constant met z’n aankopen en bezittingen te koop, dit is een paster die de status van zijn wagens volgens mij belangrijker vind dan het rijplezier ervan.
Er zijn tig miljonairs in Nederland, zie je die ook wekelijks als een kind op Twitter patsen met hun nieuwe aankopen? Nee, want dat sneue gedrag past niet bij een eckte baas.
@alcantara: Wat is een echte baas als ik vragen mag? Om zo anoniem mogelijk te leven? Of niet met de auto te rijden of in het huis te wonen waar je zo keihard voor gewerkt hebt?

Ik snap dat nooit in Nederland he.. Als iemand maar een dikke auto rijdt, een groot huis heeft, is het een patser/zwart geld etc. etc. Niemand gunt elkaar wat, iedereen moet in andermans portemonnee kijken, en iedereen heeft wel een oordeel over een ander met geld, pure jaloezie!

Dus Afrojack heeft genoeg geld om de auto te kopen die hij graag wilt, maar zal dat niet doen.. want als je er maar 5km mee rijdt in NL ben je al een patser? Omdat hij zo jong is? Of omdat hij zijn droom (wat stiekem jou droom is) heeft mogen waarmaken?

Wij zijn zo goed als het enige land waar rijkdom als afgunst wordt gezien, en niet als respect.. jammer, maar werken we dan voor? :S
@alcantara: Echte bazen zitten hier op AB te reageren.

Am I right people!
@alcantara: Dat is juist het punt, de gemiddelde Nederlander ziet het als patsen, terwijl die jongen ook gewoon blij is en een nieuwe auto heeft gekocht. Van de gemiddelde Nederlander mag een ander niet beter leven dan hij/zij zelf, en zowel, dan met mate, want anders ben je ‘patser’. Dat hij de dag erna weer één rijdt kan hij permitteren, maakt dat je gelijk een patser? Overigens weten we ook niet of dat het een leenauto is of dat hij dit exemplaar werkelijk gekocht heeft..
@kleinzoon: Inderdaad, iedereen hier is coureur en heeft zijn racelicentie al op zak!

Right, meeste mensen rijden hier nog op een fiets en hebben nog nooit een Ferrari van dichtbij gezien, Nederland is vergeven van de bevooroordeelde jaloerse eikels!
Het enigste dat ze altijd kunnen is wijzen naar een ander maar zelf zijn ze oh zo geweldig,

Mensen moeten zich eens meer met zichzelf gaan bezig houden en een ander ook eens wat gunnen.

Het is tegenwoordig alleen nog maar afgunst en jaloezie!
Weet je wat het is, ik heb een poos in de VS gewoond, en niemand die zich daar met andermans leven bemoeit, nooit hoor je ze roddelen, of jaloers zijn.. iedereen leeft door elkaar heen! Kom jij met je Porsch/Ferrari aan, hebben mensen respect omdat je hier (waarschijnlijk) hard voor gewerkt hebt. Ga je zaken doen, doe dat dan juist met een dure auto, dan zien jou klanten dat jij in het verleden goed geld hebt verdiend en dat je eerlijk bent (nog niet altijd hoor)..

Nee en dan kom je terug in Nederland, iedereen roddelt over elkaar, iedereen wil weten wat een ander in de portemonnee heeft en als je eindelijk een mooie auto hebt of in een mooi huis woont, ben je patser of heb je dat huis nooit eerlijk verdient etc. etc. Pure afgunst!

So that’s my point! ;-)
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!